[动漫讨论] 话说...破!

熊猫仔 发布于2010-6-2 12:22 1419 次浏览 23 位用户参与讨论     [复制分享主题]
相信大家睇到个题目,应该都估到些许啦~~~9 V" l9 o1 d" _/ r& u& h8 V# m
8 y/ A5 Y, j; f7 L  l
的确,我喺问一d关于《破》嘅问题,因为的睇到有d晕晕地,不过真喺好精彩! W8 a3 I$ ^7 O( c. L( w

% g8 d3 Z. j7 j3 D《序》嘅剧情貌似无咩改动,而《破》剧情改左好多,4 M; F: d0 l, C, f2 S6 V
2号机同明日香嘅出场方式改左,不过好鬼si型~!
7 T: `( n/ K! c9 ]; f上3号机嘅人换左明日香,当然替死嘅都换左$ i8 Y" m/ L/ G$ t" G( n
多左个女仔代替明日香揸二号机,而且暴走
- q2 E8 k% L2 t* r+ V" Z仲有几只市徒个样都好似改左。。。+ N4 z, B! I  I9 @
睇个势,朱芬从跑龙套准备升左第二男主角,应该Q会更精彩
5 w" ~+ q: E7 F) Q  \+ H凌波丽变得热情左咁多
( D' I# @( b6 s' d  C: A1 G
+ L+ c& N: g! T7 F7 E因为有之前电视版嘅影响,觉得《破》嘅剧情好鬼怪,就好似当初睇钢炼FA咁
: i; F5 E9 @3 \3 K: T) n' |  a剧情发展落去会喺点样,又点解会改剧情,结局又如何呢....
/ p5 X, w- G$ ~6 B5 R5 B
$ q; }$ C) e7 X0 I8 x: {( p* Y其实最主要喺想问,《Quickening》几时出啊~~~

已有(23)人评论

天使之风 发表于 2010-6-2 12:55:06 | 显示全部楼层
我才大概浏览过,还没细看,当初没有就想看。。到有了,又不想看了··

kevinchan 发表于 2010-6-2 13:29:54 | 显示全部楼层
未睇过,暂时唔想睇住

基拉杰特 发表于 2010-6-2 14:22:55 | 显示全部楼层
暂时还不想看!

gsl 发表于 2010-6-2 14:49:18 | 显示全部楼层
仲未睇过,迟点留意一下。

基斯 发表于 2010-6-2 15:00:37 | 显示全部楼层
当佢全新嘅作品可能会比较容易接受

aubert22 发表于 2010-6-2 15:38:58 | 显示全部楼层
噙晚岩岩睇完~~真系非常唔错~~; Q" ~; x# ~& q# y
不过我觉得唔算改剧情,因为话明剧场版,而唔系钢炼咁! J& v1 v4 q  s
TV重制,所以无乜觉得大惊小怪~
) o7 q. U# ^9 _( e, B至于Q几时出,管它,等就系了,嘻嘻~

zhiss 发表于 2010-6-2 16:58:54 | 显示全部楼层
明日香挂咗接受不能.......

wjr5200 发表于 2010-6-2 18:10:27 | 显示全部楼层

. ], I8 u  F! p: C7 c' h福音的剧场版应该说系重炼版来 本质好似钢炼fa甘 钢炼都有改剧情啦,只系钢炼剧情的主线好似无变,我未睇过都系唔乱讲了

lovepx 发表于 2010-6-2 21:42:19 | 显示全部楼层
平行世界,另一故事!

aaron81 发表于 2010-6-2 21:59:31 | 显示全部楼层
呢出野真的好热哦,好多人睇过都话好~
# g+ y. \% n4 T$ b究竟我还是下吾下来睇啦~

wjr5200 发表于 2010-6-2 22:20:10 | 显示全部楼层
明日香挂咗接受不能.......
5 j0 |7 y, W$ @( n# _3 zzhiss 发表于 2010-6-2 16:58
$ t, A3 \; E( t/ G+ y
明日香可能未挂都唔定 TV版好似无挂到个驾驶员吧 主线应该无变吧,都系果部机 换左驾驶员姐

12下一页