[每日闲聊] 外置硬盘,有咩推荐??

lovepx 发布于2010-6-27 13:38 4288 次浏览 101 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-6-27 15:06:03 | 显示全部楼层
回复 12# lovepx
" M  N/ l4 p: G! m0 S
0 P# d+ V% K; Q8 r$ w% Z8 _0 ?% ]  \7 @0 v& Q4 Q8 Y3 f
    2.0是“神速”啊!復1G要幾分鐘啊?

lovepx 发表于 2010-6-27 15:07:00 | 显示全部楼层
好似平均15M/s

漫步雲端 发表于 2010-6-27 15:09:17 | 显示全部楼层
回复  慢步云端 , q& j1 k2 [, f+ Y; A
$ z! J; o9 z3 X. a: y+ X  M; b

; L' z& M! d6 }    今就叫有“米”?1300文全新,我就唔信您果D硬盤細得去邊!4 N* b; k* \3 S8 N& {
Ling1988 发表于 2010-6-27 15:01
: J: }! y  |: o# R
6 v+ \# f4 f2 Y8 m3 G8 I6 ~
未命名.jpg , `& e& u. k/ A+ ~( ?- O
1T都未夠。。比起你一個就已經多過我啦仲話唔係有 米?

Ling1988 发表于 2010-6-27 15:14:04 | 显示全部楼层
回复 15# 慢步云端
7 N6 i+ U9 z, x& z. r5 q
8 W2 K9 T8 H$ h0 N7 L6 N# i+ |8 Z- S% ?9 J
    硬盤今細!您是點保存資源啊?全部在線保存? 還有其它好方法

Ling1988 发表于 2010-6-27 15:16:51 | 显示全部楼层
回复 14# lovepx & \1 M5 a% m5 l7 q

& I2 C9 r# j8 I: w* n; q
; v4 Z# C  l9 i2 [; ~, F2 ~' c6 b    都唔慢啊!還可以!您D  “1T”硬盤要唔要600文個啊

lovepx 发表于 2010-6-27 15:18:52 | 显示全部楼层
回复  lovepx
% J  m6 M* {* F* ~- x6 f; {+ i+ D& V$ A& }3 a# l
/ y- Q- Q4 w& d( @  B  j' E
    都唔慢啊!還可以!您D  “1T”硬盤要唔要600文個啊, [* U/ o. ?7 R) ~% I' O
Ling1988 发表于 2010-6-27 15:16
2 }/ M4 J1 o  r$ i

3 y- z! T  A; E  L* U" B4 W6 X/ _# {! F3 h; R& l
    因为有机盒,要600几

kevinchan 发表于 2010-6-27 15:20:20 | 显示全部楼层
计下计下,原来我都有800G硬盘空间,不过都满了,悲剧路过

漫步雲端 发表于 2010-6-27 15:34:19 | 显示全部楼层
回复 16# Ling1988 $ A" w# r; z: c. c/ u: E
& X; `  K1 ^2 Y( w1 X

- g2 l# f5 T( z- |6 B沒咩保存方法 只係好睇嘅片就留住一般唔係幾好睇嘅片睇完就刪囖! w+ \2 B6 ^& x' C5 H& Q3 d, \( p

' X8 Q% I/ J! T: T" b) r- }- d我現在仲有300G可用空間

Ling1988 发表于 2010-6-27 15:39:28 | 显示全部楼层
回复 20# 慢步云端
) [# m7 ^& l" t& J( U0 \+ m6 P  u! c! U. g' ^8 J; h# q
/ G, c1 P3 G4 A3 s( g' |
    真是浪費!唔知有幾多好資源白白流走了

kevinchan 发表于 2010-6-27 15:40:58 | 显示全部楼层
有米之人,兩個1.5T+一個500G
5 X2 c% k) T3 ]4 n& \
* `3 ?! O6 y# t$ Q" O羡慕
. \& v& y$ A6 K  ^3 L: X% _慢步云端 发表于 2010-6-27 14:50
上次论坛里某人一次买了1.5T*4,我简直望到“眼擎擎”

aaron81 发表于 2010-6-27 15:43:12 | 显示全部楼层
我都入来了解下~

lovepx 发表于 2010-6-27 15:43:40 | 显示全部楼层
回复 22# kevinchan & U4 {0 Z4 {7 L: f

! P8 g& |2 r' R: V+ B$ Y, e) K- \9 I+ g5 H& g7 K; [: v
    边个咁有米??