[青葱校园] kuru点相<续>

熊猫仔 发布于2010-1-9 00:02 5091 次浏览 97 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2010-1-9 00:29:41 | 显示全部楼层
我真喺去做正经野噶~!顺路去捉青蛙咋~!0 `8 u; G7 j; _9 _; ?3 P2 K* `# @
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:26

% X3 x' O: f! R* x9 o1 C咁有无计划几时再去捉过啊~貌似kururu姐大发雷霆话憎死你喔~小心为上啊,见到你小心区秒你啊,哈哈

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:30:45 | 显示全部楼层
其实我都上年暑假都发过相啊~~~
' x% t5 H4 A! b不过唔喺个个睇到咋嘛~, D( w, c/ h4 `. m3 X8 n
喺咁噶啦,好出奇啊!?
6 y! S$ @6 V; H8 ^& X9 Z+ K熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:27
4 O- q1 d  ?$ _

' X9 X( {. l1 y  ?' B0 c咁成年长,要睇下有无靓仔左嘛

aubert22 发表于 2010-1-9 00:30:57 | 显示全部楼层
其实我都上年暑假都发过相啊~~~
' H8 \+ ]! }6 o- k不过唔喺个个睇到咋嘛~  J, a9 G; K8 @; Z, K+ W3 k7 S
喺咁噶啦,好出奇啊!?
! W7 n. @8 E8 E0 v9 d熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:27

/ @; k4 g9 ?) L0 E6 G' Z6 j- i% Q发过嘎啦??难道我唔记得左??3 d6 h8 F+ N0 j& q9 x. q- Q2 q+ e  U
咩咩出奇啊??

aubert22 发表于 2010-1-9 00:31:56 | 显示全部楼层
咁成年长,要睇下有无靓仔左嘛
% w1 W* e4 v" V/ {kiraljq 发表于 2010-1-9 00:30

6 x& I7 L; N. `+ X肯定靓仔左啦,唔系K姐点会一直望住区

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:35:50 | 显示全部楼层
肯定靓仔左啦,唔系K姐点会一直望住区
6 H( F+ `- F7 x9 xaubert-22 发表于 2010-1-9 00:31

: S1 \/ P1 y9 p! x) L! H7 G' H2 V4 X- C- Y1 j% \
咁就真系要发黎睇下啦

aubert22 发表于 2010-1-9 00:37:00 | 显示全部楼层
咁就真系要发黎睇下啦0 _: Q' P5 x( _, [: o- B& k3 `4 ?
kiraljq 发表于 2010-1-9 00:35

- m' P. B% r" |3 U# n/ h- b唔讲熊猫仔发发啦~咁你呢?身为前辈要畀D后辈见下嘎喔

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:40:59 | 显示全部楼层
唔讲熊猫仔发发啦~咁你呢?身为前辈要畀D后辈见下嘎喔  ?9 }, v. ~+ _1 |+ M3 v
aubert-22 发表于 2010-1-9 00:37

. J  f3 u3 ]/ l0 d% @' f; a) d5 C, W2 f# \! G& G8 ]8 m
喂喂,猫仔,一单还一单,米烧埋黎,搞掂熊猫仔先算。。。

aubert22 发表于 2010-1-9 00:44:39 | 显示全部楼层
喂喂,猫仔,一单还一单,米烧埋黎,搞掂熊猫仔先算。。。" @$ S( Z2 I0 i, S, c
kiraljq 发表于 2010-1-9 00:40

7 d# Y" w9 o! p) B/ A4 r9 E嘻嘻~无办法~好多人我都无见过,个个都想见下~不过唔好叫我先发上黎,我就系头像咁嘅猫样

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:46:19 | 显示全部楼层
嘻嘻~无办法~好多人我都无见过,个个都想见下~不过唔好叫我先发上黎,我就系头像咁嘅猫样
0 \" a& f# X$ v2 x/ qaubert-22 发表于 2010-1-9 00:44
! I1 d' P" B8 f  S

) ^) F7 ~1 `, H7 @# N- I嘻嘻,咁你就真系要发上黎先啦

aubert22 发表于 2010-1-9 00:46:56 | 显示全部楼层
嘻嘻,咁你就真系要发上黎先啦
; |3 Y" @+ Z/ Q3 i! F' ~0 W% e) F7 {) Qkiraljq 发表于 2010-1-9 00:46
- @5 q' Z3 x4 D0 `$ ~8 l  g3 W
嘻嘻,请睇头像

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:52:47 | 显示全部楼层
嘻嘻,请睇头像
) i5 N8 Y; f* y. c4 u6 Raubert-22 发表于 2010-1-9 00:46

$ \  p+ X% V' u/ ]) D( g# I1 `+ b4 V7 u! d2 X& ^
米玩野啊

aubert22 发表于 2010-1-9 00:54:36 | 显示全部楼层
米玩野啊7 O0 F) W! v# h$ a" ?8 V
kiraljq 发表于 2010-1-9 00:52
9 J% _+ N$ y0 l% ~* _& {
有机会嘅有机会嘅~哈哈~GN~