[每日闲聊] 广州边到有美少女战士D卡卖

venuschen 发布于2010-1-21 12:25 2269 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
venuschen 发表于 2010-1-23 00:19:09 | 显示全部楼层
1 i0 C6 _8 r% z, g' f
V妹妹係度爆私隐,咔咔1 Z$ H* Q% N  Z- @: q; p$ t
kevinchan 发表于 2010-1-22 23:14

1 x! X/ ^+ Y3 p) y. T* X
: |% J+ }: W1 l# s) F( ~4 Z" d7 U$ t唔好话“爆”甘严重,我既个人资料度都有写嘎啦,系人都睇得度ga

venuschen 发表于 2010-1-23 00:24:03 | 显示全部楼层
V姐, 你后生就话啧,你都不使爆埋我几年出世噶!2 a1 d  z& h9 m# r- v
雪比 发表于 2010-1-23 00:02
( t5 u: ^) r3 x8 x; S5 k/ a
我无心嘎,sorry!!  h: p) f+ {3 j' R$ g
我以为你吾介意先至会填个人资料落去......! Y" ]2 ?* m: w
如有得罪之处,请多多包涵!

kevinchan 发表于 2010-1-23 00:35:35 | 显示全部楼层
$ A  U2 K2 u6 p
我无心嘎,sorry!!  R2 V( U- r& C) j! j7 d& t
我以为你吾介意先至会填个人资料落去......
, T) q# N2 O# S如有得罪之处,请多多包涵!
5 D) k; w9 |; ]  n+ E0 l, f/ C" Y2 zvenuschen 发表于 2010-1-23 00:24
唔怕,我设置咗积分限制,可以限制部分人睇,如果你想设置更高积分,你可以去设置!或者直接编辑过D内容...

kevinchan 发表于 2010-1-23 00:37:07 | 显示全部楼层
雀子,你把声甘大,唔好同我传开去才好! & \. F, m1 p* u; A' B* A3 a
DD人知道就算了。
) X, c8 i4 m2 f8 \& e3 x8 r! o: F雪比 发表于 2010-1-23 00:07
放心,雪比,我乜都唔知!乜都睇唔到

lslcow 发表于 2010-1-23 01:21:07 | 显示全部楼层
去淘睇下有冇- -

雪比 发表于 2010-1-23 09:03:13 | 显示全部楼层
我无心嘎,sorry!!
* \' M1 O0 J& ~. ^4 V8 }/ g  A我以为你吾介意先至会填个人资料落去......" A& j. k6 ]4 }0 d+ Q
如有得罪之处,请多多包涵!
3 [/ ?# ]% g8 ?8 J; Bvenuschen 发表于 2010-1-23 00:24

; @5 x; f& e3 R$ x0 y. t- v. t, x: p5 O& _
唔使讲到甘严重,我吾介意才填。 + [3 f: V8 a' N8 J! @9 a
而且你都是讲实话啧,只是你后生啧!

雪比 发表于 2010-1-23 09:04:10 | 显示全部楼层
唔怕,我设置咗积分限制,可以限制部分人睇,如果你想设置更高积分,你可以去设置!或者直接编辑过D内容...
: V1 S0 g' T. m  V0 _3 F* Kkevinchan 发表于 2010-1-23 00:35
) D# y6 |1 m4 k- `

; s9 m7 N! A7 b5 x" k- J甘我都要考虑下做番个设置先

雪比 发表于 2010-1-23 09:05:52 | 显示全部楼层
放心,雪比,我乜都唔知!乜都睇唔到
) }! v: u( U6 y. mkevinchan 发表于 2010-1-23 00:37

+ s8 n5 z% O" C: |- k3 [4 m( p
# y% L4 j  d) E睇不到,甘雀仔唔系变成“摸盲雀”

kevinchan 发表于 2010-1-23 12:45:08 | 显示全部楼层
睇不到,甘雀仔唔系变成“摸盲雀”& O( W" q& p: l2 ~  \) K
雪比 发表于 2010-1-23 09:05
我净係睇唔到嗰句话啫!其他一切正常

chongbo86 发表于 2010-1-23 16:56:54 | 显示全部楼层
我以前都有收藏.不过手痕,总把闪卡表面的那块胶纸撕烂...觉得好过瘾....不过后来就后悔咯

kevinchan 发表于 2010-1-23 20:47:01 | 显示全部楼层
我以前都有收藏.不过手痕,总把闪卡表面的那块胶纸撕烂...觉得好过瘾....不过后来就后悔咯( M8 R/ v& I# j, p( c% {& s
chongbo86 发表于 2010-1-23 16:56
自己重新封翻佢係啦!好过无

venuschen 发表于 2010-1-24 00:07:29 | 显示全部楼层
我以前都有收藏.不过手痕,总把闪卡表面的那块胶纸撕烂...觉得好过瘾....不过后来就后悔咯: J  L: t5 U" r( s! T' V: n
chongbo86 发表于 2010-1-23 16:56
! q  ^! {; V9 P, B5 y) }1 t

' _; A" f8 C! d我曾经储过几百张卡,不过一张都无撕开过,点会落得手喔,我当佢地系宝贝来ga!