[青葱校园] kuru点相<续>

熊猫仔 发布于2010-1-9 00:02 5121 次浏览 97 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kiraljq 发表于 2010-1-10 11:49:08 | 显示全部楼层
係就快D讲啦,我哋要部署噶,哈哈$ p' @4 L( g! s$ k; i6 L7 Z
kevinchan 发表于 2010-1-10 02:05

3 ~2 o3 `. d! D/ H; w4 Q* K- V7 T' S+ _) {" E/ p
呢个任务交给你

熊猫仔 发表于 2010-1-10 12:23:19 | 显示全部楼层
3位唔好咁心急~1 T, C9 H/ w3 r/ l6 }3 g% Q
2月先话你地知啦~) K& y( r% L1 l0 L
咁早话左你地知你地到时就唔记得噶啦~~~

tandong 发表于 2010-1-10 12:29:59 | 显示全部楼层
3位唔好咁心急~' S; [* j# A6 c  C' e$ v" O
2月先话你地知啦~6 r+ N" i7 t3 f0 G
咁早话左你地知你地到时就唔记得噶啦~~~
3 M! N" y, l" k* D: k: j熊猫仔 发表于 2010-1-10 12:23
影到番来未,未我放你木目补数!!

平常心 发表于 2010-1-10 14:04:17 | 显示全部楼层
讲咗咁耐未见到相????????麻烦再辛苦一下,

ayimei 发表于 2010-1-10 14:15:04 | 显示全部楼层
3位唔好咁心急~% v( A+ h3 K  I& H0 d% Z( i% V8 e
2月先话你地知啦~
, {: J# h( c  F' D$ t& q咁早话左你地知你地到时就唔记得噶啦~~~3 U" W; g/ V' [1 @; U
熊猫仔 发表于 2010-1-10 12:23
, v+ _" U5 _4 U( [# H
乖啦~早讲好d噶

kevinchan 发表于 2010-1-10 14:18:28 | 显示全部楼层
, B8 b' i1 f4 U9 ^1 f+ x
我仲未系老人家~
  i' w% ~5 `6 baubert-22 发表于 2010-1-10 11:34
唔用就真系老人家啦!(讲极都唔明)..又无人规定係要老人家先用暖水袋嘅,用咗不知几舒服

kevinchan 发表于 2010-1-10 14:19:37 | 显示全部楼层
你哋部署,我防守~
5 M0 l& r; d2 s- R7 |aubert-22 发表于 2010-1-10 11:35
防守做乜鬼嚄,对住熊猫根本无必要防守,只管一齐全力进攻就得啦!

kevinchan 发表于 2010-1-10 14:21:06 | 显示全部楼层
3位唔好咁心急~# Z- r; D! o: v; e" |
2月先话你地知啦~1 z1 T9 V. n; G: A( ~) `3 x
咁早话左你地知你地到时就唔记得噶啦~~~9 I& X2 R! m6 j5 @+ k
熊猫仔 发表于 2010-1-10 12:23
博懵啊?谂住我哋会唔记得?无可能

kiraljq 发表于 2010-1-10 15:57:18 | 显示全部楼层
影到番来未,未我放你木目补数!!! n9 [1 T8 l- y* x8 w4 R: c
tandong 发表于 2010-1-10 12:29

/ Q! u9 H+ C: c& X: c( m
* |( f1 T" s: G2 Y# x: K放啦,睇怕佢系一个拖字诀噶啦

kevinchan 发表于 2010-1-10 16:00:39 | 显示全部楼层
放啦,睇怕佢系一个拖字诀噶啦
  P& u. r1 L& l' Ekiraljq 发表于 2010-1-10 15:57
将佢木目设计成拼图,佢拖一日,你就发一张上嚟,睇佢拖得几耐

熊猫仔 发表于 2010-1-10 19:02:29 | 显示全部楼层
仲有一个月咁长,. A" m4 E: i, `8 _+ R* {
你地又贵人事忙,& ?6 M$ t# v: B  E7 N9 n* ?
好容易唔记得噶,
$ n2 y/ o. B7 H% u; Y等多个月先啦,! x: Z& P/ e" t2 }
到时我一定会讲嘅~: V% A, m+ N4 f/ J
其实我嘅相喺我Q校友都有得睇啦~
! O2 v$ \( n: _( s. v无咩特别啊~3 S+ U5 S$ f, V2 A
两只眼两只耳一个鼻一个嘴~~~

lych 发表于 2010-1-10 19:17:22 | 显示全部楼层
将佢木目设计成拼图,佢拖一日,你就发一张上嚟,睇佢拖得几耐: k9 v) P5 A% b/ f4 |  g
kevinchan 发表于 2010-1-10 16:00
8 Z/ X3 c# R5 l) r
几好啵,可以一边等一边砌。