[动漫讨论] 有冇人有睇過?

abc-like 发布于2007-12-6 23:55 2470 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
K_MAIN
1 `  c" `- Y9 Q1 M: @( E跳躍吧!時空少女
/ T9 h6 g3 T' z3 J( U5 E4 h; s
& D2 u& q8 H- z天翔少女 Sky Girls
2 m8 p+ L6 r* R+ u3 v?
0 r0 s" I" g/ p# e7 f2 y7 ]6 S/ F* Y- ]  a4 J7 k% t
我有得睇喎! 但都搞唔倒個字幕出黎既! (聽日再整!)

已有(20)人评论

abc-like 发表于 2007-12-7 19:32:53 | 显示全部楼层
新電影動畫冇人睇既
xing 发表于 2007-12-7 20:03:29 | 显示全部楼层
冇look過' W4 R8 J; v% g7 E
邊囯D產品?
abc-like 发表于 2007-12-7 22:27:18 | 显示全部楼层
原帖由 xing 于 2007-12-7 20:03 发表 5 L4 e( z1 z! q. Q
冇look過3 ?6 z0 v! \, O7 C
邊囯D產品?

6 J) o; H( @' u3 _" h) T' Z 日頭國囉!
xing 发表于 2007-12-8 08:12:13 | 显示全部楼层
果然係....= =
. A: {4 ^0 R+ F8 m0 s) p4 `6 r2 Q遲D睇下點咯
abc-like 发表于 2007-12-8 10:04:46 | 显示全部楼层
原帖由 xing 于 2007-12-8 08:12 发表
+ `) \1 ^: x9 V# X, r! j3 Q. M果然係....= =# x0 \4 y; V. X1 h' H
遲D睇下點咯
. z. D9 \: t$ E3 u  l! X
整得咁辛苦, 每套要收百蚊
mapple48 发表于 2007-12-8 13:11:15 | 显示全部楼层
飞翔少女啊!我看过一点
lqyy2k 发表于 2007-12-8 13:36:10 | 显示全部楼层
未睇过啊....帮唔到你啦.....
莱迎希 发表于 2007-12-8 21:08:56 | 显示全部楼层
米印象,魔女子系的?& W% A7 F0 ?6 l7 m) a4 N4 O( b! c

, Q. X: E3 z3 U- o               
ttsti 发表于 2007-12-8 21:54:29 | 显示全部楼层
跳躍吧!時空少女是未穿越时空的少女啊,呢个粤语版一早睇过了) a' L3 ~' _) S/ o
SKY Girls睇到23集了!
abc-like 发表于 2007-12-8 22:53:47 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-12-8 21:54 发表
7 X; _# H) W1 x7 H跳躍吧!時空少女是未穿越时空的少女啊,呢个粤语版一早睇过了
$ L) U% Y6 m) p5 [3 qSKY Girls睇到23集了!
8 t* V% X( p% \/ z8 `7 [
有咁多??
寒星 发表于 2007-12-9 07:10:02 | 显示全部楼层
SKY Girls 好似系今年唔知几月新番,睇过简介,有D似 舞-乙HIME, 又系一大堆女仔去打将,应该都OK,不过我无睇~~~
12下一页