[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 5000 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:01:30 | 显示全部楼层
我打字多,表達能力差
# A; `# j7 {0 r5 ^8 E& w所以先用紅字
4 ?0 a* d$ P* g  {9 a7 N8 x$ @9 G7 I4 J( M  Y. @
比無耐性的人睇! J4 @1 k4 X% ?: U5 e( B5 @
比睇唔明我講嘢嘅人睇5 \8 K6 L7 s  ]. c
/ M$ m2 Q/ T- O2 [: j$ ~  q  a
不過都要多謝你提醒 ...: \- D& n& }* Q
inber 发表于 2011-10-12 06:35
# e  v, F( p4 L* T4 N7 s
霸氣啲好啲,今次唔係你做主角唔係應該仲好睇套戲。

inber 发表于 2011-10-12 07:11:25 | 显示全部楼层
霸氣啲好啲,今次唔係你做主角唔係應該仲好睇套戲。
% M. `% J" C5 _kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:01
& W: N2 f* o7 r/ ~$ {: k
1 L( K% j. |: W8 q  X$ a- R1 L' @

- R# i: \: K+ s+ G0 I# \ 咁睇得起我啊" x. f& }8 R1 U3 G
不過我想睇你做主角多啲

kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:22:47 | 显示全部楼层
咁睇得起我啊7 c% p; m! I8 E) t4 Q
不過我想睇你做主角多啲# y, m. Q& p4 Z
inber 发表于 2011-10-12 07:11

& B2 S6 i- @- i" e* D我做主角冇用,我唔係高層冇得玩嘢。你有。

inber 发表于 2011-10-12 07:57:04 | 显示全部楼层
我做主角冇用,我唔係高層冇得玩嘢。你有。
2 ^1 {" U# W4 w! x1 E: Hkwanyeung 发表于 2011-10-12 07:22
  @1 C6 g& j- F# `

: b$ E+ t6 @& O6 o# h0 O
  u% B, k! L$ `原來你認為我會咁濫用職權嘅

基拉杰特 发表于 2011-10-12 09:27:28 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 * y: F! v+ w2 k" O
我不心虚,所以敢回来。我不像有些人。我回来了,他就受不了,血压升高了(小气)
4 E0 \4 D0 E  B6 y+ [李嘉明 发表于 2011-10-11 22:03
! R' z/ F9 T* q3 C! F' b5 N4 v0 R
5 }/ y) E# ^3 r& F* w
' j; o) }; v+ A
    叫了你别回我的,烦不烦啊,不心虚就搞大点,开张贴,将你以前那些贴还有你犯规的那些贴全部贴出来,等人评理就可以啦。 还有费事理你,我就算要同人理论起码那人都有点骨气,不像你!一句话,说走又不走。请别再引用回复。

kwanyeung 发表于 2011-10-12 10:17:17 | 显示全部楼层
原來你認為我會咁濫用職權嘅
4 u: l- t8 J0 g% v2 x- W( @' U9 Iinber 发表于 2011-10-12 07:57
3 m4 c5 Z  P: [
唔係濫用職權,我做主角又冇得禁言扣分,邊夠戲劇性。你就夠晒啦

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:05:54 | 显示全部楼层
回复 40# inber
+ J; S' m6 w7 `  S2 E5 o' R. Z& u0 j5 F5 J
可能看不过眼你 QQ截图未命名.png

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:06:51 | 显示全部楼层
回复 43# wulove 1 k, K$ }" W% R5 R) `' t5 }& F- c
DVDDecrypter。能用QQ联系我吗?QQ:614004437

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:07:16 | 显示全部楼层
回复 51# inber
- m: m* @( x; O$ ^9 p' j! ^, z我认同!

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:08:31 | 显示全部楼层
回复 45# Ace0210 3 h/ ^3 I" \6 A& J: u) m9 ^" @# f. x
自己合的适合自己

inber 发表于 2011-10-12 12:34:59 | 显示全部楼层
回复 56# 李嘉明 ' X8 U3 F% R# ]1 e

q( ~8 B. b" X) o: W) I! a8 G- n7 i9 k
認同什麼3 A, O3 K% l" `7 J$ o4 `9 D
認同kwanyeung話我唔係濫用職權?
; t. p/ T1 J1 s
, ~+ A$ _5 M; N& E8 g/ @定系認同 我話kwanyeung認為我會咁濫用職權?

inber 发表于 2011-10-12 12:39:45 | 显示全部楼层
回复  inber 1 M0 M8 L9 p9 P8 A0 N8 l; R

! `: k" C# h! m可能看不过眼你
: f, M) M! O+ j% I1 a6 I; V( M) c8 F李嘉明 发表于 2011-10-12 12:05

" ]: R' B( c2 d
! h. O8 [. r' f! `哩句嘢送多次比你9 D8 [. |! K$ t3 i4 g
張咁嘅圖證明唔到啲咩,上傳張圖都系廢嘅

0 }- c$ U- l  [* o1 D, A, e) p  E! D5 m; r
因為PM內容系可以刪除的
2 U! M  O& S1 E, s- a我唔知你諗唔到,定系你低估我的智商