跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][小魔女Doremi 大合奏!][1-8集][粵日合成版][X264-960*720][更新完成]

kwanyeung 发布于2009-5-24 12:11 3036 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
' q5 @' u/ U* P: y" s6 J" v+ V. _: d$ z$ y' x( N$ S6 ?
【片  名】小魔女Doremi 大合奏!(第四輯)" B& Z! J  V: r: Q( C8 }* Y9 P, n6 f
【集  數】1-8集
  _( e' ]8 y0 ^6 h6 I
影片格式】mkv' w, F- H* g: c- f
【視頻編碼】X264, x5 \& ^% a, w" v9 b
【大       小】400MB上
. j# t: a, Q# B4 y5 S' I/ j【死檔日期】3年無人下載
9 R8 a/ u8 F9 V% x% B8 ^【語言字幕】TVB粵語,日語
9 T& D2 B: Q' }% p【音  頻】mp3、ac38 o7 n$ k+ b4 x( j( _+ B$ S1 u3 B
【儲存空間】MU
5 H: I' x2 j3 l; k; r! o/ C
+ R8 `# m2 j4 u; V1 ~/ E4 b依套係H大叔合的,但因為MP4版同WMV9版唔同,所以我已經幫佢修正。音頻用1600版
' g1 r& m; e  W8 W# X+ @7 f另外第三集因1600版OP之前冇左粵語,用左私家屋版補。$ F. g7 H( p. R' |3 B
* \: ^$ {" W6 S0 O* F- W2 K) m
依套嘢唔係我負責,只係補番1-8集MP4版。我只負責第一輯的。# k' t+ s, l0 R( k) |1 Z) a
收番小小上傳費XD. E4 U/ T9 {/ |3 j  \+ Z5 K
6 w' S- {+ w' {0 A2 r
第六集我壓左做RAR,原因係因為我上傳唔到原MKV。。。但壓左做RAR又突然得。遲啲我發果啲嘢都有可能係咁。。我諗大家都有解壓工具。
! e# W6 k$ R7 j( }4 F

/ X9 K- e9 P6 }H大叔原帖:http://bbs.dreamxt.com/thread-63181-1-2.html' C; T8 A! v) V
$ o/ [0 ^( g5 {& v! P; b7 ^

8 z) J7 V9 A4 W

doremi s4 01-04.txt

166 Bytes, 下载次数: 30, 下载积分: 社区币 -5 星梦

doremi s4 05-08.txt

170 Bytes, 下载次数: 23, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu + 4 + 10 辛苦了

已有(20)人评论

srta 发表于 2009-5-24 13:36:55 | 显示全部楼层
好野~~~补完返去~~~筹够一套x264

457092973 发表于 2009-5-24 14:18:41 | 显示全部楼层
纯支持一下,虽然以前有睇

熊猫仔 发表于 2009-5-24 14:43:22 | 显示全部楼层
doremi全部都出齐拿?

183334257 发表于 2009-5-24 18:53:06 | 显示全部楼层
终于修正翻了,多谢H大叔同埋KW

hydrology 发表于 2009-5-24 19:34:15 | 显示全部楼层
好好好

2497341O1 发表于 2009-5-24 22:04:45 | 显示全部楼层
  好耐无上黎噜~     支持KW~

kiutao 发表于 2009-5-25 02:05:15 | 显示全部楼层
多謝晒, 好彩得你幫忙

aubert22 发表于 2009-5-25 11:09:19 | 显示全部楼层
修正版?DOREMI就纯顶个~

ngyan1600 发表于 2009-5-26 02:43:51 | 显示全部楼层
! [" k3 M) e$ r6 J3 Z
% B: L- M/ ^5 i俾音頻我啦,開頭10集岩岩下完~_~俾你搶先左一步,卡卡
+ R: C- X9 a% l5 O係喇,你用乜野黎調整AC3檔的?????7 V- ?4 P' g! M/ V2 p) [" `3 l( y
GK只可以整MP3同WAW,想整D好音質D既都整唔到

kwanyeung 发表于 2009-5-26 03:18:28 | 显示全部楼层
ADOBE可以開任何音訊檔。但只可以儲存做MP3或WAV。
- J) O2 j4 r2 q( ]: s% X如果想好音質就要SAVE做WAV再壓做AC3...3 t+ r8 C- c! i# {/ L0 k; e& }
; Y. `. f6 d- N: K, H
我諗冇咩邊個軟件可以SAVE做AC3
' w" ?+ x3 y/ l, s" `# J我星期日上傳唔到MU。上傳完鋼鍊就咩都上傳唔到。。。
8 h/ U) @5 Y4 w+ w) q希望今個星期六會回復正常啦。。。正常番就上傳比你啦。

real88 发表于 2009-5-30 01:26:21 | 显示全部楼层
thank you very much.
" }' \/ E# o3 h+ gthis is cool. j6 }4 g! s) H9 q
This is amazing

12下一页