[青葱校园] kuru点相<续>

熊猫仔 发布于2010-1-9 00:02 5122 次浏览 97 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-1-9 23:56:17 | 显示全部楼层
唔错,有时将鼠标放入被窝,哈哈

aubert22 发表于 2010-1-10 00:01:18 | 显示全部楼层
唔错,有时将鼠标放入被窝,哈哈
& ~4 }" b( L# W0 |6 Zkevinchan 发表于 2010-1-9 23:56
* m( Y0 A# H* q( V$ ^& Q
舒服得你~我对脚都快结冰了~

kevinchan 发表于 2010-1-10 00:08:53 | 显示全部楼层
你唔恨得咁多噶啦,哈哈

aubert22 发表于 2010-1-10 00:47:47 | 显示全部楼层
你唔恨得咁多噶啦,哈哈
9 t$ A& f4 W  n) O8 h+ j8 J8 |kevinchan 发表于 2010-1-10 00:08

5 M2 m& w  l8 E9 ?( `; _+ }唔得啊,冻到训唔到~起身用热水浸脚~

kevinchan 发表于 2010-1-10 00:57:40 | 显示全部楼层
唔得啊,冻到训唔到~起身用热水浸脚~
3 O1 p/ N; T# X+ n0 G) Xaubert-22 发表于 2010-1-10 00:47
呢D咁冻嘅天气我一般都会用暖水袋,放入被窝超舒服!你不妨试下

熊猫仔 发表于 2010-1-10 01:30:54 | 显示全部楼层
即时改口叫虎爷,真系变得快,哈哈
% E1 K/ ~! ?5 n1 n" Tkevinchan 发表于 2010-1-9 18:51
! t2 N7 i* r( f, h- W3 t
. b- G+ d2 a( c$ i9 G" d# ~' q2 P+ {- O. F
比人捉住把柄,无办法...呢个就喺人生

熊猫仔 发表于 2010-1-10 01:33:36 | 显示全部楼层
无周密点得?我地冲住张木目来个啵
$ Q6 d. l0 e+ G! \' d/ j% Fkiraljq 发表于 2010-1-9 20:16

7 V# {" t0 b# I* N8 }# @0 D" L4 P3 ~0 l
K仔哥哥,水猫哥哥,雀仔哥哥~5 |; |1 E4 b* M! a+ E
如果你地只喺想见小弟嘅木目呢3 j, p: |( s% r/ V
就实在无咩意思...
+ a  w# s3 [0 ~
0 Q- s0 q2 l( ]( X迟d话个可以包见我真人嘅方法你地知$ W3 r0 ~- g5 t8 R6 v. o2 B* f& i
就睇你地愿唔愿意啦~~~嘻嘻~

kevinchan 发表于 2010-1-10 02:05:37 | 显示全部楼层
K仔哥哥,水猫哥哥,雀仔哥哥~( U2 l& P7 v' E" W. F3 J6 d5 b6 P, Y3 }
如果你地只喺想见小弟嘅木目呢
  y9 [5 @1 P+ E* x* g# }就实在无咩意思...3 y! g& a% O) O! R
1 w$ X! E8 y! g6 D. A3 T# p5 I
迟d话个可以包见我真人嘅方法你地知
& Y4 Y: D8 \& ?就睇你地愿唔愿意啦~~~嘻嘻~
3 U: V; y8 D7 P3 ^& V, j2 B# c熊猫仔 发表于 2010-1-10 01:33
係就快D讲啦,我哋要部署噶,哈哈

aubert22 发表于 2010-1-10 11:34:46 | 显示全部楼层
呢D咁冻嘅天气我一般都会用暖水袋,放入被窝超舒服!你不妨试下. q( S+ \* P4 A) M7 Q- d8 J' R
kevinchan 发表于 2010-1-10 00:57

, {) U5 }! h  J3 A6 l1 E我仲未系老人家~

aubert22 发表于 2010-1-10 11:35:18 | 显示全部楼层
K仔哥哥,水猫哥哥,雀仔哥哥~
( `' d' M+ H9 k- n& H& \4 d如果你地只喺想见小弟嘅木目呢
5 j7 X4 [: p2 {就实在无咩意思...7 k7 ^  S& d; ~- V/ ^/ H$ F

) M3 ?# C' T+ x迟d话个可以包见我真人嘅方法你地知! a/ B, T0 ~4 d2 o+ w# Z" o( M
就睇你地愿唔愿意啦~~~嘻嘻~6 Y& P( M' f; H+ t- z9 D; R1 S, R
熊猫仔 发表于 2010-1-10 01:33
) m+ }0 x# Z: {8 F& Z& E
难道系叫我哋去你学校不成~

aubert22 发表于 2010-1-10 11:35:48 | 显示全部楼层
係就快D讲啦,我哋要部署噶,哈哈* c) q# ~- g5 P& ~  P( q, O8 @
kevinchan 发表于 2010-1-10 02:05

. M, D5 t2 L+ I你哋部署,我防守~

kiraljq 发表于 2010-1-10 11:48:54 | 显示全部楼层
K仔哥哥,水猫哥哥,雀仔哥哥~5 N3 p5 t5 j/ C2 O
如果你地只喺想见小弟嘅木目呢) Q$ I# c' i0 b" E. G
就实在无咩意思...
" R- ]5 F7 o2 }7 q6 p" |
8 C  m$ ~% M  t% |) X) P迟d话个可以包见我真人嘅方法你地知, I/ j( P* G% m$ x
就睇你地愿唔愿意啦~~~嘻嘻~. x$ C. K9 Y5 q& g
熊猫仔 发表于 2010-1-10 01:33
5 I4 j8 [  L, h5 c7 h9 x% b

7 H: o" `3 q9 `/ u# P- ~+ u( A- s+ Q系就啦啦林~!