跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][叛逆的鲁鲁修R1&R2][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-5-7 00:45 64281 次浏览 1071 位用户参与讨论     [复制分享主题]
# Q$ k7 I, D% O
, }- E' a, r6 V$ _6 Q7 h★片      名★ 叛逆的鲁鲁修R1&R25 u1 n$ {& ], _+ g+ }2 V
★影片格式★ MKV5 i7 A) |' \0 R- d1 {' D; E
★视频编码★ x264 BDRip
' T- N% v: `  Q  n
★分 辨 率★ 1920x1080
7 f: ?! t9 p+ l/ o8 n* Q+ {★大      小★ 600~800几M不等
$ [) s5 l4 S8 Z- w4 V* M★死档日期★ 2年无人下自动死档
' i& F' t( x4 ^★语言字幕★ TVB粵語 简繁体, m& I( b& U1 u
★音频格式★ MP3(粤)+AAC(日)
0 W" D1 R* A1 \! s0 f★储存空间★ MU$ U, o5 F* {2 m$ {  e
欢迎转载,请标明出处
# ~% o' [( ?( m3 I+ ~' h
# q) j4 E4 E8 m/ G& B0 `, i$ \7个几月嘅更新,终于更新完毕啦~辛苦自己,亦辛苦大家下载啦~虽然睇完第二次(好耐之前一次日语,家一次粤语),但有仲想睇多次嘅冲动~叛逆的鲁路修粤语合成版更新完毕,多谢支持我嘅朋友,多谢支持 ~
" N" G( w5 \$ A/ O1 T9 L$ y# N' C
R1第25話粵語音頻:http://www.megaupload.com/?d=H7LKOWI5
( L) x! X7 b2 ~5 B. O9 s; g0 Y( T+ F1 Z' C

# l6 r2 x  j' X6 Z$ `2 `: u2 t补R2第13话粤语音频:http://www.megaupload.com/?d=YWDJW7ZX
% b. B' o7 [5 h补R2第14话粤语音频:http://www.megaupload.com/?d=3GFQ4TO8
) o6 z6 \+ @( Q- r页面补上嘅你下就系,米问咁多~MU文件里面有v2字样系叫你将v2嘅音频重新封装落果集度,替换原先嘅粤语音频~R1嘅01到10话粤语音频我封装晒落一个MKV文件度,自己提取再自行封装~最后一次提醒,米再成日PM问我!!

R1全集.txt

2.37 KB, 阅读权限: 40, 下载次数: 110, 下载积分: 社区币 -5 星梦

R2全集.txt

17.82 KB, 阅读权限: 40, 下载次数: 109, 下载积分: 社区币 -5 星梦

R2粤语音频.txt

37 Bytes, 阅读权限: 40, 下载次数: 38, 下载积分: 社区币 -5 星梦

R1粤语音频.txt

88 Bytes, 阅读权限: 40, 下载次数: 55, 下载积分: 社区币 -5 星梦

R1字幕.rar

639.39 KB, 下载次数: 79, 下载积分: 社区币 -5 星梦

R1字幕

R2字幕.rar

556.63 KB, 下载次数: 70, 下载积分: 社区币 -5 星梦

R2字幕

评分

ninaomu + 9 + 26 + 1 精品文章

已有(1071)人评论

wjr5200 发表于 2009-5-7 01:10:13 | 显示全部楼层
强烈支持BD版

kwanyeung 发表于 2009-5-7 03:30:56 | 显示全部楼层
我更新就冇咩可能啦。。。你都唔係唔知我手頭上有幾多套動畫要合。。。七小花,DOREMI第一輯,數碼3..教你係諗住你識合之後就可以更新架炸。。7 T* e* W, C- O) B$ ?
加上我又冇片源。。。你有曬片源啦嘛。。
/ z, d0 s' ]& X' O7 u3 W( k+ ?6 b) L. n6 \! I- R% _
如果你忙既話唔好上傳去QQ啦。。因為你到時太忙唔記得左續期你D野咪凍過水??

nintendo 发表于 2009-5-7 06:39:39 | 显示全部楼层
BD版,唔支持都唔得啦

huang 发表于 2009-5-7 07:53:14 | 显示全部楼层
伸手要音频,拿来

tenpp 发表于 2009-5-7 07:56:27 | 显示全部楼层
支持 , BD版...............

zxw3761733 发表于 2009-5-7 08:18:45 | 显示全部楼层
支持下,我只睇过日语的,这个先收了。

傻仔一嗰 发表于 2009-5-7 08:52:42 | 显示全部楼层
唔該有無720P版本呢!!

傻仔一嗰 发表于 2009-5-7 08:52:50 | 显示全部楼层
唔該有無720P版本呢!!

aubert22 发表于 2009-5-7 10:31:13 | 显示全部楼层
) {+ \8 T' I4 i. j! H7 b
我更新就冇咩可能啦。。。你都唔係唔知我手頭上有幾多套動畫要合。。。七小花,DOREMI第一輯,數碼3..教你係諗住你識合之後就可以更新架炸。。
6 P5 J7 i9 H8 x加上我又冇片源。。。你有曬片源啦嘛。。( X( l- j' C4 t) t3 y( B

- l3 z8 {* A4 \+ e' |如果你忙既話唔好上傳去Q ...
; R& U3 d. f. P& t6 I& P0 Z; ^kwanyeung 发表于 2009-5-7 03:30

% H3 y+ i6 x; X- }6 D# m咁我慢慢更新咯~上QQ嘅人都知道,点忙都好,过期前两日区系有邮件提示嘎~绝对唔会唔记得~放心~

aubert22 发表于 2009-5-7 10:32:20 | 显示全部楼层
本帖最后由 aubert-22 于 2010-1-8 15:17 编辑 - A3 w: i+ E9 j( G; z
唔該有無720P版本呢!!/ M1 n7 H; Z8 K/ a
傻仔一嗰 发表于 2009-5-7 08:52
6 X- n* c" N" O# t! U+ I
无~要720嘅下其他版本啦~我都话嫌太大可以无视咯~BD我整720P黎托啊~

aubert22 发表于 2009-5-7 10:33:09 | 显示全部楼层
9 D1 F# M# g# R
伸手要音频,拿来' S8 N% i+ @( q7 t
huang 发表于 2009-5-7 07:53

* _- |' d4 C# k5 N  ?下就系啦,我果个唔系好掂,你下K.Y.版先啦~  |! W4 s8 X% ^& D7 l' T7 F

. y8 P  a) F9 @. q3 h% \  {' c Vol.7-02[(000080)10-04-18].PNG