[青葱校园] kuru点相<续>

熊猫仔 发布于2010-1-9 00:02 5089 次浏览 97 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话说今日下午
, D, g/ N0 C: o: X7 P; \去左搞正经野,& |8 f' c# J% X& e( s  q
唔够人手去门口捉人: b" L  g3 w" j8 x9 p$ D7 x; d8 U3 j
于是暂时搁置/ W- E! a7 R/ [# I$ R; a

8 U; {% s2 C% w% f7 }& }3 d1 B! {/ s扮完正经野后' x, o) y; \+ [0 P8 a4 C
同几个手下喺学校门口企左阵6 Y; n6 }" p6 I  A/ x! p
当时有几个特点颇似青蛙嘅女仔经过6 _2 C) [* ~3 H1 c6 @# j. \
有个仲一直bie住我添, E/ j" V8 x! [% r- j& ^; {9 c9 W
我自问唔靓仔! H, N$ h* N' r' h' f4 p: d& \. e
唯一嘅解释就喺可能果个就喺傻瓜青蛙!!!# k$ Q. Q5 g4 B& X) s

% I6 r' l- T" M# d/ t+ {0 J6 @后来入左学校稳老师& L: o' C6 C' g" @$ h7 Z: ?
稳到kuru嘅级长1 z6 y! g$ O9 `' D- Y) Y* |
一时仁慈无去打探
% @+ }2 w$ L& x" j$ \8 t8 d) W以kuru嘅特称
4 i1 R, e- \+ E1 u7 ~3 w" L, c! H相信一问即有4 g! A  ^! p+ r+ ?
不过从此以后kuru就可怜了...
* S; ]0 G2 ^% `1 P
# S0 B' Q5 [$ t& }% p- }PS:老虎!点解会见过我噶~!不过我都估到噶啦,肯定喺社长出卖我~!!!

已有(97)人评论

aubert22 发表于 2010-1-9 00:03:20 | 显示全部楼层
沙发~终于出现~

aubert22 发表于 2010-1-9 00:05:26 | 显示全部楼层
做正经嘢5 K9 G7 G- Y- J' {8 O/ g+ _
貌似影相应该最为正经嘎啦~令大众失望~~) U& T; t; f, }- G
大家话提议你交唔到货就要熊猫你嘅真人相喔~
, A! l0 j2 Q  {# |2 @我哋都未见过,喺K社同老虎仔见过,发下畀我地睇下啦~

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:07:25 | 显示全部楼层
哈哈,熊猫仔你玩我地?
: I4 _/ A  E$ c. G) d  F
# }) J7 f, N( V" a" s) ]老虎仔咬佢

嚣のЪ 发表于 2010-1-9 00:11:38 | 显示全部楼层
我只能狂笑不已...不知原因

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:16:27 | 显示全部楼层
, w: u' Y4 T  o1 c; |2 {嚣のЪ 发表于 2010-1-9 00:11

" n8 V, R2 {- k2 S1 |7 {5 v# g9 E4 _' \
要熊猫仔自爆

aubert22 发表于 2010-1-9 00:19:23 | 显示全部楼层
哈哈,熊猫仔你玩我地?( Q+ d, Y9 o8 s" k+ C

* e& Y9 A3 L) Y/ a+ W7 Z, S& o老虎仔咬佢
' W1 p6 O4 H, R5 Lkiraljq 发表于 2010-1-9 00:07

2 p2 N4 ?4 C  |6 i/ b' @+ Z要区发自己相补菲~

aubert22 发表于 2010-1-9 00:19:57 | 显示全部楼层
" A' i( V) I5 r3 r# Y嚣のЪ 发表于 2010-1-9 00:11

. D7 r5 T# U9 X0 K- S主要原因系因为区最后标明,自己畀人出卖左

aubert22 发表于 2010-1-9 00:20:51 | 显示全部楼层
要熊猫仔自爆. |& x8 H# X6 [6 M
kiraljq 发表于 2010-1-9 00:16
( m' J! U5 w3 R% U
可能熊猫仔怕左kurur嘅眼神,吓疾左,所以到最后都无问个水落石出

熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:26:12 | 显示全部楼层
我真喺去做正经野噶~!顺路去捉青蛙咋~!

熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:27:16 | 显示全部楼层
其实我都上年暑假都发过相啊~~~7 U7 o* D& c& T/ d% `
不过唔喺个个睇到咋嘛~0 l/ |5 x( C$ V; q8 G' f- S- s
喺咁噶啦,好出奇啊!?

kiraljq 发表于 2010-1-9 00:29:09 | 显示全部楼层
可能熊猫仔怕左kurur嘅眼神,吓疾左,所以到最后都无问个水落石出
$ ?7 a5 v4 z  yaubert-22 发表于 2010-1-9 00:20

2 T( q$ a$ M8 _/ R1 H& \- ~) C* d# E8 B5 {* x* s3 d
嗯,我谂都系咁了,线我地