[新闻资讯] 我国科学家证实人类是从鱼进化来的!

crespo 发布于2022-9-29 15:40 6986 次浏览 83 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 2022-10-2 15:14:46 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-10-2 12:36( p. {  E  q$ b- {  ]" b* x
仲要晚晚发梦,好似睇大片咁

( H0 [3 M5 a- P. C0 F宁愿好似睇咸片咁发春梦了

rantarou 发表于 2022-10-2 15:23:45 | 显示全部楼层
动漫哥哥 发表于 2022-9-30 11:203 v7 I7 |! h0 z' ]' w
抵制抖音.因为它不准粤语直播
0 |1 j1 N4 Q  r2 |
今日都睇到视频https://www.bilibili.com/video/B ... _history.page.click

crespo 发表于 2022-10-2 16:23:24 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-10-2 15:23
) h6 G3 P3 S; e8 [/ }今日都睇到视频https://www.bilibili.com/video/BV1QD4y117eN/?spm_id_from=333.880.my_history.page.cli ...

9 c: {' N! J0 j+ q% u唔觉得哩单嘢好表面咩?只系封一小部分,我见好多都仲系用粤语直播噶

rantarou 发表于 2022-10-2 17:33:51 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-10-2 16:23% M& l- G5 P2 t) Q# a5 I$ P5 r4 A
唔觉得哩单嘢好表面咩?只系封一小部分,我见好多都仲系用粤语直播噶

: v/ H" _  V" j+ K* m' E7 I: o- Z呢个唔知系开始定只系个别现像

crespo 发表于 2022-10-2 18:34:25 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-10-2 17:33
, D7 d/ W, s" e' A3 G呢个唔知系开始定只系个别现像

{9 w6 I4 A2 j6 M! S其实都未必系上面搞事既,好可能系自己阴谋论既遮

superfire 发表于 2022-10-2 21:56:34 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-10-2 04:06
2 X* `8 Z6 @4 R6 M5 V3 M4 p其他嘢都可以接受,哩d掩耳盗铃画蛇添足既就真系丢架啊
' M$ k; G: [0 q5 Z5 {# Z
謊言之囯,其實我好多野都接受唔到,好似在精神病院中,要扮到和他們一樣

crespo 发表于 2022-10-3 02:39:47 | 显示全部楼层
superfire 发表于 2022-10-2 21:56
0 Q$ l( x6 D4 E- t4 T* \" U謊言之囯,其實我好多野都接受唔到,好似在精神病院中,要扮到和他們一樣
) ]2 l  b2 V. x& F
系啊,搞到个个都神经病一样,自己中意既嘢,人地发表下意见就好似踩佢咁,仲要人地都中意埋一份先开心,睇短视频d评论睇到价值观都扭曲啊

rantarou 发表于 2022-10-3 04:33:59 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-10-2 18:34
( a# i% @6 t' M% Z! W4 l( Q其实都未必系上面搞事既,好可能系自己阴谋论既遮

$ e* i( S* K1 h) D5 R但唔唔止一人被封哦,唔聯想先奇啦

crespo 发表于 2022-10-3 07:55:24 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-10-3 04:33
! W( L9 Z& v! d: z5 o但唔唔止一人被封哦,唔聯想先奇啦
$ J' Y0 z. M+ Z1 y
咁就唔知啦,我之前睇一个女既,琴晚睇童梦童真都冇嘢喔

rantarou 发表于 2022-10-3 10:12:00 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-10-3 07:55
8 u) k$ [6 h) ?7 G, M咁就唔知啦,我之前睇一个女既,琴晚睇童梦童真都冇嘢喔
; W7 t* T3 Z' ]; |+ o% c. r" W
咁就唔知了,再过多一排睇睇了

crespo 发表于 2022-10-3 11:06:33 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-10-3 10:12
! U+ v! Q4 p3 h! F6 V6 u! O  U2 h咁就唔知了,再过多一排睇睇了
0 s" R. ^+ g/ B* v& R
次次都系试底线咁搞,唔会明目张胆既,今次可能系d新仔上,唔识做,做错嘢遮

superfire 发表于 2022-10-4 14:11:16 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-10-3 02:39/ v) n/ {3 L8 O* Y; `
系啊,搞到个个都神经病一样,自己中意既嘢,人地发表下意见就好似踩佢咁,仲要人地都中意埋一份先开心, ...

, C( O/ c& b$ r: U$ H囯人缺乏邏輯,好多時候精神分裂一樣