本人LION9771首次自制的MTV

lion9771 发布于2006-1-16 04:37 1150 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
[UseMoney=0]% L3 t! r9 m  q6 |7 j$ C( ?
<P>首次自制MTV,至于系咩MTV呢,就系高达噶啦,至于咩歌呢,大家体过就知,保证笑爆你口~~~</P>; V6 D+ g7 Y+ [( }
<P>提取码:2632597670548659</P>[/UseMoney]

已有(11)人评论

AWP 发表于 2006-1-16 04:40:58 | 显示全部楼层
<P>下载中啦~~~</P>- q1 h& W) ]3 r/ C( o* D# y1 o4 e
<P>听下先。。。</P>
二月枫 发表于 2006-1-16 04:51:56 | 显示全部楼层
<P>睇下先,之前我都自制过,感觉效果吾系几好,睇下你D点先</P>
lion9771 发表于 2006-1-16 05:10:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2006-1-15 20:51:56的发言:</B><BR>  {6 _  C8 O! S7 \" a: B. X
<P>睇下先,之前我都自制过,感觉效果吾系几好,睇下你D点先</P></DIV>; \  M7 v7 \- w) j
<p>我都觉得几满意,不过都系个人认为啦,卑多D意见啊~~
龍翔九天 发表于 2006-1-16 05:22:43 | 显示全部楼层
<P>哦?个人制作……</P>
  K5 Y1 y' O. U$ q<P>支持楼主,down黎听听效果如何</P>
lyz4733 发表于 2006-1-16 05:49:35 | 显示全部楼层
入黎捧下版主既场先,多谢啦。
二月枫 发表于 2006-1-16 06:37:15 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2006-1-15 21:10:27的发言:</B><BR><BR>
0 ~5 i3 n7 b% J, V8 W$ u( [<P>我都觉得几满意,不过都系个人认为啦,卑多D意见啊~~</P></DIV>
# |; Z+ ^. F' h( @7 u<P>我就整反个比你睇当回礼</P>
lion9771 发表于 2006-1-17 01:41:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2006-1-15 22:37:15的发言:</B><BR><BR>
( _) n1 ^: G9 R  O% Y/ Y7 H<P>我就整反个比你睇当回礼</P></DIV>( n8 X1 n7 v4 p0 F1 ^8 z
<P>好啊~~~甘就快手啦,非常期待啊~~~</P>
二月枫 发表于 2006-1-17 02:52:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2006-1-16 17:41:31的发言:</B><BR><BR>
2 }2 w! K1 {9 ^! k  h- b5 |+ a<P>好啊~~~甘就快手啦,非常期待啊~~~</P></DIV>+ r+ o' O2 B$ M
<P>昨晚就做好啦,宜家做首AIR比你睇</P>
lion9771 发表于 2006-1-17 03:45:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2006-1-16 18:52:00的发言:</B><BR><BR>- s+ H. c6 t! y3 l& ~  Y
<P>昨晚就做好啦,宜家做首AIR比你睇</P></DIV>
7 m- q7 K. G; Q* c' o7 y, n<P>完整版噶,甘加油啦,最好系动画同音乐同步噶啦~~~</P>
ggoggo 发表于 2006-1-17 03:51:35 | 显示全部楼层
<P>入嚟支持下</P>
我都黎听下先