跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創DVDRip] [多啦A夢劇場版 - 太陽王傳說] [H.264] [粵語繁簡字幕]

kwanyeung 发布于2009-3-8 12:22 6107 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-3-8 15:19:37 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-3-8 15:15 发表 4 f: b7 [/ n; ?' q
0 d" y/ k0 d6 t; \8 B
可唔可以提取出嚟俾我啊???乜空间都可以,最好QQ中转站啦。。。
3 C3 b, \* X; C2 ~& ^$ b" T3 M% j' ]& V

- Y' n" c5 M" U7 y: ~6 [我未用過QQ- - 香港人都唔會用QQ嘅- -
/ d9 [9 g( c9 \7 _$ c+ u. O* z' C上傳去MU 可以嗎?

kwanyeung 发表于 2009-3-8 15:35:23 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-3-8 15:15 发表
# c  f" O9 j6 N0 g, ^( U5 z% c/ n% p4 [! C! |
可唔可以提取出嚟俾我啊???乜空间都可以,最好QQ中转站啦。。。
0 a9 r4 i( P- \+ D; B# {

0 b) {, M8 e* m6 W& V# h音頻:
! i+ F3 U" X, p; C) C5 zhttp://www.megaupload.com/?d=2ZKH337Z

alexhus 发表于 2009-3-8 17:52:20 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-8 15:35 发表
9 M8 G, `( }- ~) f
/ a. O) a" G% W) s3 j: I( t! Z/ q- J3 I( F+ l
音頻:7 x) T) C8 I0 L% J8 N2 w
http://www.megaupload.com/?d=2ZKH337Z
: B% e1 Z7 x7 H! J7 [* f' G
OK。。。多谢晒啦,到时候多啦A梦发咗出嚟,全部免费俾你。。。

kwanyeung 发表于 2009-3-8 23:15:53 | 显示全部楼层
咁好關照啊^^""多謝曬。

kwanyeung 发表于 2009-3-8 23:25:24 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-3-8 17:52 发表
' V- D9 W' V& N
4 d( G3 Y, L1 G; ]7 L, e" t& IOK。。。多谢晒啦,到时候多啦A梦发咗出嚟,全部免费俾你。。。

6 W% ?; w$ t2 e' G8 K, R0 z( c5 `, |% P+ j. _- X
咁我想問我仲洗唔洗RIP埋其他個啲多啦A夢出嚟- -???8 S8 I! ^7 e7 V! g8 x3 G( @" s; G
不過你都發全集囉,咁我到時睇吓畫質點先再睇吓發唔發。最多到時加個港式字幕落去。
6 O5 ?4 Y6 t' F+ ^( j
- z, r9 ~$ w7 ~  b+ B' e) c9 g" B咁我發住其他動畫電影版先。

alexhus 发表于 2009-3-9 00:01:21 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-8 23:25 发表
; ]9 W) a: H3 z8 t2 S( U, V* S, s* F! a
- T! S- c: w, _, `& H3 L7 p9 _
咁我想問我仲洗唔洗RIP埋其他個啲多啦A夢出嚟- -???
5 d2 x6 e) ~  k不過你都發全集囉,咁我到時睇吓畫質點先再睇吓發唔發。最多到時加個港式字幕落去。( ~7 B( Z: E$ |  `

% p( |# |' b! F' L咁我發住其他動畫電影版先。

; p( ^' r5 ?$ m" a' R好,等住你发。。。我迟D就全集发晒出嚟。。。

alexhus 发表于 2009-3-9 08:49:12 | 显示全部楼层
我记得大雄的创世日记有粤语。唔知有冇人有其余多啦A梦粤语音频,可以用用全部剧场版多语版交换。。。。

aubert22 发表于 2009-3-9 20:06:06 | 显示全部楼层
呢个应该就系你张DVD嘎啦~顶个~

lych 发表于 2009-3-9 20:30:18 | 显示全部楼层
支持一下,都只是睇过2000年之后的,下来收藏下先,多谢!

jianunhui 发表于 2009-3-10 21:20:33 | 显示全部楼层
多谢晒咯!!!

風鈴 发表于 2009-3-11 01:01:29 | 显示全部楼层
貌似没有看过这个剧场版,有空来收下,谢谢分享。
5 ]8 y1 v" \, ~0 Q' Q  u) ]; ]
! Y# N- P' A! a5 ~+ p  @9 z" c[ 本帖最后由 風鈴 于 2009-3-11 01:02 编辑 ]

billiard 发表于 2009-3-13 16:00:48 | 显示全部楼层
画面好差啊好象