跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創DVDRip] [多啦A夢劇場版 - 太陽王傳說] [H.264] [粵語繁簡字幕]

kwanyeung 发布于2009-3-8 12:22 6096 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【片  名】多啦A夢劇場版 - 太陽王傳說) [! H3 L) T; ]6 [0 s4 }" j6 @
影片格式】mkv
3 ^0 l2 |7 _+ G4 ^5 h2 x7 N7 N【視頻編碼】H.264
3 X+ H  J- w6 q. M3 l! `8 f
【大       小】798MB
7 L6 ?6 ]- \% n1 c( z【死檔日期】3年無人下載
8 D6 T  l/ i3 r, I2 c【語言字幕】TVB粵語, 繁簡字幕3 M" O; w% \6 k! R# |* O8 l
【音  頻】AAC
- {0 v: a5 [8 [+ Z: i, o【儲存空間】MU3 h5 a. w! n% \

: J0 v) h5 G0 V  h5 P又係CUT左黑邊,不過今次一定冇CUT過龍。
9 \3 U0 f9 t$ t+ H& u' f" T* S今次有埋字幕^^% S( X: C4 g0 I5 h2 k

; \3 y9 |4 A* y7 R$ e
) m* M2 w# l0 e; b! C1 |  @) g7 Y" P2 ]2 W3 w8 c

4 N" P. X( x  H8 c5 s6 f) p

Nobita and the Legend of the Sun King.txt

37 Bytes, 下载次数: 62, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

遗忘爱 + 6 + 50 + 2 原创内容
alexhus + 2 + 26 + 1 支持原创更新。。。

已有(37)人评论

alexhus 发表于 2009-3-8 12:26:58 | 显示全部楼层
又有多拉A梦啦,支持先,我哋NORM HALFCD最近都出咗全部多拉A梦剧场版啊,我谂迟D先发啦。。。

kwanyeung 发表于 2009-3-8 12:38:12 | 显示全部楼层
係咪粵語版啊????如果係嘅發埋出嚟啦^^0 h. {0 t# b* E
但係真係有全部?@@ 多啦A夢劇場版有成幾十套㗎喎@@

ykcheung 发表于 2009-3-8 13:03:07 | 显示全部楼层
NORM HALFCD的製作東西不錯,只可惜size細咗d.www.52halfcd.com/read.php?tid=328383 U. x' V" S! ^! A7 r

+ J1 M( Y$ ]/ q4 q# I' ][ 本帖最后由 ykcheung 于 2009-3-8 13:12 编辑 ]

alexhus 发表于 2009-3-8 13:36:34 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-8 12:38 发表
5 `! ?9 j3 k8 a- o* U係咪粵語版啊????如果係嘅發埋出嚟啦^^! ?2 G% q# D2 r
但係真係有全部?@@ 多啦A夢劇場版有成幾十套㗎喎@@

# o$ ~6 ]  z+ }' a8 L% R$ o除咗几部冇粤语,其他都系有国语,粤语,日语多语合成。。。

alexhus 发表于 2009-3-8 13:39:19 | 显示全部楼层
原帖由 ykcheung 于 2009-3-8 13:03 发表
# ], b' C% F& U$ Y) INORM HALFCD的製作東西不錯,只可惜size細咗d.www.52halfcd.com/read.php?tid=32838

' l/ R$ h- u) o6 g# W& @你想推荐人注册啊。睇到网址后面有个tid=32838。。。。

kwanyeung 发表于 2009-3-8 13:53:57 | 显示全部楼层
發埋出嚟啦- - 畫質好嘅話我廢事壓啦= = 你連1970年個啲多啦A夢電影都有???

