跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[软件应用] [圖文軟件教學]由大量MKV檔案抽取音頻字幕軟件。合成人士必睇

kwanyeung 发布于2010-1-28 08:01 9276 次浏览 86 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Milanor 发表于 2010-2-1 20:56:44 | 显示全部楼层
不错的软件7 A' ~* H: t- o% S7 X
下来用一下~~

kasim1018 发表于 2010-2-1 23:10:12 | 显示全部楼层
期待中文版本

SA_127 发表于 2010-2-3 02:14:27 | 显示全部楼层
又好似真係幾好用wo
, Z& B. k, M9 B- }試下先~

kevinchan 发表于 2010-2-3 15:30:20 | 显示全部楼层
期待中文版本6 \5 s! c' r+ n% t* U2 J: i) R
kasim1018 发表于 2010-2-1 23:10
难道你係海外都无学好Eng?

2497341O1 发表于 2010-2-3 18:46:46 | 显示全部楼层
哟.   发现好嘢~

kwanyeung 发表于 2010-2-4 06:19:43 | 显示全部楼层
难道你係海外都无学好Eng?
6 }. P. X! b% ekevinchan 发表于 2010-2-3 15:30

6 L9 w  }' e7 D5 d4 G( a人地中意中文你都催佢唔脹架。。-.-

kevinchan 发表于 2010-2-4 17:05:50 | 显示全部楼层
人地中意中文你都催佢唔脹架。。-.-+ t2 J, X9 _4 V: W
kwanyeung 发表于 2010-2-4 06:19
真係吹佢唔涨。无办法,真係咩人都有嘅

yuanp1p 发表于 2010-2-16 14:27:24 | 显示全部楼层
好软件当然支持..学习下先

yuanp1p 发表于 2010-2-16 17:08:59 | 显示全部楼层
285949: A3 ]8 y* m4 s2 p! x
7 z$ d( }) x. V

3 l; j! N7 L% c$ @& A5 \5 Y0 O( p& K/ r
点解抽取会发生错误嘅?. K; a7 [  ~% p; {, N
: o- Z# m0 M5 U# R  v
7 E$ {7 E) O8 P) |/ R285949" d4 u% x/ }+ O+ w5 W% o
* P. d* Y0 {. V; G艾米尔 发表于 2010-1-31 10:44
* q/ d7 j* L% p
0 {  c/ ~4 g9 U9 B
' R9 m+ U- a- \& ?1 ^0 Z: |! b: q+ ^* h3 {. G9 o
locate mkv "MKVToolnixV3.2简体中文汉化绿色版"版本就出现问题./ s* A. @( W3 }4 _( J5 x. [
# A2 X& z# K$ b( R7 ~
但是locate mkv"MKVToolnixV2.9.9绿色汉化版"问题就解决了.
% o/ F8 A# s1 N, E) A+ M, Y0 T! q+ ^8 m
系米MKVcleaver.exe 唔支持新版本嘅MKVToolnixV????

kwanyeung 发表于 2010-2-17 04:24:01 | 显示全部楼层
# \: X$ l1 j9 e" O4 ]$ a) S0 W7 N3 X: p, m3 D
locate mkv "MKVToolnixV3.2简体中文汉化绿色版"版本就出现问题./ p3 o; X$ ]( }8 ]9 @

# J9 b& N" N6 x4 O" B但是locate mkv"MKVToolnixV2.9.9绿色汉化版"问题就解决了." H5 `! E5 a2 Z* t: r3 P* z" L
" w+ N8 q( q) J& c9 U
系米MKVcleaver.exe 唔支持新版本嘅MKVToolnixV????8 |, ?$ w8 I; H. y' y' ]
yuanp1p 发表于 2010-2-16 17:08

{/ u0 y( W7 d有可能。。。! y# ^: S0 P4 Y. ^* A
MKVCLEAVER依家仲係測試中。。會到期出新版。。。6 Y' E( |- }* D% h! j
你睇下有冇新版下載。。

eegbook 发表于 2010-2-17 18:48:01 | 显示全部楼层
好专业吖,楼主,你好识野吖,我又学到野啦,多谢你。

wqqs 发表于 2010-2-22 12:20:35 | 显示全部楼层
多谢分享,以前一直用mkvmerge来做,不过我唔使搞批量处理,用唔到咁先进嘅嘢