[真人特摄] 补 : (原创自合) 小魔女DOREMI第四辑38同41集TVB粤音頻 huang版岩用

wulove 发布于2011-1-28 01:48 3306 次浏览 29 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]

已有(29)人评论

mcnynbajay 发表于 2011-1-28 02:06:32 | 显示全部楼层
7 [$ U0 u# P1 y) C3 @5 ~8 \' V
莎朗的代表作了~~佢把聲,哩排唔系好掂了~~特別《守護甜心》配得好唔掂了!
" [4 C( X' b0 G6 `6 h6 x( T2 w  Q$ v3 g  g
哩套系列,我無收開~~不予置評!1 i/ A; Y, Y/ \, ^/ f1 S7 U! F
' k& _- ^( q( p' c+ U/ I2 J
只系睇過第一輯,同知道系接替美少女戰士系列之後的,再之後系光美系列的~~9 c0 t7 ~( ^6 h+ P/ ~9 d

# j( C: t1 C& g* kPS:你系想補嘅話,最好補全佢了~~反正空間唔同,還有你都系大水喉~~好閑的

lovepx 发表于 2011-1-28 02:37:31 | 显示全部楼层
哦哦..多谢楼主..3 p2 h$ X: I4 X" K
我都未睇..下左咁久~

murphy 发表于 2011-1-28 06:59:04 | 显示全部楼层
有没全集//?

inber 发表于 2011-1-28 07:11:21 | 显示全部楼层
有没全集//?+ @7 C1 X3 j6 U- z; y  K  C$ Z; q4 c
murphy 发表于 2011-1-28 06:59

/ T2 ~5 U% t6 j$ I  V' i3 V  e5 s8 K1 N* r4 B7 J6 I/ g$ |; r8 A; A; a9 I

1 A# _: [: U2 h8 K+ l這套有人發左全集了

aaron81 发表于 2011-1-28 08:20:40 | 显示全部楼层
不多话入来撑一脚先

murphy 发表于 2011-1-28 09:33:30 | 显示全部楼层
回复 5# iamaboyandog 0 P7 C. B) o9 C: `

" H& E' J3 x' d0 S: x. E. l' {  h/ f9 v+ k" g' t% q4 K
    where?

inber 发表于 2011-1-28 09:34:33 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
6 ?4 s0 F- e( H# c
$ {! E. T; V. b* @7 M) q1 F! J& x. G
    where?8 T5 y: i9 K" x; w! M) r- z
murphy 发表于 2011-1-28 09:33
- g. f, u  u: u0 q

/ v+ p& F3 ?7 J* [6 O3 |Is it?
. x5 \& u* s4 `% X& K* L1 |  ghttp://www.dreamxt.net/bbs/viewt ... mp;highlight=DOREMI

wulove 发表于 2011-1-28 10:18:21 | 显示全部楼层
莎朗的代表作了~~佢把聲,哩排唔系好掂了~~特別《守護甜心》配得好唔掂了!* T0 c! @1 e7 O% b$ S
9 q( ]/ Q: h5 g  i2 B2 v
哩套系列,我無收開 ...5 K; q0 }$ ?5 s' S
mcnynbajay 发表于 2011-1-28 02:06

4 }0 [) u1 X5 T- m$ k' o
" M5 b" W& y6 z. M3 U2 e) \3 S4 M6 f
    我見Huang 冇合我先补咋-,-............

timaousi 发表于 2011-1-28 11:54:17 | 显示全部楼层
多謝分享~啱啱睇完第一季~正想睇落去~

基拉杰特 发表于 2011-1-28 12:59:13 | 显示全部楼层
我都没看过几集

183334257 发表于 2011-1-28 13:33:43 | 显示全部楼层
H大叔无38同41音频啊?

123下一页