[每日闲聊] 广州边到有美少女战士D卡卖

venuschen 发布于2010-1-21 12:25 2265 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
请问有无人知广州边到有美少女战士D卡卖?4 E! O: \2 }8 ]2 |1 G
D卡我当年储得好辛苦好辛苦,我当成宝一样,结果俾我外公系执屋果阵全部掉晒; D" V/ _- m% l7 V
或者有无人愿意割爱卖俾我?感激不尽

已有(36)人评论

雪比 发表于 2010-1-21 13:46:30 | 显示全部楼层
执屋掉晒??甘就真系惨咯!相信依家应该好难稳到卖的地方,稳到都不一定齐啦!. m2 P+ i" ^& V3 H" N
我都明白LZ的感受嘎,曾经我都齐一套魔动王的金卡、银卡、普通卡。但后来不知怎样成套不见左,当时心痛死我咯。4 E+ I  c) u- h0 y1 H* I% w- Z  J
本人有都收藏,不过不好意思,我不舍得割爱。( y1 ]/ l% Q# l2 f" X% b/ o2 o
我是在东莞呢边嘎,如果我发现有的,就通知你啦。

183334257 发表于 2010-1-21 14:48:36 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的
, J6 }$ }1 h5 A5 E2 A3 h, p5 G美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了
6 n" e% O: y/ J比人掉晒D珍藏的感受...生不如死

kyo1983 发表于 2010-1-21 14:53:45 | 显示全部楼层
LZ系指闪卡?怀旧既嘢,不妨上网搵搵,可能会容易揾D

venuschen 发表于 2010-1-21 15:07:29 | 显示全部楼层
执屋掉晒??甘就真系惨咯!相信依家应该好难稳到卖的地方,稳到都不一定齐啦!1 N4 N6 c* D& Z; n8 ^: \* Z# T: l
我都明白LZ的感受嘎,曾经我都齐一套魔动王的金卡、银卡、普通卡。但后来不知怎样成套不见左,当时心痛死我咯。
& A, O" L$ ~4 P  r5 Z本人有都 ...
: ^" O9 G, y( U! H: _雪比 发表于 2010-1-21 13:46
- z& W# b( m( x) t, y& p' [5 H+ V- k
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。# F2 O: s( M8 j$ c9 S8 k$ [, z; \
我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦: r$ m" K, G! z: b+ N
D卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡6 A+ b* v7 c  c$ |0 q) @- t" C
我读小学果几年系美少女战士最hit既时候,我地一班朋友仔好中意玩“换卡”' X' F, h; l3 i4 z; h/ v
每次睇返D卡,D童年美好既回忆就会返晒来$ @5 T! I5 E$ Y; `) [( |7 Z
我储既唔止系卡,仲有我童年既回忆!

venuschen 发表于 2010-1-21 15:08:14 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的+ `- [- v* M1 L
美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了* d6 ^/ y$ V% t5 J9 t1 p
比人掉晒D珍藏的感受...生不如死2 z, t0 r' @+ \' W" B7 z( ~5 D6 W
183334257 发表于 2010-1-21 14:48

2 o9 t% I: X* ?+ r' {2 g7 ~0 H& Q8 l, F7 O
简直比死仲难受

熊猫仔 发表于 2010-1-21 16:27:53 | 显示全部楼层
依家想稳翻就是在太难了,
1 t" G, G. V: M' O好采我以前d水浒传,宠物小精灵嘅贴纸全部都喺度...

雪比 发表于 2010-1-21 18:46:43 | 显示全部楼层
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。
; `8 B% m) {% d6 L; r2 ?我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦
$ a. S+ i2 H; D, h7 \' p# n% AD卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡
- m+ }" h% G' W4 B, T0 K# \我读小学果几年系美少女战士最hit既时 ...
5 r" `2 m( v# e/ Gvenuschen 发表于 2010-1-21 15:07
. {2 q5 B1 W5 Y; S4 a* ]
2 v3 x' I* c1 t. g
无左就是无左,真系喊都无谓。
1 m2 X) z8 D* h- \8 n) K5 A
5 _2 J( u' b+ B. p9 \7 F大家甘话啦,呢D都系我嘎童年回忆

雪比 发表于 2010-1-21 18:47:35 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的
: u, e0 j2 B* `! K8 y美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了
0 p) M1 H3 X9 [$ O' S比人掉晒D珍藏的感受...生不如死
6 L2 s8 A+ R* V# g8 w) Y# X183334257 发表于 2010-1-21 14:48

! [& f! K% X2 X$ Z$ H* }. b) h6 D' [$ j+ w
呵呵,原来是同乡,真系失敬晒啦!

183334257 发表于 2010-1-21 18:53:17 | 显示全部楼层
呵呵,原来是同乡,真系失敬晒啦!5 c1 G& g# D5 w- \, q# z7 X
雪比 发表于 2010-1-21 18:47

3 J4 z) q* l+ e* y# g2 W3 M/ D' s7 q7 M
乜咁讲野,我应该叫你雪比姐就真

雪比 发表于 2010-1-21 19:19:29 | 显示全部楼层
乜咁讲野,我应该叫你雪比姐就真  F3 P8 s% s2 w9 T* `
183334257 发表于 2010-1-21 18:53
% M7 B& G; r; L' A% o0 O/ h# {9 W
; F' L" a6 i. B) ^
你唔好乱哎,呢到哥级、姐级的人甘多,几时轮到我阿!) _8 k8 j) Y' ^* T9 V  }

' P4 s* c, u5 _6 j你应该叫LZ,Venuschen姐才系。
5 q! N9 e  U+ r' {8 ~. z: U8 I# B% R" ~( c
我顶多都系个雪比妹妹咋!!

moschino 发表于 2010-1-21 19:28:17 | 显示全部楼层
我以前都有储过美少女战士D闪卡,但唔知道放左去边,而家稳到嘅得翻少数。" R- P: q; k8 ~; g/ |4 [( S. H- C
如果楼主真喺想买可以上淘宝,我见淘宝好多都有得卖

1234下一页