跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [轉貼VCDRIP]宇宙特警 日粵 1-26 完 by Roanstalker

kwanyeung 发布于2009-4-12 05:12 4309 次浏览 47 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【片  名】宇宙特警6 {' I9 m3 v$ Y8 i4 g2 ^2 \$ x
【集  數】共26集
, H) Z. u, d/ E# o0 ^  p7 {
【視頻編碼】VCDRIP??H.264???% |" v$ E" u5 j
【大       小】好似200MB一集; f" @! E6 ~3 E
【死檔日期】2年無人下載
4 Z; M5 S* k, x8 G; B【語言字幕】VCD粵語???唔肯定1 o  H6 L1 ?" s* H0 {1 @* i5 B7 p
【儲存空間】MU
/ v3 \; a- G2 D7 A" j, t
% q$ _+ U& F( N$ ?; W
之前EAY發果啲已經過左期。今日喺DOTBTPLUS見到有人發出嚟。) M" r- S$ M* W$ n+ c
所以就轉貼比大家睇吓。我對依部片冇咩印象。所以我唔知係ATV粵語定TVB粵語- -有待高手鑑證。
, ~2 @# {5 Z5 h3 u+ V, N+ B6 q2 J不過VCDRIP應該係VCD粵語。

; s# l- g' [! a+ Y+ T% t# F  [
) Z7 D- d8 @* F

0 H& ^1 n" k; n. N+ Y5 J
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
1 w0 r. H+ g  G# L  d

& L7 Z6 `: P- i. a

已有(47)人评论

ykcheung 发表于 2009-4-12 06:18:22 | 显示全部楼层
感謝KW轉貼,VCDrip純支持.

simon21 发表于 2009-4-12 07:25:45 | 显示全部楼层
个边原先好似都话系vcd粤语啊~~# E6 T6 m/ a: a5 @
我down佐第1集睇过,D人声就唔多似系tvb嘎人拉~
) X8 f  ?3 i/ D% C不过都叫做配得OK嘎~

shason 发表于 2009-4-12 08:24:04 | 显示全部楼层
做种两年,你牛,支持了

Laputa81 发表于 2009-4-12 11:17:19 | 显示全部楼层
vcd嘅话应该喺atv嗰個版本嚟~~~

alexhus 发表于 2009-4-12 12:14:08 | 显示全部楼层
等H大叔果个多语版。。。

GavinDX 发表于 2009-4-12 18:26:32 | 显示全部楼层
支持下先,唔知道H大叔几时先会整TVB粤语DVDRip合成版

kimsou 发表于 2009-4-12 20:31:55 | 显示全部楼层
这个可以除其音频吖!多谢分享

ttsti 发表于 2009-4-12 20:52:07 | 显示全部楼层
做种两年,你牛,支持了, J$ k/ \0 T  P9 G
shason 发表于 2009-4-12 08:24

9 B5 m' L) N2 p5 v/ F睇清楚D啦是MU空间两年有效期啊!!

迪格斯 发表于 2009-4-13 00:58:32 | 显示全部楼层
我要4,5同10集就夠暸.

迪格斯 发表于 2009-4-13 01:01:03 | 显示全部楼层
多謝轉貼......

masato 发表于 2009-4-13 07:34:17 | 显示全部楼层
我补回原先那些算坏的集数就好了

1234下一页