[其它更多] [MU]騎呢大帝 [香港版vcd/粵語配音/無字幕/816MB/DAT]

grostcar 发布于2010-4-18 12:46 12797 次浏览 120 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 grostcar 于 2010-4-18 12:50 编辑 ' N+ X! A9 E5 F9 F2 u8 x: V
% u$ N6 }2 p* p
. v" g. k) T+ [$ ]- E$ C8 r

6 d/ a! M# w9 J8 v8 h9 P
! c& A/ S8 W# N- k- n9 N9 a+ \- F+ ], I: K' H. p- ^
【動畫名稱】:騎呢大帝
$ q3 t) _5 V. G7 w& F& ^【文件類型】:DAT --> RAR
6 d0 L8 L2 m3 D' R% y: ?2 |: d【文件大小】:816 MB
7 B- a* ]: h% M1 b7 h1 g5 d! y【語  言】:粵語/無字幕
3 `6 Z4 |) ?( ~) g; w3 c
# E8 z- c& h0 T, q' k
1 U$ E8 o6 K: W
[導      演]: 馬 克 甸 度 ( Mark Dindal )' k0 F, [7 e2 v% r
[演      員]:(黃 子 華 )聲 音 飾 演 騎 呢 大 帝 古 斯 高
, X+ d* j# G3 V( D7 y                     招 招 積 積 、 囂 張 得 戚 , 為 人 專 制 又 橫 蠻 , 講 口野 刻 薄 兼 抵 死 ;
  t* Q  w2 [  a7 o0 Z                     (苑 瓊 丹) 聲 音 飾 演 女 高 官 依 絲 瑪                    
+ y# X# G# I/ F1 X1 d: I; p* `                     惡 毒 刻 薄 、 最 鐘 意 挑 撥 離 間7 U! @  H0 `+ i) t
                     (谷 德 昭) 聲 音 飾 演 老 實 農 民 貝 沙: |! r2 U  O7 p3 q
                     肥 騰 騰 、 好 失 魂 ; 與 世 無 爭 , 最 錫 係 屋 企 人
  W' i+ L8 e! s. ?5 f[劇情簡介]:
1 C9 \7 Y8 b) [# p                                           騎 呢 角 色 大 反 轉 . 騎 呢 故 事 兜 亂 再 兜 亂 !
; t) r% ]" N) m* v+ Y/ a; Q5 `* Z5 Y; P# c/ N. \
人 見 人 憎 的 牙 擦 大 帝 古 斯 高 , 遇 上 史 無 前 例 終 極 大 災 難 ! 顧 問 女 高 官 依 絲 瑪 因 勢 力過 大 , 慘 被 古 斯 高 「 豉 椒 炒 魷 」 。 但 是 , 馳 名 古 今 奸 到 出 汁 的 依 絲 瑪 又 怎 會 放 過 他哩 - 她 懷 恨 在 心 , 命 令 手 下 落 毒 陷 害 古 斯 高 , 令 他 一 夜 落 難 , 慘 變 騎 呢 駱 馬 !  x- W4 g* h' z1 O4 `

- Q$ z+ c2 w! x$ V$ S3 v/ C此 時 , 「 人 心 馬 身 」 的 古 斯 高 冇 錢 冇 勢 冇 power , 人 氣 指 數 「 膨 」 一 聲 跌 落 谷 底 ;幸 而 戇 直 農 民 貝 沙 再 不 計 較 過 去 牙 齒 印 , 對 古 斯 高 拔 出 同 情 之 手 , 目訓 身 相 助 。 二人 攜 手 合 作 , 四 周 尋 找 解 藥 , 目 的 , 只 是 令 古 斯 高 打 回 「 人 形 」 ……
& v# G6 Y) B9 b) o( ~; N. p/ o! l4 U  y% Q0 ~
騎呢大帝 (A碟)[(021788)12-48-38].JPG 1 o6 }) b) x  W
騎呢大帝 (A碟)[(032003)12-48-54].JPG % x" f3 @3 a; `9 \7 l0 o- Y0 |
騎呢大帝 (A碟)[(053507)12-49-12].JPG 0 P. _+ Q& }) Q5 ]
騎呢大帝 (A碟)[(066850)12-49-25].JPG . c3 c) a; |  F& B$ P1 w! h5 h
騎呢大帝 (A碟)[(079986)12-49-44].JPG . ^& K3 V5 \  [- Z  l; P! E
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

, p0 l' K7 R3 Y' X: ^  S6 B6 l' T/ a9 a1 D5 q4 P0 c/ v

评分

kevinchan + 3 + 44 多谢分享

已有(120)人评论

karybbyy 发表于 2010-4-18 12:53:53 | 显示全部楼层
沙发,古唔到我都可以坐到沙发!呵呵!6 b3 T+ T' s' [9 H0 H! N# c3 B
黄子华我爱你2 q; B  ~/ S1 t/ a
谢谢楼主分享

karybbyy 发表于 2010-4-18 12:55:28 | 显示全部楼层
我好想下,但我唔够阅读权限
: ^% }: r2 K- B! _# ~7 D& ]楼主......

kfcmdl 发表于 2010-4-18 13:17:59 | 显示全部楼层
不错的啊。

8d4t 发表于 2010-4-18 13:32:07 | 显示全部楼层
LZ有无骑呢2粤语????

SSX_DC 发表于 2010-4-18 16:03:36 | 显示全部楼层
好想下

iorirx 发表于 2010-4-18 16:06:36 | 显示全部楼层
上不到MU啊!

kevinchan 发表于 2010-4-18 16:17:28 | 显示全部楼层
嚟支持下先!

大天使007 发表于 2010-4-18 16:30:30 | 显示全部楼层
喜欢搞笑片的我来了~~

lidali 发表于 2010-4-18 16:35:38 | 显示全部楼层
谢谢楼主分享黄子华

基斯 发表于 2010-4-18 16:51:29 | 显示全部楼层
纯支持嘅路过

kailu 发表于 2010-4-18 17:06:57 | 显示全部楼层
哈!以前睇過。。。。幾搞笑