[每日闲聊] 广州边到有美少女战士D卡卖

venuschen 发布于2010-1-21 12:25 2268 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2010-1-21 19:39:42 | 显示全部楼层
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。( u' J3 N! y7 D2 i: y& M
我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦/ {8 K" A, R7 ^  l9 N6 m
D卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡  D, e  a$ k( R. L. ~
我读小学果几年系美少女战士最hit既时 ...
4 v% J3 C* d+ ^# E  mvenuschen 发表于 2010-1-21 15:07
7 S6 V1 V9 V. @& g) `
- ^% s' D9 i- D
似乎最重要的唔系D卡,而系回忆,无得稳翻既啦

alexhus 发表于 2010-1-21 19:49:25 | 显示全部楼层
你唔好乱哎,呢到哥级、姐级的人甘多,几时轮到我阿!
9 b4 y8 W8 Y. u: ^
: t2 f) l8 U+ i& v! ~$ a+ Z你应该叫LZ,Venuschen姐才系。
+ Z$ ?) G! f' m* t- D/ a$ U/ V! |
% B8 [: g3 s5 v$ D4 X# P6 O/ V我顶多都系个雪比妹妹咋!!
; x5 r8 e) s4 {& L; ~雪比 发表于 2010-1-21 19:19
; \: Q) u; W4 `& v6 r7 f# `+ ^
雪妹。。。

235795561 发表于 2010-1-21 19:52:38 | 显示全部楼层
去公园前噶动漫星城稳下拉

aubert22 发表于 2010-1-21 23:14:28 | 显示全部楼层
可以去淘宝一下~

kevinchan 发表于 2010-1-22 01:44:29 | 显示全部楼层
希望楼主可以重新买到啦!

ykcheung 发表于 2010-1-22 22:21:24 | 显示全部楼层
同情樓主,無能為力.

venuschen 发表于 2010-1-22 22:51:41 | 显示全部楼层
# n+ M4 \! I+ R4 b2 D/ A1 Q
你唔好乱哎,呢到哥级、姐级的人甘多,几时轮到我阿!8 m) k: o7 f$ g/ d

% V, z& J3 c+ R4 t: N/ }( p7 u你应该叫LZ,Venuschen姐才系。0 X+ w. a* ?9 j0 I) T( s  H1 e4 y

6 O' e) C2 x) l9 u6 I我顶多都系个雪比妹妹咋!!
- f8 d# X6 N. A: G- t: z9 T雪比 发表于 2010-1-21 19:19
7 E1 r- c2 u5 w/ s
点计都系我叫你做雪比姐,你叫我做Venus妹妹!
# D; k+ i4 J: }; [7 X& u: {+ U
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 500 才可浏览,您当前积分为 0

venuschen 发表于 2010-1-22 22:53:33 | 显示全部楼层
似乎最重要的唔系D卡,而系回忆,无得稳翻既啦$ D. n( }- P* J* H; [+ s
wjr5200 发表于 2010-1-21 19:39
. V/ Z) @  j! c! S* j1 I  C
回忆确实比D卡仲要难稳返

kevinchan 发表于 2010-1-22 23:14:19 | 显示全部楼层
点计都系我叫你做雪比姐,你叫我做Venus妹妹!' |# l( e' }, a* V8 d) p
你系83年既(如果你无虚报资料既话),而我系88年底出世既
  ?) [! g5 g; r: m0 svenuschen 发表于 2010-1-22 22:51
V妹妹係度爆私隐,咔咔

雪比 发表于 2010-1-23 00:02:47 | 显示全部楼层
点计都系我叫你做雪比姐,你叫我做Venus妹妹!
: u9 ^0 M, d" N' _: F4 L你系83年既(如果你无虚报资料既话),而我系88年底出世既0 [& D5 r& k$ W4 e6 Z
venuschen 发表于 2010-1-22 22:51
) g0 R+ M* K7 T
8 a; A  B% d+ _
V姐, 你后生就话啧,你都不使爆埋我几年出世噶!

雪比 发表于 2010-1-23 00:06:04 | 显示全部楼层
回忆确实比D卡仲要难稳返" @9 J) p! h, [; K
venuschen 发表于 2010-1-22 22:53

; Q2 n( A& {1 T
9 Y8 G& P9 B7 I. `  O1 @甘又系,即使买番一模一样的卡,可能D感觉都同之前的不一样咯。
; y4 @4 m% }% E6 z所以你中系节哀吧!!
( q, w" u: G" t! s0 _不过回忆留在心上,磨灭不到嘎!

雪比 发表于 2010-1-23 00:07:57 | 显示全部楼层
V妹妹係度爆私隐,咔咔
+ V7 c. D% v2 O- Y$ O/ c" rkevinchan 发表于 2010-1-22 23:14
9 e  L  D/ ?" y$ b

0 {% I2 ]# l' {- V! M雀子,你把声甘大,唔好同我传开去才好!
! Z$ T. s) T/ |/ tDD人知道就算了。