魔法少女奈葉StrikerS [更新至第19-20集]by-mix

GavinDX 发布于2008-10-11 22:54 4073 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【影片名稱】:魔法少女奈葉StrikerS
8 b9 D; E7 t: r【影片集數】:
01-26( d4 S7 d; r# s! L% D7 @
影片格式】:mpeg. W. M" L6 \6 {, x7 m# B3 w  o
【語言字幕】:粵語/中文字幕! N& h+ [) n* U2 Z4 J; q- T2 `

: e+ }; j% S4 ~! D& k
我见冇人转过来,所以转左过来,不过我唔保证会继续跟进,但系如果我有时间嘅话,应该会跟进。中意嘅人可以下载下,不过提醒下各位,mix录制嘅音质真系唔敢恭维,奈叶A's之所以冇人整合成版都系因为音质实在太差所以放弃整(其实第一部嘅音质都唔好得去边)。不过如果大家唔介意嘅话就下载啦,我转帖只系比D想下载嘅人知道有得下载姐。2 o, s$ O+ ^1 K1 c- U2 t
  T6 ]+ P* u* U5 i) R' y- d0 R
3,4集 Mix录影失败
6 A* ^; F* _# e) p
因HDD瓜咗錄了的15-16冇了! d. c* V9 p; \: l+ ^
等重播時再錄

( B# z+ @5 C( \; T, w  z
! ^' h6 \# E" s# F+ f[ 本帖最后由 GavinDX 于 2008-12-13 14:36 编辑 ]

魔法少女奈葉StrikerS - 01 向空之翼.mpg.torrent

21.06 KB, 下载次数: 7, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 02 機動六課.mpg.torrent

20.81 KB, 下载次数: 4, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 05 星與雷.mpg.torrent

20.9 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 06 進展.mpg.torrent

21.04 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 07 亞哥斯塔飯店.mpg.torrent

21.07 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 08 共同的心願.mpg.torrent

20.58 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 09 重要的道理.mpg.torrent

21.1 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 10 機動六課的假日(前篇).mpg.torrent

20.62 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 11 機動六課的假日(後篇).mpg.torrent

21.11 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 12 序印者.mpg.torrent

21.08 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 13 生命的理由.mpg.torrent

21.15 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 14 母親與孩子.mpg.torrent

20.91 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 17 當天、機動六課(後篇).mpg.torrent

21.14 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 18 翅膀,再度起飛.mpg.torrent

20.68 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 19 搖籃.mpg.torrent

21.06 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 20 無限的慾望.mpg.torrent

21.07 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(28)人评论

xiaokao 发表于 2009-3-31 09:26:56 | 显示全部楼层

337570258 发表于 2009-3-29 16:03:46 | 显示全部楼层
多謝樓主分享

409533954 发表于 2009-3-28 22:07:12 | 显示全部楼层
未体过 体体先
0 E$ a9 e8 e" o3 X5 {- X多谢楼主分享啊

eddysz 发表于 2008-12-4 11:01:16 | 显示全部楼层
从萝莉到玉姐,她们都在快乐的成长!!!

eddysz 发表于 2008-12-3 14:53:04 | 显示全部楼层
大家唔好有更多要求拉,有粤语版都阿弥陀佛咯!

eay 发表于 2008-11-26 07:26:51 | 显示全部楼层
哎........我之前果D都一直未下完,闷到死

eay 发表于 2008-11-16 16:56:55 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-16 09:03 发表
# P5 B5 R1 r1 U* g( L' I
6 K6 A, o+ X7 L- c: D! Z下载mix放嘅魔法少女奈叶一直都好慢架啦,加上录制质量又差,所以我都费事下载,根本冇收藏嘅价值,不过有D人可能会想要,所以我先转过来。
8 x) H$ ]! u1 [6 r( N& y8 h' A

0 t% A4 `, y& ^$ z3 e/ ~% t$ N7 @! A' }+ v1 Q6 u" N
不过我真系好中意奈叶噶 ,从第一季开始正版DVD。。我一直都有收藏噶.......最郁闷就系比台湾版呃左....买到垃圾,仲要贵到死........* ~4 p; K" V' B- b7 S3 w0 I
国语配音异常的雷......都系粤语好~~~8 m2 B' Z" P8 j" `( A! `
话说呢,水树唱歌就超掂.....配音就真系麻麻了...

GavinDX 发表于 2008-11-16 09:03:12 | 显示全部楼层
原帖由 eay 于 2008-11-16 03:11 发表
9 {" ?# ~6 T; X* R! t我第六集系熬到E+都未下完...完全想死
. m7 v: V0 t2 |9 y* \+ `
下载mix放嘅魔法少女奈叶一直都好慢架啦,加上录制质量又差,所以我都费事下载,根本冇收藏嘅价值,不过有D人可能会想要,所以我先转过来。

eay 发表于 2008-11-16 03:11:51 | 显示全部楼层
我第六集系熬到E+都未下完...完全想死

GavinDX 发表于 2008-11-5 20:52:53 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-11-5 19:45 发表 & ^$ T$ N! u9 l8 _# j+ c. A

' X+ s( B5 @, K" h更新到7,8了!
. e/ j) C) t8 L1 j) u
BT未更新,或者准确D讲就系:mpg版未更新。

ttsti 发表于 2008-11-5 19:45:28 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-5 09:11 发表
6 t8 \+ g' t- D4 Z更新左5,6集,3,4集Mix录影失败,唔好意思,我隔左成个礼拜先转过来,冇办法,因为上DotBTPlus实在太麻烦,所以我好少上,更新左都唔知道。
! P) [" ]5 o. @$ ]; ^  s& |
更新到7,8了!

123下一页