[字幕动画] [Zero-Raws] [Dragonball Kai 龍珠改] [28-39] [1080]

lovepx 发布于2010-7-14 01:10 2092 次浏览 18 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
200904271502220384.jpg # j' ^, ^  r. G5 D
【動畫名稱】:Dragonball Kai 龍珠改
9 Q* U; r6 D, B3 }' a/ ~【集    數】:9
# M! i- A) n2 K7 X& E【文件類型】:mp4
: U7 w$ C+ _0 x; x【文件大小】:8.5G
( u1 w7 z. }  |  L6 w【放種時期】:10.7.14
, H2 }6 c: W: @【語  言】:日文冇字
' _8 K' t/ R6 N# W4 }. a [Zero-Raws] Dragonball Kai - 28-39 (BD 1440x1080 x264 AAC).torrent (44 KB, 下载次数: 0)

已有(18)人评论

maplep 发表于 2010-7-14 01:17:30 | 显示全部楼层
呵呵。。我之前更新1-27~~现在LPX继续帮我更新

lovepx 发表于 2010-7-14 01:22:51 | 显示全部楼层
呵呵。。我之前更新1-27~~现在LPX继续帮我更新
& b/ S4 i. G7 e7 m0 Emaplep 发表于 2010-7-14 01:17
7 Q8 ]1 l) ^3 e6 W9 t

7 {- a' ~* J8 B
0 ^- O! w! f$ o, M5 m    之前你有冇下到??我發現噶時候已經下5到啦

megazerox 发表于 2010-7-14 01:24:16 | 显示全部楼层
This version is so much better than the last one. Thank U.

maplep 发表于 2010-7-14 01:25:32 | 显示全部楼层
之前你有冇下到??我發現噶時候已經下5到啦
: _* @2 W) _, T. rlovepx 发表于 2010-7-14 01:22
3 l" B# ]) A" \

p5 z# S5 I5 o
1 D' q; s2 N! I9 @; b# [; B    没。。。那时我只是得空没事做去挖鲜肉。。。= =

lovepx 发表于 2010-7-14 01:32:15 | 显示全部楼层
回复 5# maplep / }; @6 i- f" {/ {5 m$ `
& m- a* p' R) X, v

& t. K5 y$ I. ^    咁你真系幾得閒

迪格斯 发表于 2010-7-14 01:36:03 | 显示全部楼层
share好似有得下。。。。不过好似难拖一啲啲。。

kevinchan 发表于 2010-7-14 03:01:17 | 显示全部楼层
对改无兴趣,纯支持囖

cuterinoa 发表于 2010-7-14 05:26:11 | 显示全部楼层
日文冇字 9集 要 8.5G

aaron81 发表于 2010-7-14 07:19:42 | 显示全部楼层
其实改会吾会有粤语呢?

timaousi 发表于 2010-7-14 09:03:30 | 显示全部楼层
Zero-Raws嘅龍珠改!沒其他組發啦乜?

lovepx 发表于 2010-7-14 10:39:55 | 显示全部楼层
其实改会吾会有粤语呢?2 `( `2 e8 n. ~
aaron81 发表于 2010-7-14 07:19

* v3 l" e" d9 X7 W0 D
7 [- o/ Q- ?3 w! U$ _& U1 c
3 V# ]! U  G, G+ H& x1 L& J0 f    应该5会有

12下一页