跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[软件应用] 打唔开MU就入黎睇下咁得得啦~~

aubert22 发布于2009-6-4 09:54 2783 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
其实已经有好多人都发过解决入唔到MU嘅方法~但依然有D人话入唔到(唔知系唔肯等定系真系完全入唔到)~咁你地米用代理入咯~~我就系用无界代理入嘎了(多数入到,快慢问题)~相信都有人识用咁嘅方法~~我喺我嘅贴里面仲系发现有人话打唔开MU,咁就试下用无界代理入啦~方便快捷~不过打开后就唔可以正常入到普通大陆网页嘎啦,起码我就系咁啦~~下面带上附件自己下~当然,编码要选Unicode呢个就肯定嘎啦~~

u94.zip

382.25 KB, 阅读权限: 20, 下载次数: 42, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(36)人评论

aubert22 发表于 2009-6-4 10:07:52 | 显示全部楼层
晕~岩先想去on9下FA~发现原来已经有类似嘅甜~不过系解决HK方面嘅问题~但异曲同工~大陆一样OK嘎啫~因为我自己一早就咁用了~~大家不妨试下啦~

ttsti 发表于 2009-6-4 14:28:20 | 显示全部楼层
无界我用佐好耐罗!或者自由门都可以!
: ]9 Z1 N. [" {7 S" @& N空白页只要将语言设为英文下次就吾会空白页了!!

飘忽的她 发表于 2009-6-4 17:39:38 | 显示全部楼层
我打不开的时候都是用无界的

ninaomu 发表于 2009-6-4 19:24:19 | 显示全部楼层
哩两日又发神经了,都未转Unicode码就已经全部链接都“找不到服务器”。。。。。。。。

kevinchan 发表于 2009-6-4 20:21:14 | 显示全部楼层
我一直都好正常...不过一样多谢LZ分享心得

aubert22 发表于 2009-6-4 20:38:24 | 显示全部楼层
我一直都好正常...不过一样多谢LZ分享心得6 i* U' p. d2 V) z
kevinchan 发表于 2009-6-4 20:21

- b/ Y- N4 w6 E% e! `* {有高级会员帐号系唔同D嘅D待遇~~

aaron81 发表于 2009-6-4 21:20:42 | 显示全部楼层
原来可以这样~~

哆啦A梦 发表于 2009-6-4 22:15:39 | 显示全部楼层
的确有这种情况出现,下不了,

mrdb 发表于 2009-6-5 18:16:52 | 显示全部楼层
下载速度得唔得架先?

aubert22 发表于 2009-6-5 23:19:10 | 显示全部楼层
下载速度得唔得架先?
) U0 w0 z" J% o/ }6 U, K2 Omrdb 发表于 2009-6-5 18:16

; E! s% v& v# C4 X, ]  b晕~你可以打开MU复制左下载链接你就知足啦~仲想代理帮你搞快个下载速度啊~无人下嘅时候米快咯~~再唔系就高级会员~~

xiaojim 发表于 2009-6-6 00:01:59 | 显示全部楼层
喺5喺高会对我都无影响,依家下载速度都达到2M宽带的最大值,估5到用网通原来喺可以咁好

1234下一页