跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] H大叔。棋靈王重播啦。。打算重做嗎?-V-

kwanyeung 发布于2009-7-31 09:30 3357 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
J2台:2 C# J% R1 A: T# z  V- h

; f$ E" x" R+ w5 r3 w《棋靈王》(共75集)將於8月13日起逢星期一至五1830-1900及翌日(重播時段)0830-0900重播0 ~7 z7 L7 Z% G- e6 H
/ ?  n4 e; N/ w; T& ~  g; J! x' w: p
# [2 l% g* I' c$ b/ G  u

3 d# D' ?& V1 jH大叔打算重做你個最終修定版嗎?反正你都係做左35集。到時上傳音頻比我地另行封裝好了。。。
0 F1 z' F$ w8 f& q0 Z- P" |

已有(31)人评论

stayhome 发表于 2009-7-31 09:50:58 | 显示全部楼层
咦,上次先调查如果翻播一部动画选边部,毫不犹豫拣咗棋灵王,估唔到真係如我所愿
' c& I7 u+ Z) E! P/ a) M* z4 o+ k# S/ Z) z* J! _/ x9 V
强力支持重做啊

tandong 发表于 2009-7-31 10:05:15 | 显示全部楼层
呢次收高清录制版!!

ykcheung 发表于 2009-7-31 10:12:00 | 显示全部楼层
棋靈王果正重播,上傳音頻就可以啦.

kwanyeung 发表于 2009-7-31 10:12:50 | 显示全部楼层
呢次收高清录制版!!" {$ S5 d, n- A8 d3 p
tandong 发表于 2009-7-31 10:05

% E! M& w1 e& }5 {2 |唔係高清台啊- - 標清炸。。。

mcnynbajay 发表于 2009-7-31 10:58:06 | 显示全部楼层
呢個話題前幾日問過佢 佢答三個字:"無打算"
200907311054 huang.jpg

GavinDX 发表于 2009-7-31 10:58:31 | 显示全部楼层
唔係高清台啊- - 標清炸。。。
% S* Z- T' `5 m$ y' _8 l' ]kwanyeung 发表于 2009-7-31 10:12

1 n, }5 H0 ]3 t9 c- N都得啦,最紧要系音频,之前嘅合成版用嘅音频质量唔多好,今次有靓音频啦。( q" P* ?+ n6 ^4 d/ d, N: E
不过,重新合成都几辛苦,TVB又cut片,又加速,唔知H大叔仲有冇心机重新合成。。。。。。。。。

kwanyeung 发表于 2009-7-31 11:07:50 | 显示全部楼层
佢果時唔知幾時重播。但依家有確實日子!加上一星期5集。話咁快就播完啦。
. {2 ~) }# h2 r1 p" D, @5 @6 p' X不過當然重新合成真係好辛苦。唔知H大叔有冇心機。

kevinchan 发表于 2009-7-31 13:08:11 | 显示全部楼层
等H大叔嚟回应咯

huang 发表于 2009-7-31 13:25:06 | 显示全部楼层
无甘架打算,一部野搞两次都累死人了,何妨还要是75集的,1 E! a. Q% d8 v
到时收录影版算了,你地边个要搞就搞啦,我就吾搞了,手上
# K' A0 Q1 r0 s3 n太多任务,上传完剩下果D就算了

huang 发表于 2009-7-31 13:39:17 | 显示全部楼层
话比你地听我手上有咩任务啦- ]1 T3 E1 e2 q# ^
小魔女DOREMI第二部,第三部只做了一半
) j; j& S7 ?8 L7 S飞天少女猪事丁做到21集(等NY1600音频无反应)( N" J! z* M" z  g2 h
美少女战士R还有三集(忙过头都吾知边三集了)+ H( ~7 I( `! d
妈妈是14岁学生片源挂成大半年都还差几集,一集都未做到
# Z0 W. N6 m! @9 d8 g蜡笔小王国MP4版片源一集都未做过呢,WMV版就做完/ [" _) r6 Z1 u+ {7 v
奇幻魔法MELODY 第二辑一集都未做0 W4 R2 B! Q0 b3 ?3 E$ g/ r
爱丽丝学院一集都未做% a1 V, x/ t# c, w: E1 z! W
双子星公主一集都未做,7 v/ b1 v# g8 O
星际漫游做了八集," a& @7 N; m5 f/ w2 h3 O
还有其他,不用多讲

cps24 发表于 2009-7-31 14:05:13 | 显示全部楼层
好希望重做啦

123下一页