[每日闲聊] 想咨询一下我地论坛三色堇嘅一部作品

熊猫仔 发布于2011-8-28 02:12 1578 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日喺新浪微博度9 R+ J) G5 Z0 l6 s9 p
嚣のB @我 呢部出自我地论坛三色堇嘅作品 《你赠给我的回忆 》粤语版
7 Z, ?, u% r' \( J呢条微博已经被转发4800几次
$ T! k2 F: C; _9 q9 @7 u; e8 ~! }- Y: l. p" K
% V! F) e, y$ z7 G4 H
我从此一听入迷
9 ?  \- ~( d  m5 i$ w好中意主唱把声* T; v9 X& v  k% Y
/ ~  m# H/ v3 g
我对三色堇嘅了解比较少
( @9 Z# ~+ E+ H$ T& Y& c' S8 v( _. T  D- y想问一下主唱喺米唔地论坛嘅人呢?
+ c0 i5 S4 v  s7 v" w) e1 X7 b& y距仲有无其他作品呢
& c  C- U# [7 t. r# m
$ c& t4 ^/ q, x: r, f4 V- B$ w% x$ y' a+ e! w4 \% y* H3 X
PS:求关注,求互粉,新浪微博
; S% d% b) K5 j! I0 L0 {9 qhttp://weibo.com/realpanda

已有(15)人评论

chrisrex 发表于 2011-8-28 02:16:52 | 显示全部楼层
搜索下啦,瞓觉先- -

熊猫仔 发表于 2011-8-28 02:18:02 | 显示全部楼层
可能喺我样衰啦.../ L% B7 D' {5 n1 X5 s8 E# f# y$ D
睇完一次之后
7 f9 |2 R# r1 K段视频就睇唔到啦

kevinchan 发表于 2011-8-28 02:24:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2011-8-28 02:25 编辑 / X* ^- P8 I" ?( N& X
% \. k9 I* Z! ^" S  u
论坛有个版块係三色堇,里面好多三色堇原创作品........呢首歌3个人合唱,佢哋都应该喺5sing发布过好多歌曲,你最好加三色堇个群问下啲人

noddyy 发表于 2011-8-28 04:36:18 | 显示全部楼层
名字第一次听

基拉杰特 发表于 2011-8-28 10:30:13 | 显示全部楼层
三色堇板块里面介绍的那么详细,进去一看就知啦

lych 发表于 2011-8-28 11:03:13 | 显示全部楼层
常回家看看就知道了:http://www.dreamxt.net/bbs/forum-76-1.html

lwj23 发表于 2011-8-28 11:12:11 | 显示全部楼层
楼上很多都已经给出解答了~~

235795561 发表于 2011-8-28 13:20:13 | 显示全部楼层
我觉得三色堇好似另外一个论坛甘

h2o2 发表于 2011-8-28 13:23:06 | 显示全部楼层
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-76280-1-1.html9 p) `) I3 K/ v- p$ s3 f2 v
好久就发左啦 你系唔系经常潜水

oolym 发表于 2011-8-28 15:48:53 | 显示全部楼层
我未曾阅览过啊

eegbook 发表于 2011-8-28 16:16:03 | 显示全部楼层
差不多,五千次的,非常煤的呢。

12下一页