[青葱校园] kuru点相<续>

熊猫仔 发布于2010-1-9 00:02 5090 次浏览 97 位用户参与讨论   [复制分享主题]
tandong 发表于 2010-1-9 09:07:57 | 显示全部楼层
哈哈,熊猫仔你玩我地?$ o. A5 x1 p; }' y# L5 A! _( ?
# T- e9 p. |0 M# s5 p- x
老虎仔咬佢
( y9 |- P$ e) _' d6 d6 F' Xkiraljq 发表于 2010-1-9 00:07
刀巴,抄后边,雀仔高空攻击,水猫左,水牛右,咬啊!!

kiraljq 发表于 2010-1-9 09:12:31 | 显示全部楼层
水猫,今次唔好理刀疤住,齐齐搞掂熊猫仔先,搞掂呢单,我哋再去搞前辈们
8 s0 t' F4 L8 f3 C+ h3 {kevinchan 发表于 2010-1-9 03:25
/ N5 C5 D6 X% z! G7 A
# \/ F) V0 G, o" Q
雀仔米乱黎哈

kiraljq 发表于 2010-1-9 09:13:18 | 显示全部楼层
刀巴,抄后边,雀仔高空攻击,水猫左,水牛右,咬啊!!$ @& m3 ~- l: A; c; Z' ^
tandong 发表于 2010-1-9 09:07
/ o7 }! e% U% J" p5 m  N* ^# l

" R+ g4 V2 p+ ^! K0 j+ L貌似牛系用牛角去顶,去撬个啵成只熊猫撬低,任咬

tandong 发表于 2010-1-9 09:25:53 | 显示全部楼层
话说今日下午
7 M; [* w3 ]/ h: n% {3 [去左搞正经野,
# Z, v( J! H8 g4 X; g# M唔够人手去门口捉人
1 @* y* |/ ~% L于是暂时搁置, Z& E! O, v, u8 k% F# |

. `. c2 h: Y! L" M' |: l2 ?, q% P扮完正经野后
$ H# o- o8 D% H* W7 R2 Q( S5 ]同几个手下喺学校门口企左阵; u  J! M4 S1 I  ^
当时有几个特点颇似青蛙嘅女仔经过  L2 \+ k1 H6 g; t
有个仲一直bie住我添5 B6 j1 C( z( o: ~9 D' t+ @! I
我自问唔靓仔, u& a% X9 F% X# z' D; _' k' p
唯一嘅解释就喺可能果个 ...1 K* p: }3 `7 g/ q9 w( K
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:02
下下要社长出卖你?我稳到啊!

masato 发表于 2010-1-9 11:24:33 | 显示全部楼层
熊猫仔玩野 正经事不去做

lych 发表于 2010-1-9 12:01:14 | 显示全部楼层
期待你唔好再玩野了,如果唔系唔好怪我了~~~~

kevinchan 发表于 2010-1-9 13:35:44 | 显示全部楼层
雀仔米乱黎哈! b' a* e8 p# z  q- @" P& G5 u% `
kiraljq 发表于 2010-1-9 09:12
嘻嘻,到时先算

kevinchan 发表于 2010-1-9 13:36:36 | 显示全部楼层
貌似牛系用牛角去顶,去撬个啵成只熊猫撬低,任咬: k3 W2 D% @) V/ b; A$ ?0 {0 A0 |, G
kiraljq 发表于 2010-1-9 09:13
呢只水牛嚟噶咋,无咁好力,净係旨意佢唔得噶,我哋都要出力先得

kevinchan 发表于 2010-1-9 13:37:10 | 显示全部楼层
下下要社长出卖你?我稳到啊! " M0 D2 o* l* K- d
tandong 发表于 2010-1-9 09:25
咁不如你偷偷同我哋share,哈哈

熊猫仔 发表于 2010-1-9 14:40:30 | 显示全部楼层
最毒妇人心,小心有报复啊!但我谂你会为咗我哋嘅欲望,而唔怕报复嘅...熊猫仔,计划几时再进行,畀个准确回复嚟
7 t( w$ ^$ d: r; [) d2 m- R* ckevinchan 发表于 2010-1-9 03:23
! |- U) ]7 Z# U7 z& l9 i
# L$ [; v* i6 d. d1 z; [5 k2 B' o
捉青蛙要讲机会,可遇不可求啊~!

熊猫仔 发表于 2010-1-9 14:40:49 | 显示全部楼层
[quote]熊猫仔借口诸多
4 `7 |! S$ v0 x4 \3 X1 g/ `; ykevinchan 发表于 2010-1-9 03:28 [/quo- L( S, O' W! {8 e. ^
4 x7 F  @+ v  [0 [/ k# Q
我有正当理由噶!~

熊猫仔 发表于 2010-1-9 14:43:15 | 显示全部楼层
刀巴,抄后边,雀仔高空攻击,水猫左,水牛右,咬啊!!, m* p, H$ `: O( t# R( s
tandong 发表于 2010-1-9 09:07
( M5 e$ m: h# T$ {7 c7 k  Q7 k
8 v% j* m$ g9 ]4 g$ f3 c' v8 h
哇~呢呢布局都几周密喔~3 N4 |! I' n' a) i2 w7 l
可惜你地唔知熊猫喺识游水~更识潜水噶~!~