[动漫讨论] 有冇人有睇過?

abc-like 发布于2007-12-6 23:55 2472 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
abc-like 发表于 2007-12-9 08:48:25 | 显示全部楼层
原帖由 寒星 于 2007-12-9 07:10 发表
2 p0 x4 E- X9 o, a9 bSKY Girls 好似系今年唔知几月新番,睇过简介,有D似 舞-乙HIME, 又系一大堆女仔去打将,应该都OK,不过我无睇~~~
4 T# @. g) ]- u/ K
好睇啵~!但都搵唔倒粵語版/ L( L4 z- v: g3 X! ]' m
冰度有得睇架?
火中君 发表于 2007-12-9 17:17:29 | 显示全部楼层
很想看,但因为很忙一直没机会看
abc-like 发表于 2007-12-9 22:12:49 | 显示全部楼层
原帖由 火中君 于 2007-12-9 17:17 发表 + O" O$ X7 E  j/ d8 _
很想看,但因为很忙一直没机会看
% Z) q; |( X2 u$ G8 W
快d買啦( ?- l, v- T" R; ]- R; |
我做咗種
' {& b; q5 N) S1 b. o喺原創區咋!5 p' s, ]3 q, ~# F, D7 h
收50
sea1127 发表于 2007-12-10 00:50:52 | 显示全部楼层
没睇过啊...都未听过咋...
Laputa81 发表于 2007-12-10 19:29:19 | 显示全部楼层
穿越时空的少女就睇过~~~
/ b! ?6 g* [- j8 S
3 h3 i8 ]5 N" g! ~- h% k. P+ z) S不过唔知喺唔喺上面其中之一···············
abc-like 发表于 2007-12-11 09:54:30 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-12-8 21:54 发表
% o- Q% d5 `) l' h& }$ b跳躍吧!時空少女是未穿越时空的少女啊,呢个粤语版一早睇过了7 m) _6 V0 h; V: Z6 F1 |, Y( p  g; t* `
SKY Girls睇到23集了!
5 D6 H' d6 F# w! X6 J+ d
多謝你報料! O( S' F' ^$ A, D  D
我已差唔多有齊1-23,真係好好睇,畫功好靚啊~!(我重有埋 ova添) ( q  @4 K  {! Z/ A5 B
+ S5 c: N* u& ~7 ~! o
**不過張DVD都冇字幕既, 我決定唔壓了!
: ~, |3 }, l2 `+ @7 w2 S% e下過自己睇好片
  y! z! X: u2 P  o: [* I0 J7 E' j壓1套半片, 放1套, 另一套唔放了! 功夫太多!8 H( x! K  B6 Q( ^8 Y3 y# X) {5 b2 _
都還新機, 冇咁多野做, 或者等我砌多1套機子先算! (不日)
づ紫欣ぁ 发表于 2007-12-11 19:38:45 | 显示全部楼层
米睇过又米听过~系讲咩野类型的动漫?
abc-like 发表于 2007-12-12 00:33:29 | 显示全部楼层
原帖由 づ紫欣ぁ 于 2007-12-11 19:38 发表 6 k$ z+ k+ T( k* W% q7 d! F0 V$ u
米睇过又米听过~系讲咩野类型的动漫?
0 ?8 J# ]! o4 i* r: h3 n: l2 I7 g6 ?
sky girls係好多集既, 有一個OVA, 我未睇過, 你睇返前便有人解釋(畫功一流)
& O8 f9 J2 S9 {3 m% r7 h6 o- V0 R另外有一套動畫電影畫功超靚, 但我重未睇
8 z6 r+ f0 S% g2 S( m& c跳躍片就講一個女仔無意中咁.....佢可以發生危險時...時光倒流返之前既時間, 令起有好多個機會(有d似打機咁, 死十次都得)
( D8 K: q7 m, i; u$ t9 f6 U4 g [em08] [em08] [em08] [em08] [em08]
8 C2 C$ q# a" S) F" G呢個就睇咗, 畫功就可 少少悶咁啦!
mex2328 发表于 2007-12-13 23:34:04 | 显示全部楼层
都系中意睇棋魂多D!!