[每日闲聊] 外置硬盘,有咩推荐??

lovepx 发布于2010-6-27 13:38 4299 次浏览 101 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-6-27 16:17:36 | 显示全部楼层
想試試睇BD原盤到底係點嘅..." A' x" _6 o$ e
慢步云端 发表于 2010-6-27 16:15

- n# M" ^) {! b) M1 W% {
4 O- U( a2 L  M2 R) ^1 n. N( \& B
    我好似未下过原盘,有咩感觉??同10G噶对比,睇出分别??

lovepx 发表于 2010-6-27 16:18:47 | 显示全部楼层
種子來歷不明的在 百度顯卡吧 搵到的好似係外過嘅種子
  v' H) L( b, L- h* `. B' H慢步云端 发表于 2010-6-27 16:17

$ R' y' Z9 A  u1 L1 A7 X# j  a( p: l
/ R  P) e1 |4 ?! Q& v5 @4 T
    咁样你下载速度几多??下好久??

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:19:29 | 显示全部楼层
想試試睇BD原盤到底係點嘅...( A# d1 k2 O; o7 h3 [$ z5 _7 f* p
慢步云端 发表于 2010-6-27 16:15
本来之前都想下载EVA序嘅原盘,39G,但由于顶唔顺都係唔下载啦

Ling1988 发表于 2010-6-27 16:19:53 | 显示全部楼层
回复 46# 慢步云端 + J7 Q3 q* B$ M% W4 d  r/ A) L

' V; [9 b3 {' y. j% W. N0 T) O( ]; Z# V& }: D
    都唔想話您啦!真是好浪費啊!我想下您是幾M寬帶?上傳得今快?

Ling1988 发表于 2010-6-27 16:22:50 | 显示全部楼层
回复 51# kevinchan 9 g* p$ ?3 E/ }7 G) \% P9 S' X
+ ]/ E& X4 A4 `1 k& ^! r, O4 h1 t. l9 H

' E3 V# z! s$ G. A0 a4 ?  D    是唔是“漫娛”果個?我落佐啊,依家在封裝中

漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:23:18 | 显示全部楼层
我好似未下过原盘,有咩感觉??同10G噶对比,睇出分别??+ v$ ~1 T. u2 z
lovepx 发表于 2010-6-27 16:17

/ O4 h; {3 \% R. _6 |0 g$ o1 F4 H! R
連D人物嘅頭髮占都睇得好清楚不過就係有少少卡。。可能配置問題

lovepx 发表于 2010-6-27 16:25:38 | 显示全部楼层
回复 54# 慢步云端
# u' P% }& b; U1 I7 _3 _5 b* ^# ]& J3 w9 w1 Z

: l$ z- o; U' ~9 S7 J    话说你係校园网吗??几M??

漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:26:21 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
% r0 N* k/ h7 c, W0 r
  x6 J4 t& }/ K
* H9 F+ Z0 o' [5 O8 x    都唔想話您啦!真是好浪費啊!我想下您是幾M寬帶?上傳得今快?. S7 n7 R, a3 X) |) d
Ling1988 发表于 2010-6-27 16:19

8 g1 ?9 f9 M4 }1 W! T7 [
) b6 s8 R& W$ h- L  m# U. F4 F' Z# r. W+ r5 k8 d4 I6 u! g" Y6 D
講起上傳把幾火啦,6M下載居然得512K上傳 電信真係玩嘢

漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:27:44 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
* T6 F4 U; q* [3 V6 z$ ?7 T
( m  {" l, X, x4 x3 ^
- Y1 }7 E, k5 o& z: n5 P/ H    话说你係校园网吗??几M??# n' h9 u1 S& D5 W1 T
lovepx 发表于 2010-6-27 16:25
/ }7 F" \1 {, t1 I* }- ^( c4 b
6 c6 K$ B! {' o8 |! n/ c/ |( l
唔係校园网 家用ADSL 6M

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:30:24 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
3 M/ p, K% \$ b; H' ^, s- L
0 x8 E# @2 s# E; i; v) d3 {& {& m
+ o: M8 ^) V5 z' A2 H    是唔是“漫娛”果個?我落佐啊,依家在封裝中1 Y0 x( ^" c0 b+ `* J
Ling1988 发表于 2010-6-27 16:22
唔知係米,反正我係电驴见到的

Ling1988 发表于 2010-6-27 16:31:11 | 显示全部楼层
回复 56# 慢步云端
$ g. C1 Z  G; E  A5 O3 I; i' L以MU為前提
% {  \) L% V$ y6 `' R8 X& v* q' B% @5 g9 V8 }  h
    您今都唔滿足!我4M寬帶下載450KB/S,想上傳!想都唔敢想啊50KB/S左右

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:31:11 | 显示全部楼层
講起上傳把幾火啦,6M下載居然得512K上傳 電信真係玩嘢7 j+ m; X- V8 V1 F/ e9 z1 J+ A
慢步云端 发表于 2010-6-27 16:26
512KB/S上传?好过我好多啦