[其它更多] 買了雙子公主Gyu 飾品製造機

阿豆 发布于2007-9-8 23:34 3721 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
. Z6 p' Z2 W2 D, H( V" @
( s' |9 X& K2 I( `; E. n8 j" L
日版 $145 ,我未開來玩玩- w+ B5 T& I' [) a' o' l
& R3 z8 I+ H, U3 ]( }; L; X
香港市面上另有港版行貨:瑞華行代理,約$149! A8 \+ n/ h: r0 u+ e( }, n- E
但是很奇怪, 行貨的紙盒很單薄
9 d8 u; V) ?8 R: m- N- O盒面的公仔是第一輯人物,盒背是第二輯人物 / k' q8 y' \% e5 D+ W
隨盒的製作飾品卻是第二輯的款式
( O" ?) Z% z! j. K/ h; c( R怪怪的- o6 w/ \) m6 A, S+ k
# t! ]) R0 o2 t4 g: p7 [

已有(23)人评论

sA噝 发表于 2007-9-8 23:36:54 | 显示全部楼层
啊~!3 g3 O, }2 e+ b

0 j0 p- k% X) \6 U+ M5 ~. b我也很想要啊,廣州有得買麽!?: P; v# x& Q" R5 a
- F+ ~$ x7 j7 `- N. C7 T
好好好可愛哦~~不過買回去不知道會不會被我媽説我幼稚= = ~,鬱悶啊!~
kiraljq 发表于 2007-9-8 23:38:27 | 显示全部楼层
哦哦?有D甘过瘾的野噶~?哈哈~
阿豆 发表于 2007-9-8 23:47:26 | 显示全部楼层
原帖由 sA噝 于 2007-9-8 23:36 发表
( K9 E. X1 \8 a2 `7 A啊~!' M5 Q2 L( _- _% [5 e! n/ k
, u2 B* C9 Y& a
我也很想要啊,廣州有得買麽!?/ f; H0 S/ {) M1 d
. J# W9 U) W% B3 x9 t" c. h' g
好好好可愛哦~~不過買回去不知道會不會被我媽説我幼稚= = ~,鬱悶啊!~
* q$ k- [, S5 `6 \3 L" U
我都唔清楚呀
0 t/ b6 D  ?/ g4 {. Z: ^我媽咪都會咁話我, 十幾廿歲人仲玩 玩具
) P  ?/ \- n6 V$ r' J
原帖由 kiraljq 于 2007-9-8 23:38 发表
' r  V# f' U9 C. ?+ y哦哦?有D甘过瘾的野噶~?哈哈~

3 I1 P" ^4 y) f( @有呀
& g8 V/ o/ Z/ S9 C) p之前doremi 第4輯都有部類似的
2 ^- K  {3 h* z) j不過冇買(搵唔到)
sA噝 发表于 2007-9-8 23:51:49 | 显示全部楼层
原帖由 阿豆 于 2007-9-8 23:47 发表
* n5 Q8 A. v* [, Z( d" l- P0 n
) {0 G* M9 R9 K我都唔清楚呀
/ i' h* l3 s3 G$ \我媽咪都會咁話我, 十幾廿歲人仲玩 玩具
% W' Y- S. D: J# ]7 @

4 t3 H) ~/ z  i9 v% j' D5 d' o: T% Q/ u2 }: \( n
唉...廣州真係嘜都冇咖~T-T,漫畫啊之類咖~~) ]2 n& r" r) C$ z+ J8 H, Z
4 j9 [" B% b( K& ?. f/ C
啊咧,有同胞= =~~玩玩具咋嘛,有乜5啱窩,對不?!證明我地童真,我地仲後生啊~~
阿豆 发表于 2007-9-9 00:44:28 | 显示全部楼层
原帖由 sA噝 于 2007-9-8 23:51 发表 & ]) l5 t! U. F( V

& @. ?) K* C& p; }2 A* H) r! T# X5 a  t  _( \7 I
唉...廣州真係嘜都冇咖~T-T,漫畫啊之類咖~~9 y' P2 Z* U/ t: k& V
( P; E! g. X& Q9 \2 Q7 m
啊咧,有同胞= =~~玩玩具咋嘛,有乜5啱窩,對不?!證明我地童真,我地仲後生啊~~
6 v+ O6 C' w, V6 z+ i0 M  v
天河的吉之島有沒有呢?
3 c) s8 B2 I2 f0 f9 ^' h  {東百又有沒有?
huang 发表于 2007-9-9 00:46:22 | 显示全部楼层
女孩子的玩具
5 M5 l( ~9 i6 |6 b" E. `" m男孩子路过
sanqiao 发表于 2007-9-9 03:22:27 | 显示全部楼层
楼主又中意爽子公主又买埋佢地D野..超级粉丝蛙..
kinbe 发表于 2007-9-9 03:30:08 | 显示全部楼层
什么来的??哈哈!没啥 兴趣
阿豆 发表于 2007-9-9 05:00:28 | 显示全部楼层
原帖由 sanqiao 于 2007-9-9 03:22 发表
/ E- F1 f3 e/ F0 ~  [# |% H, Z3 L& O/ }楼主又中意爽子公主又买埋佢地D野..超级粉丝蛙..

# E) h, }5 \) U2 r& M" w9 e2 M但係太細路仔的我就唔會買7 ~& R0 }6 U9 u' g) j1 h
例如變身器,魔仗果D4 ^* F. g: t0 F+ i/ q( r
穿珠機都有D用途,可以接受% p0 t5 V* a3 p' P# a& H
; s7 R5 B. o" D/ R
這個是DOREMI的,各有各特別喔+ ^& S# x. h* x
GavinDX 发表于 2007-9-9 08:25:42 | 显示全部楼层
呢D野女仔先o岩买.
sA噝 发表于 2007-9-9 09:39:38 | 显示全部楼层
原帖由 阿豆 于 2007-9-9 00:44 发表 ( U( }, `0 r" B* O2 i( h" R
' @0 T9 g. a# D  f; T
天河的吉之島有沒有呢?
/ H! U: W4 Q5 d6 q. s東百又有沒有?
, S& v" F  u& o$ Q3 [
# s% ], ^( e4 \, i4 J  j& K
E個啊,5知啊,邊會去到咁遠水路啊~~7 t7 d# O* [/ }3 ]2 P
幾多錢咖?!貴5貴!?如果上百aR媽鬧死我咖~
12下一页