[其它更多] (原创自合) 小魔女DOREMI第四辑38集TVB粤音頻 huang版 (永久)

wulove 发布于2010-11-21 17:22 2834 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
/ X! ?5 U# E: a- D# S; a8 p! d- Z5 @2 A
第一次整 整得唔好記得出聲我會改下9 u' @% v& |) t7 M' L
由於我上載唔到115 同mu 只好用其他空間
- r/ A5 m7 k# {+ l  v" O4 c$ M; C記得用IE 下載就ok 我會永久保留1 H. O9 O/ b- l. K- o
大小:24mb7 b; @2 n) k- Y  z! x" d; J0 `

/ H: _  y  V3 l& |' R7 \睇下幾多人回先考慮整唔整埋41集
! @6 k# \& a- i# J6 c
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

- V- m3 r3 [: [
2 z8 z4 _$ N$ ?' C. g) A" i如果有人上載到115 or mu thx 幫我上載!!!8 G- n' g* ~& z- W8 P, a
9 Y3 U  _# ?' H2 z; B$ L
MU:8 S2 @3 |& b/ X
http://www.megaupload.com/?d=ELKMHNA6! h

已有(34)人评论

inber 发表于 2010-11-21 17:35:53 | 显示全部楼层
樓主這是......
1 w' C* T( W# @/ j我不知huang的出了十麼問題(未下過)
3 W* y* \( w- Z' y: ]" f' n2 }可否告知

wulove 发表于 2010-11-21 17:39:45 | 显示全部楼层
你去睇下佢張貼咪知囉=.=

as499383231 发表于 2010-11-21 18:13:05 | 显示全部楼层
踩下先!!!!!!!!!!

inber 发表于 2010-11-21 18:44:48 | 显示全部楼层
http://www.megaupload.com/?d=ELKMHNA61 g9 j  _* z6 ]% a/ ]6 u2 E
傳好了! Q" f3 X+ i2 O) E
因為115話上傳維護中
+ q9 E4 C' o: v6 w% o9 r4 T所以只能傳去MU

基拉杰特 发表于 2010-11-21 18:48:42 | 显示全部楼层
既然是你调的关H大叔什么事

inber 发表于 2010-11-21 19:01:53 | 显示全部楼层
既然是你调的关H大叔什么事5 r4 u! n- }, k: v5 g
基拉杰特 发表于 2010-11-21 18:48
- l; {! w+ }6 w) x$ i2 M* t

* l; Q/ E$ ]* U1 S2 O; m! ]% W, V4 B) p# |# _
片源是H大叔的吧
! L1 v  e! j, z! d' B4 ~和方便別人清楚發生咩事

myth1320 发表于 2010-11-21 19:07:18 | 显示全部楼层
HUANG版.....你幫佢抽出音軌再放...好似咁樣分流都唔錯喔

基拉杰特 发表于 2010-11-21 19:13:27 | 显示全部楼层
片源是H大叔的吧" o2 x. z' y9 ^8 D
和方便別人清楚發生咩事8 O+ ?8 C  _4 D
iamaboyandog 发表于 2010-11-21 19:01

6 W! f! K# n4 e, W. O# Q' p; [6 [1 {1 y. D' z/ S  \" ^9 |
) U, ?  Z* t$ s# \
    别什么都靠估的

inber 发表于 2010-11-21 19:19:11 | 显示全部楼层
别什么都靠估的
- M5 Y. m$ l5 a; r! V- t. E3 D基拉杰特 发表于 2010-11-21 19:13
0 j. I( R  ?* s5 j1 H
3 }1 X$ t  ?& m

3 ]" w5 B" j) X  P2 `( C8 g咁唯有等真相吧

dorothie 发表于 2010-11-21 19:44:40 | 显示全部楼层
謝謝,睇下先~~

z135z135 发表于 2010-11-21 20:13:29 | 显示全部楼层
小魔女DOREMI 感觉好温情咯,有时候会呗距感染,即使五开心,睇到距甘坚强,自愧不如,就又企起身了。^_^  不过最好的我都是觉得距地照顾baby(映像中好似叫小花)的时候,DOREMI帮Baby吸鼻涕,感觉好温馨。

123下一页