[粤语电影] [分流][明日战记][粤语]

crespo 发布于2022-12-1 11:25 4602 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 2022-12-1 16:43:14 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-1 15:10
7 K; E% x& e& l当时全网 铺天盖地的宣传呀

, S8 Q4 B2 n& p6 A4 l4 ]% U7 ~人哋出片梗系要宣传啦

rantarou 发表于 2022-12-1 16:43:49 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-1 15:03
% O* O8 v' y) w( B+ i. S7 `0 c( J随便~~~~如果我可以自定价钱,哩d分流我系唔会收星梦噶

' l6 g" e5 D3 ~- }( R3 ?) F/ D6 k" i我一样会收,买其它野都要星梦

勇者罗兰 发表于 2022-12-1 16:47:28 | 显示全部楼层
听讲特效几好甘

谭淼水 发表于 2022-12-1 17:26:53 | 显示全部楼层
甘快就有了?

crespo 发表于 2022-12-1 17:45:20 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-1 15:09
$ Z/ G6 u8 q* i+ p4 q! C1 e) d上次看三个蜘蛛侠同框也是,全然没惊喜。。。要是能像你们这么能忍就好啦 ...
# H' v* q2 u  M1 L
三个蜘蛛侠,我睇原版既时候都睇到好眼训,可能我唔中意蜘蛛侠啦

crespo 发表于 2022-12-1 17:48:30 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-12-1 16:479 y$ s  s* n3 ~/ m
听讲特效几好甘
5 L" ?) O8 l/ H* t
特效系可以既,但情节真系滴汗

HQS 发表于 2022-12-1 18:06:01 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-12-1 16:42& I" ~  v9 \. S" ?# R! Z: B( k
咁味等下了,大把野可以睇

% c& E1 n2 E0 {, j阿凡达2半个月后上映,要等到明年三月份才能看,好慢,黑豹2上映半个月了,也要等三个月

HQS 发表于 2022-12-1 18:06:33 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-12-1 16:43
& e) Y$ U, V5 c; H6 m人哋出片梗系要宣传啦
4 x3 n2 y, I' B' ?. v% W/ @
大家吹得很厉害,说要去二刷、支持古校长云云的

rantarou 发表于 2022-12-1 18:12:59 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-1 18:062 I, R) r) {' g8 `6 z; ?! ~9 x! r$ q3 F
大家吹得很厉害,说要去二刷、支持古校长云云的
+ w- s: a) C6 a& P  }  A3 E3 W: ]
支持都可以迟D嘅啫,仲有睇枪版点支持

rantarou 发表于 2022-12-1 18:13:48 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-1 18:06
$ G# n$ y5 x; o) s& I8 `, s' z阿凡达2半个月后上映,要等到明年三月份才能看,好慢,黑豹2上映半个月了,也要等三个月 ...

# W& v( H3 Y/ y; W$ f3 J# l+ T7 s只要唔去谂佢就唔会觉得耐,手头上都有好多片要睇

HQS 发表于 2022-12-1 18:28:13 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-1 17:45
) ?% R4 ^- S: [3 O+ c+ f3 v5 O三个蜘蛛侠,我睇原版既时候都睇到好眼训,可能我唔中意蜘蛛侠啦

; ~7 [9 r5 P2 V! B! s$ g# t还好吧,我是提前知道了剧情,把自己坑了。不过说又说,最近的各种特效大片,评分都不高,黑豹2已经挂了

crespo 发表于 2022-12-1 19:38:55 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-1 18:28
  i* H- x4 E5 w: Y* f还好吧,我是提前知道了剧情,把自己坑了。不过说又说,最近的各种特效大片,评分都不高,黑豹2已经挂了 ...

% z" P* C! ]+ x+ t+ W  c黑亚当我都未睇,你睇咗未啊?