[每日闲聊] 外置硬盘,有咩推荐??

lovepx 发布于2010-6-27 13:38 4300 次浏览 101 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:05:11 | 显示全部楼层
回复 35# lovepx * N( e  S6 `) `1 ]  X7 t5 e

# Z! z1 v7 j4 y# \9 L% g此貼已變成一水貼

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:05:51 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
. `" w, y) m; o# T
0 g$ U9 _* e, L/ X9 T  T: z. K- M
/ c/ c, c0 u/ m3 `/ V    嗯嗯~话说我未下超时空要塞F果个演唱会...8 d# F8 |4 g9 x' N% w: h- _( x
    好彩我5收电影..一部1080P电影要 ...- e9 I. v7 H0 G4 ~$ p" P
lovepx 发表于 2010-6-27 16:03
电影对于我无意义,不过我电脑里面只收了王晶嘅几部电影,才几百M一部

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:06:27 | 显示全部楼层
回复  aaron81
8 T: @1 \+ r; N! o) x4 w  ^) W7 B: x6 Z& e! j

+ u# M, d3 `! b0 }( F7 P* k    自己上网查,话题偏离严重 话说我係开贴求好硬盘..及价格..
4 |* D, f, x+ `' w" A( Tlovepx 发表于 2010-6-27 15:59
偏就偏,有乜所谓,最紧要人气吖嘛

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:07:47 | 显示全部楼层
回复  慢步云端
9 {: @; M& x' _7 O1 _6 p. I) I; a/ c1 U0 s" l. h5 c: X1 ?' [
9 f  z" F$ o, x1 r
    我只是中級保存黨來的!有7,8 T資源是好正常的  A' R4 g9 @; D; d: z) k
Ling1988 发表于 2010-6-27 15:58
原来中级係7,8T,咁我肯定係十分无敌超级低级了= =!

漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:08:05 | 显示全部楼层
对于我,真係唔知几多T先够用,我唔係下载动画就係下载演唱会,其实演唱会仲难啃,等于下载动画剧场版咁,闲 ...* ]* S/ A" k, l* B. c
kevinchan 发表于 2010-6-27 15:59
) A8 T, ]' M$ a' F1 z/ u
# Y! d% x3 a7 z4 n
43G阿凡達BD原盤睇過一次就刪咗....

lovepx 发表于 2010-6-27 16:08:46 | 显示全部楼层
回复 39# kevinchan , k0 r# N; Z0 R: ^2 [7 e' u5 D
/ h) D4 M1 q4 [7 N, u

6 s5 j8 M) N( K2 @% w$ M6 b8 l    我噶问题咪冇人解决~

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:09:31 | 显示全部楼层
% F; u" @- b5 P2 y慢步云端 发表于 2010-6-27 16:08
太浪费啦!不如下载个10G 8G嘅版本好过

lovepx 发表于 2010-6-27 16:09:48 | 显示全部楼层
, }/ A& F! c2 [% L8 q6 e6 r慢步云端 发表于 2010-6-27 16:08
9 F1 R7 K1 R/ O! v1 S& Y$ n

. X( A$ Y5 ?1 D: S0 Q: }0 \$ z; Q" `# r  W) L
    PT站下吗??练级好物啊!!

kevinchan 发表于 2010-6-27 16:10:17 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ! c0 P+ F' w) }- [
' ?7 ~) v1 l* \) @/ ?0 T* r; N
; w% T" S6 n( W: i1 C8 t; y
     我噶问题咪冇人解决~
9 [- A6 ?) u5 I2 k2 Q, R1 U* q! s5 `lovepx 发表于 2010-6-27 16:08
如果无人解决,过段时间再开贴,注明:唔准偏离主题,哈哈

漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:15:07 | 显示全部楼层
太浪费啦!不如下载个10G 8G嘅版本好过
7 H3 `  u: J8 J5 r' A6 p$ {kevinchan 发表于 2010-6-27 16:09
7 S" p1 @5 U& c. M  p! Z

# R$ X) I+ f# f7 ^% y想試試睇BD原盤到底係點嘅...

lovepx 发表于 2010-6-27 16:15:34 | 显示全部楼层
回复 43# kevinchan % c5 d2 s# Z9 u; @

8 W7 @& _4 Z& [3 I- M. d
( e  P2 r1 U9 ~% I* d$ Q* `" C    睇佢果样都係起PT站下嚟练级

漫步雲端 发表于 2010-6-27 16:17:35 | 显示全部楼层
PT站下吗??练级好物啊!!
. G6 E$ Q, k4 u8 I$ n* P" D" \- Glovepx 发表于 2010-6-27 16:09

7 g& J3 j! {$ D/ A- L4 b) |
! _  B* e, C8 c- R( Z  Z2 N種子來歷不明的在 百度顯卡吧 搵到的好似係外國嘅種子