alexhus 发表于 2009-3-8 14:41:04 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-8 13:53 发表
: p5 ]/ U0 ^8 s9 D) v: c發埋出嚟啦- - 畫質好嘅話我廢事壓啦= = 你連1970年個啲多啦A夢電影都有???
' u2 l6 t: ^" e. b6 I, @2 \# z
发列表你睇下啦。。。有部分冇粤语,睇下有冇人有,可以提供俾我???多谢
7 r1 D7 z' Q1 ]5 {6 y1 D" P* W1 x0 _  |) \/ F+ g* {! W
1980 第 1部 大雄与小恐龙 国粤日
- x0 k% i8 s0 q1981 第 2部 大雄的宇宙开拓史 国日
& q4 T) B% C; J- b
1982 第 3部 大雄在大魔境 国粤日
7 G+ L7 p9 l, N3 ^& D" X( P8 u# f1983 第 4部 大雄在海底鬼岩城 国粤日 6 s+ W# i2 d. l  q  G) [4 t
1984 第 5部 大雄在魔界大冒险 国粤日 : f0 h% c! Q# j0 S0 A5 V8 E
1985 第 6部 大雄与宇宙小战争 国日 ! U  l3 K" c" R
1986 第 7部 大雄与铁人兵团 国粤日
% D9 f  j( C$ G8 r3 A7 v" v
1987 第 8部 大雄与恐龙骑士 国粤日 ! t1 i6 f; G7 U; z* c- S
1988 第 9部 大雄的平行西游记 国粤日 * m/ D1 n- \1 k
1989 第10部 大雄与日本的诞生 国粤日
  ~1 r, \9 x4 B: x3 ~: V' K3 U* v: e1990 第11部 大雄与动物行星 国粤日
4 t9 X+ h+ ~9 B( h0 R7 x1991 第12部 大雄的天方夜谭 国粤日 0 b. P1 F& i2 Q$ n9 e
1992 第13部 大雄的梦幻王国 国粤日 # V/ I% ?* e% U# e! y
1993 第14部 大雄在白金迷宫 国粤日 2 Y; n: y3 \6 I# f: z
1994 第15部 大雄与梦幻三剑士 国粤日 * h$ S; M8 [. k: S
1995 第16部 大雄的创世纪日记 国日 ' O& b; u' b7 `+ H- i8 ], T
1996 第17部 大雄与银河超特快列车 国日 0 J2 A% s) h) R. }5 l; @
1997 第18部 大雄的发条都市冒险记 国日
& G0 i5 f; q% f4 q1998 第19部 大雄的南海大冒险 国日 % |2 i' P* G$ m* o* w
1999 第20部 大雄的宇宙漂流记 国日
6 z7 h% M% r/ `% O  ~7 M, v
2000 第21部 大雄的太阳王传说 国粤日
( [, u! d+ t( Z& G2001 第22部 大雄与翼之勇者 国粤日 9 X: v. m  e4 d; T
2002 第23部 大雄与机器人王国 国粤日 . Y' E# {! i4 `( d% H' N
2003 第24部 大雄与神奇的风之使者 国粤日
2 {; ]% J/ S5 y2004 第25部 大雄的猫狗时空传 国粤台日 $ @3 }7 e* H  m5 |! x0 z
2006 第26部 大雄的恐龙 国粤日
  W# K# j4 x& Q; q! ?2007 第27部 大雄的新魔界大冒险 ~七人的魔法使者~ 国粤日

) ^' E7 h$ Q! T4 O) y2008 第28部 大雄与绿巨人传 国日

kwanyeung 发表于 2009-3-8 15:10:32 | 显示全部楼层
1999 第20部 大雄的宇宙漂流记 国日 ( p$ m% x0 X/ w; t1 L7 K4 \
依個我發左粵語版啦。
- D7 E" F  ~8 B5 @2 F) f8 l2 |2 N; }* r3 A$ L9 A
2004 第25部 大雄的猫狗时空传 国粤台?日0 S7 U* g9 G- `) x& O3 A
真係有台語版?!!

kwanyeung 发表于 2009-3-8 15:11:38 | 显示全部楼层
估唔到國語版反而咁齊喎。。。係台灣版嚟?

alexhus 发表于 2009-3-8 15:15:25 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-8 15:10 发表 + e& c5 K3 T% u
1999 第20部 大雄的宇宙漂流记 国日 1 [4 e$ ^; w% N; N
依個我發左粵語版啦。
$ ^0 w& B6 C' g; \& l2 V
2 {: ~: o& {4 `5 r' K1 M2004 第25部 大雄的猫狗时空传 国粤台?日1 q2 c) Y& X& Q7 G" t
真係有台語版?!!

/ f* r! A5 k# m/ @可唔可以提取出嚟俾我啊???乜空间都可以,最好QQ中转站啦。。。

alexhus 发表于 2009-3-8 15:17:08 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-8 15:11 发表
; t8 J. C5 d+ O5 z估唔到國語版反而咁齊喎。。。係台灣版嚟?

4 r! Q  L1 Y  b- G  N( F+ o  g唔系系咪啊,我见到我哋NORM嘅人影咗D相,系盒装DVD嚟架。。。

1234下一页