[每日闲聊] 唔好亂加人

夜月星辰 发布于2008-4-22 10:12 10125 次浏览 111 位用户参与讨论   [复制分享主题]

' C& U' i- a/ c# C- y' i7 q
之前一直都唔想整個facebook (太麻煩)
) f& d# {2 X7 ?" K6 q6 T但是某個朋友就每日狂send link 俾我整
1 m' u3 a$ c& ~1 E冇曬佢辦法就開咗個啦
5 P3 P+ P9 n; d不出我所料,facebook真係N麻煩
2 J2 Q6 q- ^; S5 X2 T2 j. W成日都有嘢去確認,, X' G1 P/ T# j) B$ U& F$ S
直到前幾日,某個朋友嘅朋友就加咗我,
8 u$ I1 y  Q; B- ]# I% d5 y0 D: o一開始都冇咩問題,
: D: ?/ q7 W3 C1 h% \突然佢send message問咗我D 基本問題,問下我讀邊間學校啊,學D咩啊?9 J" G: Y; h+ T  A( d% o
最後一句,佢話我facebook張相好可愛~ 很汗~ 因爲張相就是見唔到樣嘛' G* P, {+ r% z+ b  B. K. Z. o- {- l
對於呢D情況,我通常都係唔理,但是基於禮貌,(其實係見到佢係我朋友嘅朋友,真係怕佢,我朋友煩我)
% J7 [2 I, T& ?6 n就敷衍地回復咗,當然,最後一句係直接省略啦
  i) \% ?: F! J點知過咗一日,佢又來,就話佢對我的major (主修)都好有興趣4 _0 f' {1 P& d+ B" ]5 p
然後又話我真係好可愛,(對見唔到樣的人都可以話可愛麽?)
( Q# U3 C4 A# g* E2 L% f又叫我上傳多D( 睬你都傻)
8 r$ p) C; `" M* q" c! n最後佢又問我係咪單身,(…………好無言)
* B) h0 ^/ ^; C4 |& J& P0 P, E我就回咗一句,我的主課唔容易' T& ?$ a& |. i0 ^- r( M
我feel到係極敷衍,
9 z. O& ?( K# D6 s5 I佢居然立刻回我,話我真係好可愛啦,(我知道我係好可愛啦,得未?)
  _; k# D+ r. D7 o7 ~  U+ k% F搵日一起食lunch啦咁
1 g5 L6 u" l! T5 a% f
1 M3 d/ G! w1 N8 _0 n3 _& d: C! X% p5 a. v% h0 ?7 ?7 I; ?$ W7 Y
所以,如果唔識的人,最好都係唔好加…………
! Q! O  P8 ^! R8 {都唔知道自己想講咩,好想呻~ 啊~ 啊~ 啊~' [7 F! T1 x1 w2 B: g. A" g9 G; e6 W

! R) G. e0 V/ {7 g+ _$ \, Q+ F; @& P' @- H/ n; z
/ \! S7 W9 W) t- b' ]
6 w  H4 d1 e  g, _# @+ g& n

( L5 c/ F0 a3 v& p6 n, E4 U4 X
# v/ u6 T; X* C5 L# r5 x1 Q
5 l) j) T1 ]4 i  L4 b

相关帖子

已有(111)人评论

tandong 发表于 2008-4-22 10:15:40 | 显示全部楼层
都吾是真正关心夜月嘎,只是爲打探人地嘎私隱!
AWP 发表于 2008-4-22 10:25:52 | 显示全部楼层
甘多嘢问的说。。。。。
tandong 发表于 2008-4-22 10:31:39 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-4-22 10:25 发表
( W: [) Y0 k) u: Y- C& h 甘多嘢问的说。。。。。
可能是钟情局嘎,一见钟情!
基拉大和 发表于 2008-4-22 11:06:34 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-4-22 10:31 发表 : M3 b' b* U2 m! H/ A7 `
我曾经都遇到过,不过我没回答一句话。
小樂 发表于 2008-4-22 11:14:44 | 显示全部楼层
甘距都好烦姐...好容易惹人憎噶喔!
tandong 发表于 2008-4-22 11:16:36 | 显示全部楼层
原帖由 基拉大和 于 2008-4-22 11:06 发表
: y; ~4 g- Q2 n8 c+ x  B( @" ?我曾经都遇到过,不过我没回答一句话。
问你的是MM?君心何太忍,苦煞了婵娟。
夜月星辰 发表于 2008-4-22 11:31:00 | 显示全部楼层

8 D/ S0 `$ ]( F$ d# O5 h/ S- S. {" G
原帖由 tandong 于 2008-4-22 10:15 发表
5 h* h/ p7 b1 \8 V/ H都吾是真正关心夜月嘎,只是爲打探人地嘎私隱!
2 A" s5 w* Q$ G8 [
+ ]& p5 a' z' F# U
我唔需要人地關心! y) L# b% L5 @2 M2 l2 P0 M
9 `) J) ~6 d+ D' d" f9 a
夜月星辰 发表于 2008-4-22 11:32:04 | 显示全部楼层

" r: ^7 d+ d0 I
原帖由 AWP 于 2008-4-22 10:25 发表 , ?9 P- r. T$ I' O# ~2 u9 Y
甘多嘢问的说。。。。。
2 E3 i% [3 W+ k$ G, @) ^7 }1 P

3 @# W( @, n$ X8 |5 F就是咯~妹仔,我好慘 ( n$ j% V; C0 e; T
夜月星辰 发表于 2008-4-22 11:34:06 | 显示全部楼层

0 e6 T3 N% ~6 ?( d& n: _
原帖由 tandong 于 2008-4-22 10:31 发表 2 Y9 H9 M, ~+ L- z8 e

9 E4 {$ ]- J  X  l; I; R9 u  Z2 |* e
有咩可能
8 D3 M/ X  T/ E$ A' P3 {+ Z
tandong 发表于 2008-4-22 11:34:07 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-4-22 11:31 发表
) |" F3 M* \) @
' w* |; c) X/ V" x; l: ?' G, A- H: F! a% f5 \" A
* d9 O( s; a/ [& R$ K( h. }
我唔需要人地關心
2 e( A5 j/ j" }1 ]- F" n. u
需要我地关心!!
lqyy2k 发表于 2008-4-22 11:34:31 | 显示全部楼层
难道会是一个骗局????