[其它更多] (原创自合) 小魔女DOREMI第四辑38集TVB粤音頻 huang版 (永久)

wulove 发布于2010-11-21 17:22 2844 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yuk922 发表于 2010-11-26 19:28:30 | 显示全部楼层
樓主這是......0 k+ |# ^  a4 j8 O; h9 Y
我不知huang的出了十麼問題(未下過)* M( ]* X- M( U4 M" O0 j
可否告知
3 y/ q; R( x- Q# X2 ~% d* c# tiamaboyandog 发表于 2010-11-21 17:35

% a6 ^7 O' G1 x9 l, Z/ G1 P8 R3 F" _

8 A( H( p: }/ i5 s+ q6 P; g: Y出現爆聲情況: 21,43-45集
- F4 B( f# Z& k; O! W粵語音頻錯配: 41集3 e- }1 [: W  M
沒有粵語音頻: 38集

grostcar 发表于 2010-11-26 20:04:35 | 显示全部楼层
謝謝啊
+ S, Y* X3 X/ l" {- ~& }好野5 Q. M8 D5 u5 A

grostcar 发表于 2010-11-26 20:13:37 | 显示全部楼层
原來樓主都有用呢個空間的$ L. ~; F$ B% V5 `" u/ Y, \; E
我都有用, 貪佢下載快同上傳OK

wulove 发表于 2010-11-26 21:43:38 | 显示全部楼层
唔該晒呀! 等左好耐了! 謝謝你放出合成音頻呢! =]
: s& s% f3 C8 r支持你! SUPPORT你整落去呀!!!
9 I( l/ x! p' j( l8 ^$ O2 Gyuk922 发表于 2010-11-26 19:24

6 d" R; G3 ?4 p1 j0 O1 G3 n
9 i0 @( M; ~+ e; _* G% g/ f$ I# ?: ]& r0 z/ y! ?& S5 u& v
    我會整比自己 不過唔會上載上黎囉........ 因為太少人回................

chen2010 发表于 2010-11-27 05:37:48 | 显示全部楼层
我都过来支持一下先!

wulove 发表于 2010-11-27 20:09:38 | 显示全部楼层
我都过来支持一下先!
7 Z7 }$ ?- S; |! J5 V4 a# V$ y4 Tchen2010 发表于 2010-11-27 05:37
/ Y4 |/ X; s0 h$ s! Q; a$ G& {$ c

% Z/ @# v6 \! F' t& p4 l# ?0 \2 E8 t' D+ \) l0 ^, @
    好啦 就咁啦 上到50  就上傳啦............ 今個星期日先合

yuk922 发表于 2010-11-28 18:17:39 | 显示全部楼层
好啦 就咁啦 上到50楼  就上傳啦............ 今個星期日先合/ n, N( ~/ `  g4 e
wulove 发表于 2010-11-27 20:09

* A; x3 z9 K: r& u. g% j# T" J, E4 i, V) s5 p% L

, f3 q' t2 |! b    好好支持你呀樓主
9 z- B/ i  _! P8 U  y$ r大家都快d黎依度回應下啦! =]!!!

timaousi 发表于 2010-12-7 13:23:16 | 显示全部楼层
LZ到50樓先發41集?

yuk922 发表于 2010-12-13 01:24:11 | 显示全部楼层
所以要力推到50樓自得而家仲有十幾樓囉=.=) b, s0 a5 W, H6 Q7 R5 x# x
唉!!!!! 再推一推
# x; H1 G+ [+ }) L/ H6 m! }希望有新音頻

老威 发表于 2011-6-28 18:52:08 | 显示全部楼层
支持LZ 115用不了

ph290772 发表于 2011-9-18 04:55:34 | 显示全部楼层
thanks for share