[动漫OST] [转帖]至尊無賴 主唱: 鄭中基, 林子聰 鄭中基新戲 - 至尊無賴主题曲 搞笑MV

neo28 发布于2006-5-19 22:04 3885 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>[MP=480,360]mms://sinahk.media3way.com/sina/movie/trailers/0322_001.wmv?MSWMExt=.asf[/MP]</P>
( g3 B; l' d; G  v& a. Y<P>歌词:    </P>1 |2 X* g9 J' e) d
<P>我人生得高 個樣令你羨慕<BR>仲電鬈毛 鬼咁自豪<BR><BR>都係我媽媽好 生個仔有兩度<BR>就算走出街 亦要威足兩鋪路<BR><BR>人話我聰明 非並一味靠嘈<BR>實在我叻到係冇譜<BR><BR>人話我風流 並非mok嘴亞茂<BR>實在我fit到漏油<BR><BR>死啦d青春豆 死啦d青春豆<BR>我認真認真無佢收<BR><BR>死啦d青春豆 死啦d青春豆<BR>粒粒都鬼死鬼死咁醜<BR><BR>都係我唔鬼好 食野都無量度<BR>又食煎堆 兼夾炸生蠔<BR><BR>之後我皮膚粗 每朝都有野做<BR>係咁Git 再將藥膏塗<BR>人話我醜 激都激到肺勞<BR>今番真正係老土<BR>其實我個樣生得標青Beautiful<BR>係幾有前途 <BR></P>

已有(5)人评论

eay 发表于 2006-5-21 19:28:39 | 显示全部楼层
<P>哈哈~~系几好笑喔~~~</P>
西门吹水 发表于 2006-5-25 03:33:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eay</I>在2006-5-21 11:28:39的发言:</B><BR>
/ C/ {0 b# ], q$ e  c- [! L<P>哈哈~~系几好笑喔~~~</P></DIV>: E6 s" P3 @% {; u8 q5 h: Z% P
<P>同意!但与动漫无关哦!</P>
ikillyou 发表于 2006-5-28 01:02:41 | 显示全部楼层
<P>好鬼掂~~~~~~~~~~~</P>
yyyrap 发表于 2006-6-7 08:06:27 | 显示全部楼层
哩首嘢原唱喺--徐小明嚟噶!
cenih 发表于 2007-1-9 14:49:13 | 显示全部楼层
<p>点download啊???</p>