跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][叛逆的鲁鲁修R1&R2][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-5-7 00:45 64531 次浏览 1071 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-5-10 15:28:16 | 显示全部楼层
真系唔使催人啦,最简单直接嘅办法就系自己做。。。。咁容易。
1 P+ b/ A- u) E0 V迪格斯 发表于 2009-5-10 15:07

* q6 Q  p# Z/ o, K有片源就係囉- - 第1,2集已經自己動手做了。3,4希望唔洗我做- -
5 k' R& j$ \' W2 e* [. x  ~4 W  ]同埋我都冇你咁得閒做依套啦。七小花DOREMI數碼3都未搞掂。又要上傳寵物小精靈大電影- -
0 h# c8 }! F6 f5 d
9 D6 W6 \5 ]0 z- z$ Z其實我催佢係因為想佢快啲ON依家做。有問題可以依家問我炸。廢事到一至四我又唔得閒教佢。

迪格斯 发表于 2009-5-10 16:50:26 | 显示全部楼层
有片源就係囉- - 第1,2集已經自己動手做了。3,4希望唔洗我做- -
: n; v0 E8 K5 n% i9 _' V/ l同埋我都冇你咁得閒做依套啦。七小花DOREMI數碼3都未搞掂。又要上傳寵物小精靈大電影- -& t$ \, F1 }. n3 @  ^( A

1 j- z" O% E* n* t, ]5 ^0 D$ q( K5 Y其實我催佢係因為想佢快啲ON依家做。有問題可以依家 ...
# g: l+ M4 `; y5 w4 w$ Hkwanyeung 发表于 2009-5-10 15:28
第三集早上做了,不过相对麻烦一点,有加速同cut片段的。。。。第四集未睇过。。。慢慢等也不妨唔系件好事。

kwanyeung 发表于 2009-5-10 16:59:03 | 显示全部楼层
第三集早上做了,不过相对麻烦一点,有加速同cut片段的。。。。第四集未睇过。。。慢慢等也不妨唔系件好事。5 b$ {4 J" }2 ^  S- P, R% B; }2 E
迪格斯 发表于 2009-5-10 16:50
/ z0 F, K2 \5 Z6 ~$ p* Q6 v

$ e- e7 q9 r3 ^- C1 s7 E如果可以嘅話請你唔好用大米- - 下載速度奇慢。仲慢過JS。
0 J0 V& _9 a$ X# z- l- q6 L' t0 o5 x可以試吓新空間樂都。暫時保存期為永久。下載速度對海外香港國內都快。: D3 u  y, Y/ E  l4 v
我海外試過1MB速。而內地有150-200K。香港有500K上。) u+ \$ l- r0 l5 n

- k, Q) [$ W0 H4 ?點都好過QQ得7日掛??或者照舊用番MU啦。。。

xing 发表于 2009-5-10 18:28:55 | 显示全部楼层
MU最多得50k。。。。。$ k- S1 ^; T* {& }
卡。。聲音跟圖像不同步。。。= =
' s1 y0 x6 m7 P; {機子落后了
6 ?# A8 L* E! ]+ k, E* o0 P# Z墻角畫圈圈去。。。。

nstar 发表于 2009-5-10 22:47:38 | 显示全部楼层
哇1080,我的硬盘啊~~

luanmali 发表于 2009-5-10 23:11:47 | 显示全部楼层
多谢晒啦~~话说趣盘真系好脆噶~~慢~

hitek0007 发表于 2009-5-11 06:44:42 | 显示全部楼层
多謝上載!!

aubert22 发表于 2009-5-11 11:38:44 | 显示全部楼层
更新至第3话,乐都网盘下载~

kwanyeung 发表于 2009-5-11 11:55:56 | 显示全部楼层
哇。咁快嘅???用左我個比率?7 X) c0 m  G. v- m, O
唔講咁多。快快下載藍光版。

kwanyeung 发表于 2009-5-11 11:59:25 | 显示全部楼层
下載唔到HTTP嘅??點解嘅???唔可以直接發個網址嗎?

kwanyeung 发表于 2009-5-11 12:04:10 | 显示全部楼层
試過曬FLASHGET訊雷全部都下唔到。。。。等你搞掂佢。

aubert22 发表于 2009-5-11 12:58:27 | 显示全部楼层
哇。咁快嘅???用左我個比率?% d$ W! U7 C' g. `
唔講咁多。快快下載藍光版。
+ U6 w- P' N8 I4 U0 ]/ W$ t' b; ?) P6 akwanyeung 发表于 2009-5-11 11:55
, w2 X7 Y) A& ~; d$ {& E6 k# M  s. [
嗯~用你个比率搞左后1/3,在加翻埋我自己之前整嘅果D~