[粤韵文化] 戀 愛 級 數 你 有 幾 級

夜月星辰 发布于2007-11-14 11:21 10570 次浏览 207 位用户参与讨论   [复制分享主题]
AWP 发表于 2007-11-15 21:51:27 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-11-15 17:50 发表
# _! P. {: s# W$ p4 D  k/ W0 e; a" m: N- o" H6 u- S& M$ p
希望啦!4 s% y. P4 ]( A8 Q5 f
不過失去粒豆
" N; N: P% a" B1 {: s得到個吉都唔錯架 (佢set野有好幾件我都希望有) 不過都係果句, 錢就再畀多咗囉! . B4 q5 `- P  b% `: l" H/ c
  如果粒u冇燒到你話幾好呢! 我有兩台好機子了!
/ q4 r5 A' j" r- ]6 t) Y
系咁噶啦~~有得必有失。。。。/ i- L- K, q, }" a' r
不過估唔到粒U就咁報廢咗~~
嚣のЪ 发表于 2007-11-15 21:53:27 | 显示全部楼层
CHOOSE A...  U2 {1 l3 p8 E# E! C+ Q4 N* p2 {
40分..
leafir 发表于 2008-1-1 21:32:42 | 显示全部楼层
哈哈哈!太好了,太好了!
: p. F! Q8 l/ j. t8 W5 k我有八十分啊,我是B的,好啊好啊& A8 \, T9 {9 T, b$ v& C
不错不错,都几合意的
/ Z! p. g) w7 J, H- t# T大家也努力试下看对不对
ayimei 发表于 2008-1-1 21:40:37 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-11-14 12:43 发表
: r* f5 L0 i1 D+ v5 J+ s
' w' i/ p$ t& s& A" ?難道做一輩子baby boy / Q# Y% b* `6 v- ]
你係男仔來伽
9 [# a9 B' J% e( R- @) F& ?- r5 C將來點照顧自己的太太啊

" e! \" u9 S; R2 @1 a/ j9 D$ P. D. W距有d细路倾向啊....