跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫百科] 咕嚕咕嚕合成版冇用到粵語主題曲同片尾曲嘅- - 失望

kwanyeung 发布于2009-4-13 07:14 3062 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-4-14 00:44:39 | 显示全部楼层
原來XOUN兄合後面果11集有粵語主題曲^^

samuel-x 发表于 2009-4-14 08:29:49 | 显示全部楼层
等了很久啦,支持!!!

billiard 发表于 2009-4-14 21:35:08 | 显示全部楼层
我喜欢XOUN的魔法阵2的日语OP ENDING版本。

seed22 发表于 2009-4-15 11:04:13 | 显示全部楼层
原來XOUN兄合後面果11集有粵語主題曲^^6 s, e: D1 ~6 O+ T$ \5 I
kwanyeung 发表于 2009-4-14 00:44

8 Z$ m2 a7 w: m* N7 j+ t9 Q  q! w. d: }, d一直在等待他的第二部完整版分享,到现在差不多有半年了.

aubert22 发表于 2009-4-15 17:33:16 | 显示全部楼层
少少瑕疵,唔怕啦~

manofman 发表于 2009-4-16 01:34:14 | 显示全部楼层
又係完美注意者。。。
5 N5 [' y* ]! u& S不过好奇怪,既然讲到明叫合成版,就肯定係唔完美,点解你又要收?但又要高呼缺op ed唔完美?点解你可以忍受不完美的合成版但又不能接受没有op ed的合成版?你好矛盾

kwanyeung 发表于 2009-4-16 03:04:13 | 显示全部楼层
唔知你想講咩。我由頭到尾無話忍受唔到無OP同ED既合成版!我只係話有粵語既合成版我會更樂意收下。
" O9 J, W7 p! _3 F2 D7 d9 H
% o3 U! l, q2 P" e1 D" y有好D梗係收好D架啦!

Xoun 发表于 2009-4-16 21:36:34 | 显示全部楼层
一直在等待他的第二部完整版分享,到现在差不多有半年了.# {' P7 y1 }- W8 P5 V
seed22 发表于 2009-4-15 11:04
  P  D7 T4 B( t0 M

- W* o/ n) P+ @) F" \8 M0 Z真系唔好意思啦..由于太多野搞都唔记得左哩部我仲未上传完..不过宜家会慢慢更新咖啦...先由头开始...再更新之前JS失效左个D..第二部01-24我会尽量放到AD空间.JS空间就留翻更新美战第五部

kwanyeung 发表于 2009-4-16 22:58:06 | 显示全部楼层
其實呢點解JS 會失效??
( y& C4 a& t) T9 [唔係永久?* [, N/ Z1 t# A# _/ Y9 B

( J: n1 j+ j: C: {& i' g& E仲有AD依家保存期好似得14日?? XOUN兄用唔到MU??

猫坤 发表于 2009-4-17 11:53:21 | 显示全部楼层
边个COLABUG版?

Xoun 发表于 2009-4-17 19:23:53 | 显示全部楼层
其實呢點解JS 會失效??
5 s3 J# r/ d& `# C6 ?唔係永久?5 _' _6 u; I* D" e6 _/ r7 u: M( z

0 ?: K& |% n% W7 W0 w' E6 g仲有AD依家保存期好似得14日?? XOUN兄用唔到MU??
' @' A/ D+ w: c4 }- ^; k& okwanyeung 发表于 2009-4-16 22:58
* b8 T& R  L7 o% V% e% J. O

1 k$ B) U3 F8 o2 U, W( m6 I- M6 K* n) t用佢个管理软件只能下载 就是上传不了..我都唔知点解

kwanyeung 发表于 2009-4-17 22:00:12 | 显示全部楼层
用佢個首頁唔得咩???依家首頁都可以批量上傳架啦。。。