跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创DVDRip] [圣斗士星矢 -- 极乐净土篇] [XviD] [粤语繁体字幕]

aubert22 发布于2009-4-18 20:59 3968 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
seed22 发表于 2009-4-19 08:12:29 | 显示全部楼层
水王出品,我立即下载,多谢,天马流星拳....# Y  Y1 y( B3 q8 J. S5 |* N, a# g
平常心 发表于 2009-4-19 03:26
7 d; g- V! }; _6 z& p# Q/ d
水王的意思指的是不是灌水大王呢。咔咔咔>o<

seed22 发表于 2009-4-19 08:15:35 | 显示全部楼层
我认为都是冥王十二宫好睇,其它的天天都在影天马流星拳,总之他们怎样打都
0 q% J8 g( s9 z不会挂了,

kwanyeung 发表于 2009-4-19 08:43:23 | 显示全部楼层
嗯!到时猫咪一定会变成合成达人的。8 \6 X  D( e  p0 Z
连极乐净土都有粤语的,那冥王篇是否也有粤语的呢?
+ a" w) q2 J: t# w! Nseed22 发表于 2009-4-19 08:09
" X$ ~8 U9 X! P( F5 o* @3 P/ ~
我都希望水王成為合成高手XDD 依家佢好似都識掛WINNY定SHARE。
3 G2 o& m, t3 @冥王篇應該係有粵語。

ninaomu 发表于 2009-4-19 09:19:30 | 显示全部楼层
辛苦晒,精神上支持下0 B- C- K& \3 a- m8 k# r
已收X264兼唔需要DVD粤语

aubert22 发表于 2009-4-19 09:54:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 aubert-22 于 2009-4-19 09:56 编辑   w# t$ e1 W- a* j  T& l
緊係貴啦,比起我自壓自合都唔收錢黎講-.-卡卡3 g# c+ z# Q* f4 \" |) w0 ^
而且仲要\係用qq中轉呢種堝短期限貨艙
  L0 y6 V' V6 }4 ]ngyan1600 发表于 2009-4-19 02:10
! j! N' E# B2 z. S
咁1600你系达人,我系菜鸟嘛~我系第一次压咋~边有你咁犀利~鼓励下我都得呱~~
! Y# w6 j  U7 j; z- \2 }1 N仲有,我系以发右键形式分享,我自己续期,相当于无限期~唔系你所讲嘅短期限~如果Q中转站无呢个邮件方式无限下载,我都唔会选择,选择大米盘就系了~MU我上传唔到~

aubert22 发表于 2009-4-19 09:57:58 | 显示全部楼层
我认为都是冥王十二宫好睇,其它的天天都在影天马流星拳,总之他们怎样打都: X6 @1 U" ^/ ~1 j2 |0 b
不会挂了,
5 ^, j2 O+ z( ^& p& W; ~seed22 发表于 2009-4-19 08:15

( b# u- }% ^+ U6 |/ p  e7 F嗯,貌似差唔多所有动漫主角都唔会挂D~

aubert22 发表于 2009-4-19 09:58:49 | 显示全部楼层
我都希望水王成為合成高手XDD 依家佢好似都識掛WINNY定SHARE。  {3 A  k& @+ \2 t5 F  u
冥王篇應該係有粵語。
; b0 q# N: W$ {5 h$ Tkwanyeung 发表于 2009-4-19 08:43
9 D5 u% r7 i; ?
多谢K.Y.鼓励~我会学习学习的~~

aubert22 发表于 2009-4-19 09:59:22 | 显示全部楼层
辛苦晒,精神上支持下) a- b% T4 k5 p
已收X264兼唔需要DVD粤语* X. a8 O, }0 n/ \
ninaomu 发表于 2009-4-19 09:19

, g& ^4 t9 e5 `+ z/ f/ s6 ?) M- f# aNNM你好多好嘢啊~~

seed22 发表于 2009-4-19 10:25:21 | 显示全部楼层
我都希望水王成為合成高手XDD 依家佢好似都識掛WINNY定SHARE。
/ g. Y. ]2 v, E& W- W1 A冥王篇應該係有粵語。3 L+ @# m! \. e" z7 m# M% ]
kwanyeung 发表于 2009-4-19 08:43
! N0 Q/ A6 J) [+ H
7 o) V# i& n9 O
kwanyeung兄的合成技术,大家都是有目共睹的,我们就期待猫咪,噢!不!应该是水王才对,一定会有更好的突破。

guangzai 发表于 2009-4-19 10:29:53 | 显示全部楼层
聖鬥士,支持啊.

guangzai 发表于 2009-4-19 10:43:42 | 显示全部楼层
聖鬥士,支持啊

aubert22 发表于 2009-4-19 10:45:20 | 显示全部楼层
kwanyeung兄的合成技术,大家都是有目共睹的,我们就期待猫咪,噢!不!应该是水王才对,一定会有更好的突破。
0 r, i3 Z7 k% Y/ Xseed22 发表于 2009-4-19 10:25

! p0 R' Z( I' R$ H& U& E我唔系水王啊~水王系81~