[每日闲聊] 老闆請進來!

abc-like 发布于2011-1-27 14:27 3673 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
大陸凍唔凍?
- x$ q2 X. d4 A$ }9 r; x& d% p5 Y今日唔係咁凍, 但周末會幾凍呢?
  p4 X. k! S+ o+ h4 r
6 N1 X. l" h5 U" |3 A
) d, r% X0 o$ |& t
. S% a, Z- ]! G/ V) `9 d' `1 r9 m7 G$ W2 x# B
唔想DVD咁佔位, 有冇好方法? 最低可以壓到幾多架? 要保質喎!
* @" x3 x7 f- j; A" e' Y: H$ E: c- `2 K! L0 M- f& `
% ]5 U- u6 S4 ]& ?9 G4 H

3 _7 M0 U! V5 z0 H開始下未? 我下晒了!  又2張DVD ^^"

已有(52)人评论

小c 发表于 2011-1-27 14:29:55 | 显示全部楼层
未命名.gif 等下面的专人为你解答!!

エツクス 发表于 2011-1-27 14:35:06 | 显示全部楼层
坐入来围观

chrisrex 发表于 2011-1-27 14:44:28 | 显示全部楼层
小c竟然咁猖狂.........

eegbook 发表于 2011-1-27 15:07:42 | 显示全部楼层
猖狂。。。有时会反应一个人嘅个性。

漫步雲端 发表于 2011-1-27 15:20:48 | 显示全部楼层
樓上嘅老闆沒一個系黎解答問題的

eegbook 发表于 2011-1-27 15:22:44 | 显示全部楼层
樓上嘅老闆沒一個系黎解答問題的) y4 D% l/ _5 U# T' ]$ `
漫步雲端 发表于 2011-1-27 15:20

6 y' m8 a; k$ X4 X  M& S+ x+ f0 t; O

' J+ A5 l( H5 H4 ]' t1 Z* X    你又换头像嘞~~

eegbook 发表于 2011-1-27 15:24:01 | 显示全部楼层
大陸凍唔凍?
" q! g3 z$ x% y' L+ X- i  p( A今日唔係咁凍, 但周末會幾凍呢?
6 \- l# p  @! a5 k8 h  w7 Z- A) a) }+ V+ f

( F9 j  i- d- W# x
! ~$ l5 `% a6 T/ l% O  _% D5 {: N8 j5 O5 Q# N$ E  f9 |
唔想DVD咁佔位, 有冇好方法? 最低可以壓到幾多架? 要 ...8 v+ r1 C; h4 P" ]0 l: k% L
abc-like 发表于 2011-1-27 14:27

% M1 S, Q& a/ i. K
! y. _: f% w8 b7 A, E2 i
8 |3 w+ ?* \/ W( z$ Q    不如直接去下D无咁大嘅片啦,如果自己黎重压,一黎浪费时间,二黎。。。可能质量会无咁理想。因为高手压片,点都会放心D嘛。

天使之风 发表于 2011-1-27 15:26:27 | 显示全部楼层
没一个是正经回答人家问题的~~我也来水一份·~~

漫步雲端 发表于 2011-1-27 15:26:48 | 显示全部楼层
你又换头像嘞~~
7 j) k3 T& C+ Q2 T% W( q4 W0 x: ^eegbook 发表于 2011-1-27 15:22
( x' y  z) x% ~0 o

. t3 g3 V* X" v  a0 Q2 N9 B4 O: @  k4 n9 d& [" z) W
嗯嗯...
7 |1 _3 C" W8 X. e7 v" J覺得點啊?

eegbook 发表于 2011-1-27 15:28:51 | 显示全部楼层
嗯嗯...1 n" X2 l: ^2 k5 ~! L( x$ D  s
覺得點啊?
- B# y& o2 u. P8 x% u" @漫步雲端 发表于 2011-1-27 15:26

6 C6 @. S1 ^" g' a9 X0 \: S! ~1 W2 n' T9 k
' f: u  Z9 B4 M3 i' H
    如果我无记错嘅话~~~果D公仔系咪轻音D角色黎架?我好钟意D人设,但系就点都睇唔入呢出卡通,我试睇咗几次第一集,点都无办法睇得完~~~~~最后。。。

漫步雲端 发表于 2011-1-27 15:37:13 | 显示全部楼层
如果我无记错嘅话~~~果D公仔系咪轻音D角色黎架?我好钟意D人设,但系就点都睇唔入呢出卡通,我试 ...
' J# M8 C# Q9 A$ A! {; V/ Teegbook 发表于 2011-1-27 15:28
, c  s, O2 y3 u! x
8 }; p% ?9 @  n  j+ f

! k5 L# H, B- g   
8 ]8 K5 ^2 z  x/ |0 P+ \1 }佢叫 中野 梓...系輕音d角色: W) M# T7 L+ R& _0 q
我就同你相反了 睇完第一集就已經迷上了

12345下一页