跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] H大叔。棋靈王重播啦。。打算重做嗎?-V-

kwanyeung 发布于2009-7-31 09:30 3351 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
hotcool2 发表于 2009-7-31 14:10:30 | 显示全部楼层
爱丽丝学院我有兴趣啊

ykcheung 发表于 2009-7-31 14:21:07 | 显示全部楼层
话比你地听我手上有咩任务啦$ X! B% ?# i3 B/ @
小魔女DOREMI第二部,第三部只做了一半" H$ ^. |9 [, ~$ h. n, T: K2 m: q
飞天少女猪事丁做到21集(等NY1600音频无反应)
: G: T( x7 q  D+ h) C美少女战士R还有三集(忙过头都吾知边三集了)' w  ~, t% i' i8 r: W
妈妈是14岁学生片源挂成大半年都还差几集,一集都未做 ...; i' m3 ?  a5 i3 k: g+ n0 k& W
huang 发表于 2009-7-31 13:39
. [0 R. j. n/ j$ m
  K" U: @- y' d& Q
H大叔,果真犀利.

masato 发表于 2009-7-31 17:38:08 | 显示全部楼层
原来有个合成版不好吗 无语中

j95101 发表于 2009-7-31 18:05:25 | 显示全部楼层
J2台:) e: K. n" t3 r( n

! P4 U6 P4 `  K1 y* [' ~《棋靈王》(共75集)將於8月13日起逢星期一至五1830-1900及翌日(重播時段)0830-0900重播
3 c/ I) B, `' z& W8 D
6 g  L$ p2 c% m7 k1 m7 }1 C# \$ C) a4 C  ], m

9 f2 f% b5 f+ Z# A. SH大叔打算重做你個最終修定版嗎?反正你都係做左35集。到時上傳音頻比我地另行封 ...* u& A: m) b6 P- V$ s+ D. N5 D$ {
kwanyeung 发表于 2009-7-31 09:30
0 W% C0 y9 u( _- j1 E) r
你自己都可以合啊~~

fmj 发表于 2009-7-31 18:10:07 | 显示全部楼层
thank you!!!!!!!!

res151 发表于 2009-7-31 20:50:27 | 显示全部楼层
呃............我都等得好辛苦阿.......棋魂次次睇都好正嘅

fei 发表于 2009-7-31 21:16:40 | 显示全部楼层
有棋靈王,支持一下先

bill203 发表于 2009-7-31 21:36:06 | 显示全部楼层
呢次收高清录制版!!
) f2 k, V; k% jtandong 发表于 2009-7-31 10:05

% C" \0 j( t" u! r/ E" U* N' a
/ Y& H  |# {  j% o8 ^J2只系标清台咋,不过如果录得好既话,应该质量都唔错噶

kwanyeung 发表于 2009-7-31 21:51:07 | 显示全部楼层
话比你地听我手上有咩任务啦0 x; K, H1 ~! Y  K, ]7 q5 o: i
小魔女DOREMI第二部,第三部只做了一半( X( }) s' d& S1 B& x( ]
飞天少女猪事丁做到21集(等NY1600音频无反应)
9 E7 y% p* D9 w% m2 Z, X5 D8 {" v美少女战士R还有三集(忙过头都吾知边三集了)3 n5 ?9 d% K7 y$ T: c$ G" g
妈妈是14岁学生片源挂成大半年都还差几集,一集都未做 ...
5 N& m- `' s9 w6 {+ khuang 发表于 2009-7-31 13:39
1 Z  B1 B4 t9 k, L' V+ ?  O
果然好多任務- - 我就唔得閒架啦。。自己都仲有幾套。。。, t) y+ V6 g9 T( Q6 o0 X- Z4 _

! N0 I8 I3 U3 n0 M2 C$ y蠟筆小王國有MP4片源嗎?依套好有愛啊。。不過粵語音頻好似唔齊啊。。

wjr5200 发表于 2009-7-31 22:15:27 | 显示全部楼层
讲真啦此片如果无BD片源的话就无乜搞头了,之前的版本已经好好啦

jinguang 发表于 2009-7-31 22:50:04 | 显示全部楼层
到时再重温一次就是了,不追求太高画质。

hayton 发表于 2009-8-1 11:28:53 | 显示全部楼层
得576i標清,有什么用!!!!