[青葱校园] kuru点相<续>

熊猫仔 发布于2010-1-9 00:02 5092 次浏览 97 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:57:21 | 显示全部楼层
嗯,我谂都系咁了,线我地  x! d) n) C9 A. T5 ~
kiraljq 发表于 2010-1-9 00:29

% P5 K; y8 ^- M% ?2 K9 j5 V/ f2 m0 A  b9 |( C  W" X# d. t; u
唔喺啊~我都好想捉距噶,! L3 d/ x6 O3 g/ j- X, W& N/ `
到我搞掂晒d野果时
, u. Y; S+ C5 }8 _" G3 h. n% C已经傍晚放学,* Q! |0 \7 Q& o: Y4 {+ G
又无戴眼镜睇唔清,- C3 r, y) y5 z+ E# M
就算睇得清都未必认得,- D; `. E. H% D6 ]' V+ T' l
就算认得,- \- V. O( k4 f! _
人地有心避我都好难捉得到...

熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:59:01 | 显示全部楼层
咁有无计划几时再去捉过啊~貌似kururu姐大发雷霆话憎死你喔~小心为上啊,见到你小心区秒你啊,哈哈9 Q4 E4 C) h! e: Z8 y. Z
aubert-22 发表于 2010-1-9 00:29
& o# [& J1 c$ R  `8 _' ?3 i
( m# I; K/ e: _$ |
星期一都得闲嘅,不过距有防备都无咁容易捉到咯~

熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:59:19 | 显示全部楼层
咁成年长,要睇下有无靓仔左嘛6 T: l$ l3 H, b: f9 c
kiraljq 发表于 2010-1-9 00:30

$ t3 r# N* G$ P- B1 M
, D" C' G- B6 E3 a& W6 ~) o  |唉~丑样左~睇到眼怨~

熊猫仔 发表于 2010-1-9 01:00:34 | 显示全部楼层
发过嘎啦??难道我唔记得左??
% B' _& x1 t5 s" d, M$ }咩咩出奇啊??
) `# B0 F- w2 B/ Y0 w  A% Paubert-22 发表于 2010-1-9 00:30
' o. {* I& S% f3 Y) Y+ {. ^4 _

; }  X' G, t# m# g7 Y" L: U( g果时你都未嚟粤漫社

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:16:44 | 显示全部楼层
我真喺去做正经野噶~!顺路去捉青蛙咋~!
- ?& G% n" Q9 d4 U熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:26
我哋嘅论坛大事你唔做,竟然走去做你嘅正经事?太可恶啦

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:21:17 | 显示全部楼层
咁成年长,要睇下有无靓仔左嘛
- P' r9 H7 ]1 H2 Qkiraljq 发表于 2010-1-9 00:30
要啊要啊,你就当係贺一贺我呢个新任街长发木目算了

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:23:53 | 显示全部楼层
咁有无计划几时再去捉过啊~貌似kururu姐大发雷霆话憎死你喔~小心为上啊,见到你小心区秒你啊,哈哈
5 U5 S2 a% h+ U$ ]aubert-22 发表于 2010-1-9 00:29
最毒妇人心,小心有报复啊!但我谂你会为咗我哋嘅欲望,而唔怕报复嘅...熊猫仔,计划几时再进行,畀个准确回复嚟

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:25:37 | 显示全部楼层
喂喂,猫仔,一单还一单,米烧埋黎,搞掂熊猫仔先算。。。
8 \/ C- R- g/ H' v- gkiraljq 发表于 2010-1-9 00:40
水猫,今次唔好理刀疤住,齐齐搞掂熊猫仔先,搞掂呢单,我哋再去搞前辈们

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:26:48 | 显示全部楼层
嘻嘻~无办法~好多人我都无见过,个个都想见下~不过唔好叫我先发上黎,我就系头像咁嘅猫样2 _! N% F( a& i' t
aubert-22 发表于 2010-1-9 00:44
係啊,我同水猫都好诚实噶,讲木目放到头像处畀大家睇

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:28:27 | 显示全部楼层
唔喺啊~我都好想捉距噶,! u9 v# Z5 m4 B% X  ?
到我搞掂晒d野果时
3 X+ m& \# @: f' w  h已经傍晚放学,; n( ^9 O( c3 V. T
又无戴眼镜睇唔清,
) N/ }; b8 Z& S% `就算睇得清都未必认得,
3 ]1 c* h( Y% ~4 D  c. @+ r9 E就算认得,, j* x- \% n8 f4 k* S; H
人地有心避我都好难捉得到...& ?; D6 z" |! J9 O
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:57
熊猫仔借口诸多

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:29:26 | 显示全部楼层
星期一都得闲嘅,不过距有防备都无咁容易捉到咯~, E) {0 f5 H. a1 e1 [
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:59
你已经讲咗星期一,你估人地会唔会防备啊喇?

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:30:47 | 显示全部楼层
唉~丑样左~睇到眼怨~% F2 r. f: A. s
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:59
我真係好想知道我对眼睇咩样子会睇到眼冤