[字幕动画] [Zero-Raws] [Dragonball Kai 龍珠改] [28-39] [1080]

lovepx 发布于2010-7-14 01:10 2101 次浏览 18 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-14 10:40:51 | 显示全部楼层
日文冇字 9集 要 8.5G* Q6 {& F0 @, h  m$ ^5 n* g
cuterinoa 发表于 2010-7-14 05:26
7 L* {" n6 p9 p  |1 w0 H
( p. v' t+ q/ c! c& ^7 b0 \
% j- p2 j5 h4 K9 H6 }2 y
    BD画质..算细啦.高达00要1.5G一集

lovepx 发表于 2010-7-14 10:42:16 | 显示全部楼层
Zero-Raws嘅龍珠改!沒其他組發啦乜?( \. `  R+ U0 E5 ^8 x+ _
timaousi 发表于 2010-7-14 09:03

( @7 L. k4 z4 g- @, [! @5 u1 L' V. X$ b+ x% z- Y* C7 c
; U6 o8 g( N) s  e; f* {; [
    暂时未见到...好似见到人发OPED噶1080
5 {! F9 k7 @5 y% t    你想收更好画质??

timaousi 发表于 2010-7-14 11:18:02 | 显示全部楼层
回复 14# lovepx
* M) Z: r) L+ Q' A) P/ {" h. I9 {- N2 C$ M! M) v$ t! B

4 ^2 j# x7 P/ g2 m    甘如果有更好就緊系想收更好噶啦!: E  i& A& p6 s7 ~! X# U% B
    仲有就系Zero-Raws嘅好快就會沒種噶啦!試過幾次都系甘!搞到我下唔曬!

lovepx 发表于 2010-7-14 14:14:59 | 显示全部楼层
回复  lovepx 2 S  _8 J' x& Y* J( f) g

$ B# `3 {1 F$ A3 `3 I+ a& w  a/ ~7 O
    甘如果有更好就緊系想收更好噶啦!' Q0 _( z+ W  U
    仲有就系Zero-Raws嘅好快就會沒種噶 ...
& {3 m0 n; I+ g5 `! Ntimaousi 发表于 2010-7-14 11:18

; w0 G1 r9 K+ R, E; T6 v, ?3 O2 K: @( y4 t; o$ _
9 c$ Z4 }5 |  ~3 E7 k
    啱啱出噶~寻晚有100+速度..要下就快~

aaron81 发表于 2010-7-14 18:25:20 | 显示全部楼层
应该5会有1 X8 P( `2 c/ O. L
lovepx 发表于 2010-7-14 10:39

& v2 s  Q9 B. V( e# _" W
5 F0 p! J5 s5 ]$ |; h希望HK有引进,影碟就会有粤语版

黃小胖 发表于 2010-7-18 20:03:11 | 显示全部楼层
淨係得個OP好睇~裡面啲畫質仲差過以前~

fcku 发表于 2010-7-18 21:01:18 | 显示全部楼层
日语冇字.....会吾会有粤语呢?