[每日闲聊] 粤漫社会员人数不到在线人数的十分之一

cctv 发布于2010-7-14 19:35 2978 次浏览 53 位用户参与讨论     [复制分享主题]
登录会员怎么那么少的???
( l* `& n/ i8 }4 H4 ?) b6 ]
; N( w1 a* m7 |版主都多过会员了
) ?( U1 s) t- @: w9 m$ l
/ N! }* p( C& O* y 1.jpg

已有(53)人评论

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:47:39 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2010-7-14 19:48 编辑 $ K  [( E7 y1 L6 j& f: X

* u  s" U& {  S/ X' z! q7 ?3 p个个食饭去了吧8 i: M; ?  B5 ?1 l6 N# P
5 n; U/ `' R: l% x- @1 H
其实人数都唔係我哋可以控制的,实在无办法.....C.C.C都无乜做宣传(可能有,但我唔知)

chrisrex 发表于 2010-7-14 19:48:19 | 显示全部楼层
坐咗沙发先讲~我都唔知,等高层~

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:49:10 | 显示全部楼层
坐咗沙发先讲~我都唔知,等高层~1 [; p3 Q# c9 X0 }% J! t  m5 C
chrisrex 发表于 2010-7-14 19:48

" ^9 A. F. B1 B' o0 a
' b  {  t) q9 k# L0 f% D6 q1 G: n/ P% ]
    沙发归我了,你等下次吧

attackfu 发表于 2010-7-14 19:50:28 | 显示全部楼层
有D可能仲系影分身来添~

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:53:12 | 显示全部楼层
其实,日日都有人注册,但係好多发几贴就走人,一係就下载完走人,一係就疯狂灌水被封ID,被禁言.........“老人家”又无几个回归,咁啱今日你回归) B5 L0 o* G1 u/ Y
新人无几多个人肯留低

chrisrex 发表于 2010-7-14 19:53:16 | 显示全部楼层
沙发归我了,你等下次吧/ o6 D! x  s; Y1 t$ V+ F- f' C
kevinchan 发表于 2010-7-14 07:49 PM
  X0 b( P4 p* N. _
- i( L+ g: G% V

! C; `! E- ]2 v2 o$ `$ ?    又係你条友........我明明唔见有人坐咖~~

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:53:21 | 显示全部楼层
=。=...有d用左遁地杂..你睇佢唔到

kevinchan 发表于 2010-7-14 20:00:25 | 显示全部楼层
又係你条友........我明明唔见有人坐咖~~
+ ~. {0 q& [8 d: C  q8 echrisrex 发表于 2010-7-14 19:53

* i* U0 [& K0 |+ I" ]& ]. a, ?9 D( V0 q; e. z) x# u+ b: g/ v: [
( X1 P' Y' a7 ~) _6 k- u& `) S
    你已经被沙发迷惑,梗係乜都见唔到啦

kevinchan 发表于 2010-7-14 20:00:48 | 显示全部楼层
=。=...有d用左遁地杂..你睇佢唔到9 v. Y) o! Z! a! H3 K
ybseo2 发表于 2010-7-14 19:53

2 O4 {; n) t. y& H! W8 q! ?) p
) R7 N* z  r+ z% A+ _9 O+ a% \0 k9 j. q8 P5 |; u
    此话亦有道理

maplep 发表于 2010-7-14 20:10:52 | 显示全部楼层
我的名上榜了

maplep 发表于 2010-7-14 20:11:48 | 显示全部楼层
其实游客也算的

12345下一页