[吃喝玩乐] 国际动漫节相片~~~更新完毕

lion9771 发布于2007-7-25 14:08 5171 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fengkr21 发表于 2007-7-25 19:02:19 | 显示全部楼层
顶置唔系好事
rx-rider 发表于 2007-7-25 22:18:17 | 显示全部楼层
这类东西已经不想再去...............................
championB 发表于 2007-7-25 23:40:28 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-25 18:23 发表
# {/ ?9 f: p3 K# ?1 x% F火影里面晓嘅两个成员~~~. ?/ C) g4 Q$ v5 c9 R" b! V$ ^
一个应该喺鼬太之嚟啩~~~# a/ Y! N7 D# I" @
另外嗰個喺········角都??3 E4 s7 t8 Z9 Y, q+ L0 ^
定喺·······迪达拉嚟咖??? * F9 b$ i& Q3 O4 j0 R
真喺睇唔出啵~~~

% _. Q5 R' e# J  P3 U: d$ P, d6 n8 b; G: e
我估系迪达拉挂,虽然我没乜追火影.0 u5 I4 M$ D! J" \! w
最新个话,这位大锅已经自爆咗啦 .为他自己的艺术献身了
ninaomu 发表于 2007-7-26 00:10:13 | 显示全部楼层
回复下先,听晚放工番来再睇~~~
Laputa81 发表于 2007-7-26 16:26:45 | 显示全部楼层
原帖由 championB 于 2007-7-25 23:40 发表
& U+ R2 p: n8 q$ b5 U4 ?/ g& C% r
* `3 y8 ^$ f. U# p5 Z
+ z" A1 G& L& R, h# t我估系迪达拉挂,虽然我没乜追火影.* J. d6 ]! c) j0 `- i3 u
最新个话,这位大锅已经自爆咗啦 .为他自己的艺术献身了
$ P) w8 j4 n9 d$ `
; l( o) ^  _# `( f& ^
2 J1 W# j! K: @8 O, o  O4 {2 z6 B
* w% |" d* Q* A# l) R
多比就无辜D~~, R. N& \7 E2 S6 t( ?- b
唔知有无呱到··········
5 e7 Q! e7 P: m# X呱咗就冤枉咯·······
" ]# D% D2 A. _% x8 [都未知佢有乜能力就咁就···········退场~~~
magezhou 发表于 2007-7-26 17:20:54 | 显示全部楼层
真羡幕,我都好想去啊!
csw201314 发表于 2007-7-26 17:56:20 | 显示全部楼层
我中意d毛毛公仔阿!!!!
kalaso 发表于 2007-7-26 23:40:27 | 显示全部楼层
迟晒大到~~~8 D* S0 o7 g* Z1 T7 U! T/ \
睇完觉得唔去都无乜损失
kalaso 发表于 2007-7-26 23:41:58 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-7-26 00:10 发表
; w2 K: k; r* s回复下先,听晚放工番来再睇~~~

- _* G( K/ l/ W1 f9 D* w2 k! l  [  R1 a$ _
暑期工~~~
) ~7 R! V- d/ s' d3 P0 r& q7 f5 ?' E/ u8 n7 |好玩么?
netasa 发表于 2007-7-27 09:21:27 | 显示全部楼层
N次国际动漫展无去咯!! 入嚟踩下场! 
  ~' ?, f& s" _% X1 m& B9 J$ \# J$ ]3 g( O
个人觉得除左COS之外无咩睇头!
冰封雪羽 发表于 2007-7-28 08:51:02 | 显示全部楼层
睇唔晒D图添,遗憾.最中意睇cos的说
kururu 发表于 2007-7-28 10:51:24 | 显示全部楼层
可惜無机会去啊~~~~~~~~