[新闻资讯] 支持中國女子體操隊 - 程菲

火影 发布于2008-8-17 20:56 1743 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
雖然兩項單項賽事出現失誤... 但係跳馬仍然囉到銅牌, 我覺得已經好好架喇1 d* h+ G- b" f9 h( \1 V

8 o5 u: L9 x( F+ H' F# p& D同埋因為有佢, 先可以帶領到女子體操隊囉左史上第一次奧運團體金牌..
, F# q" }! W7 {5 v; H1 V! `$ ~% k, [. I  ~  t$ c  m' Y2 ~
作為領軍人物, 佢壓力太大喇... 今次奧運有咁嘅成績真係唔錯..." b  P6 f, j8 U/ Y9 O( p
! \. H3 Z9 P8 B; K
大家都支持下佢喇...  仲有平衡木比賽, 程菲, 努力呀, 支持你...

已有(14)人评论

a13621311 发表于 2008-8-23 09:56:22 | 显示全部楼层
支持中国女子体操队,中国加油!

hikaru_gw 发表于 2008-8-23 00:34:18 | 显示全部楼层
程菲還年輕,只要從失誤的悲傷走出來,
5 k% f  d/ _' x8 z/ Z) m7 W再接再厲,放鬆自己,. m% v" o6 Z8 h
下次比賽,她一定能夠發揮出好的表現,: ^* q6 B  k- q1 O3 X/ A5 ]1 n
希望她不要氣餒!
9 Z# ~& u4 Q# e加油!程菲~

嚣のЪ 发表于 2008-8-18 15:45:51 | 显示全部楼层
全場鼓勵程菲果下,我感動到喊.- k% g+ Z2 V; N# n1 r  p6 B
我一睇比賽就激動過頭,好似D人睇跑馬咁...打曬大髀..
* [! x* i: n; r, i: [* [1 Y$ J- D程菲,你是我們的驕傲啊~~4 J2 w" r/ \0 T: M
不要灰心!下次1.定掂~.

zcjian 发表于 2008-8-18 13:17:24 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-18 10:26 发表
( c2 N1 v! [9 R  v+ P9 E唉!!~~~女子体操单项失好多金喇~~~) E0 ^6 {3 R, C/ e
但系无计喇~~~美国嘅实力太强喇~~~
' z: c/ @8 S0 i
女子体操5单止美国劲啊~

zcjian 发表于 2008-8-18 13:16:23 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-8-17 23:56 发表 & @8 e4 ]- ^: r+ V  l/ B5 K  f
好可惜~~~
2 \5 i- D8 q  c* `. d
3 J$ f: z( H6 Q. H程菲跳个下失败咗~~~; Z2 E9 x9 z6 e
真喺好希望佢攞到个块金牌~~~9 W& `" p' W# l9 f% j% F
可惜可惜······7 B* F) N$ _! F+ H' o

5 u7 d7 _' x, D3 E仲有朝鲜嗰個选同程菲一样嘅动作~~~' x9 w  @+ M% z% m! b, [) B
听评述讲已经唔止喱次······: r! w) o2 ]& z8 F
感觉好唔舒服~~~~~

( i7 ]! T- L6 M  c: ?系甘又点啊,程菲5失误既话就5会输比朝鲜条友拉

huang 发表于 2008-8-18 13:06:54 | 显示全部楼层
情非得意变情非失意

熊猫仔 发表于 2008-8-18 10:26:47 | 显示全部楼层
唉!!~~~女子体操单项失好多金喇~~~
4 R; \- x! ^- Y9 v8 R但系无计喇~~~美国嘅实力太强喇~~~

netasa 发表于 2008-8-18 02:09:00 | 显示全部楼层
如果讲视觉上嘅好睇嘅话,唔去太计较细节,我觉得佢已经係冠军了!
0 @" V9 [4 v; f3 ?1 m) a+ A2 }$ Q真唔明白,点解跳两次一定要同样嘅难度! 唔係第二次跳就可以选个容易D嘅跳法啦,咁样拉平均都高分D啦! 好可惜,我本嚟仲以为係银牌添,点知第三。
2 e2 O$ O/ B" y不过唔好放弃,再努力!依旧支持你!

Laputa81 发表于 2008-8-17 23:56:59 | 显示全部楼层
好可惜~~~
/ E0 {# C. E. I0 r: k- F
* p5 |) Y- W4 |! s程菲跳个下失败咗~~~3 W: e5 M5 I# M2 m6 G0 O1 T
真喺好希望佢攞到个块金牌~~~0 m& r% Q' O2 |4 X/ x2 K9 w( b
可惜可惜······
; w. I" x) ~  `! g3 w0 f2 f
, Z7 P+ }/ H0 g9 k' O, B4 Q9 l- y仲有朝鲜嗰個选同程菲一样嘅动作~~~
/ B3 n3 j; _0 e听评述讲已经唔止喱次······
2 `6 N3 B' Y; i感觉好唔舒服~~~~~

kalaso 发表于 2008-8-17 22:54:38 | 显示全部楼层
希望佢下个项目发挥好D喇

火影 发表于 2008-8-17 22:18:33 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-17 21:59 发表
& x5 n- y8 T( l% l" p# v
, n) B- [- K  ~: D
1 a7 p& Q( n8 H+ a4 U- H' u但最终还是两度失误呢
% \- y. t8 ^, ^8 v5 {& q5 o6 ]3 h
& @& Y4 I' y5 ]( U2 Y5 w
太過緊張喇佢... 希望係平衡木個時唔會咁喇... 努力, 支持中國, 中國加油

12下一页