跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫百科] 咕嚕咕嚕合成版冇用到粵語主題曲同片尾曲嘅- - 失望

kwanyeung 发布于2009-4-13 07:14 3075 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
之前用BT DL左COLABUG個合成版。發覺冇OP同ED。跟住DL左為姐個版本。雖然係有OP同ED。0 e, o6 q: E& |7 |  W
但係可惜佢合果時冇用到粵語主題曲同片尾曲- -   
- G* y" M0 `5 U" E# x+ t& [
3 {# `7 B2 v& G' {* M3 p2 B- B) N我又唔得閒- - 唯有暫時收住先。睇清曬自己啲片源先再講- -

已有(38)人评论

seed22 发表于 2009-4-13 07:58:56 | 显示全部楼层
好想能收藏到佐为姐的咕嚕咕嚕,但她分享的连接已经无法下载了,如果kwanyeung兄有?9 v* Z# K2 t, `( d- n) _
有机会的话可不可以分享一下?

GavinDX 发表于 2009-4-13 10:15:10 | 显示全部楼层
好想能收藏到佐为姐的咕嚕咕嚕,但她分享的连接已经无法下载了,如果kwanyeung兄有?+ X3 O" H4 {4 g/ T( e
有机会的话可不可以分享一下?
1 x" ?5 [7 n: k( }$ N' z' Sseed22 发表于 2009-4-13 07:58

_& k. h! y$ n, o2 c) [5 g我觉得COLABUG个版本都唔错啊。0 i; |' h; i7 B: y
COLABUG版cut去OP同ED系为左节省空间,咁做都冇坏嘅,反正距独立提供左OP同ED,而且如果你连续咁睇嘅话,相信你都唔多愿意每睇一集都听一次OP挂?

kwanyeung 发表于 2009-4-13 10:55:39 | 显示全部楼层
為姐個版本仲有好多集都得㗎!我岩岩先DL完- -
* ^4 j+ L$ U! \' V冇個啲就去DL COLABUG版本補檔。
/ ^, m7 h1 w5 o: k2 r6 q' }2 S5 p, k" a$ q  q# t( O% P
但係我始終中意有粵語OP同ED版本- - 或者自己之後得閒調音頻。

xiuhong 发表于 2009-4-13 12:27:18 | 显示全部楼层
好正常呀,美少女戰士都系甘,要主題麯來都無用啦,我仲想剪左佢先,廢事占空間呀

kwanyeung 发表于 2009-4-13 15:56:59 | 显示全部楼层
對完美收藏家就唔係囉。呵呵。
, R8 ~' k: U1 X6 S/ K( O4 Y特別係粵語主題曲最中意收藏。

seed22 发表于 2009-4-13 16:08:36 | 显示全部楼层
我觉得COLABUG个版本都唔错啊。3 M; z2 ]  G: `- o) `- n5 w* Z
COLABUG版cut去OP同ED系为左节省空间,咁做都冇坏嘅,反正距独立提供左OP同ED,而且如果你连续咁睇嘅话,相信你都唔多愿意每睇一集都听一次OP挂?) Y/ g. h, [) d! M6 o8 ?( A$ N$ X
GavinDX 发表于 2009-4-13 10:15

& W) n4 R) L3 K. k6 p6 U' B2 t0 _3 \$ o) w9 e# v* \. L: ~
其实COLABUG版是不错的,只是看完之后只想作完美收藏.

seed22 发表于 2009-4-13 16:14:43 | 显示全部楼层
為姐個版本仲有好多集都得㗎!我岩岩先DL完- -" l% }- X1 j7 a6 n  D, |6 n1 w
冇個啲就去DL COLABUG版本補檔。
4 ~7 V: w! a* N  F# Y* s5 U$ i8 v3 z0 r- A$ F
但係我始終中意有粵語OP同ED版本- - 或者自己之後得閒調音頻。
. R5 p, [% A9 R4 l/ g" A) Ikwanyeung 发表于 2009-4-13 10:55

+ d: E2 v- V1 S' e
$ o& C) d9 u' ?7 I9 M4 P我这里下载不到為姐第一部的MF空间,用代理下载也是无法显示下载的网页,只可以显示主网页的.
6 W$ ^# p- k" g! P至于DL COLABUG版的第一部我已经下载完了,但为求完美,总是心有不甘。
# U6 o3 f8 v( O" p' R8 E3 ~5 X" F现在等xoun兄的第二部完整版分享,他说过会分享的。所以我一直在等完整的第二部.

kwanyeung 发表于 2009-4-13 16:52:39 | 显示全部楼层

# |0 z* Y2 U1 l& s因為有幾集為姐個版本已經死左檔。無法下載。
: [; ?  L7 N1 K. c8 R大約有12集DL唔到。
8 y7 G( ~1 K5 ]. C4 }5 O而COLABUG個種好似又死左- -
- b8 z0 O. c# A  N: \8 X. g9 `; I9 _) l* h  G
如果你得閒嘅話補補檔啦><

seed22 发表于 2009-4-13 20:30:08 | 显示全部楼层
補檔都是没有什么,只要有需求./ V/ H* |6 r6 @4 A# `8 h/ i
我还是想等等看看别人朋友会不会分享完整的版本先.

ninaomu 发表于 2009-4-13 22:35:52 | 显示全部楼层
都无听过粤语版,有无都无所谓# B8 U; s+ l* o) ^& _% z4 D: k
不过我中意完整,恰好我中意由头睇到尾,每集都有得听OPED咁先好

kwanyeung 发表于 2009-4-13 23:26:48 | 显示全部楼层
粵語版係由滕麗名主唱。3 e& N$ ]5 N0 B) b* `1 I8 K3 z- H
粵語OP採用OP2原曲。6 C1 \. A& A) Y) J* c( j# P7 C
而ED採用ED1原曲。

1234下一页