[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 4993 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-10-11 20:22:24 | 显示全部楼层
貌似漫步仔畀人点错相

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:23:28 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
; h3 l; e9 b3 l7 J( c) c就算你肯俾,我都唔要你个
' X% {' M6 ?/ |+ M, M李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18

& u0 H  p7 o* |' @/ ^0 \- y3 F. H% a: W% Z( T& ?

+ y* @% A' H: ~; k# d6 J  a# R    就算你肯要,我都唔肯俾! 做乜咁大牺牲,死都要用恶心手段求K社让你回来啊,不是说走吗?反正你都没错啰,还那么放低尊严做乜啊,真是低品,不屑与你这种没尊严的人说话!请千万不要再PM我!

inber 发表于 2011-10-11 20:25:19 | 显示全部楼层
0 o- @4 H+ V4 p1 d9 }" t  b: V
1 [) z5 O# t; q5 Z8 h0 Y回复 13# 基拉杰特 & Y: {( \3 y0 `, p6 N

/ H  W1 C# z6 G; T5 V
8 j% x: r4 P3 V9 j你問過K社?# C% s0 Q4 M2 U# @
雖然我估到佢系點番黎4 |* u% R4 q. I: x) g: T9 c
但估唔到佢用 咩手段 令K社比佢番

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:26:03 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
1 U3 p% g5 `' O5 ?4 v! b$ F, A我知道,踢不到我出去,然后老羞成怒
! r! E$ n1 [' n6 H- l0 f# M李嘉明 发表于 2011-10-11 20:19

U' T! ^+ i& g, Z* I
# {% \+ n6 a2 L9 y4 \5 c5 t3 |) Q3 R, F3 s
    差点想呕,返归啦你

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:28:35 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
7 ?: Z6 [3 g8 A$ H) A, X
( s# J% ~. v0 y' n' O- i, K& E2 h. z5 e. U! G. z
你都問過K社?7 X/ C1 j6 W% o  A* p' W
雖然我估到佢系點番黎
9 I2 W0 A5 O- u; i: }# V% p* M7 G但估唔到佢用 咩手段 令K社比佢番4 N# u, }5 O: D  h8 X
inber 发表于 2011-10-11 20:25
  x% N# b! @. ~3 I+ K: K

E' h. U* W  |
4 w. m: m  K- {6 B; `2 x    低品手段,看在K社的份上先费事当日就踢佢走,条友仲以为我恼羞成怒,可能佢真以为佢是李嘉诚!反正条友回来时间也就一个月!再犯规咪再踢过啰

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:29:30 | 显示全部楼层
不明真相,求真相 用PM6 ?& C$ s' X& t& Z$ {8 X) N% ]
漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:14
; Q% B6 n0 R0 E0 o: J& q. T/ B
9 R/ Z! p# A( |/ o9 m# w9 y; F- G2 y
0 {2 R5 O4 o) l
    群聊快点哦,反正这种人不用理得噶啦

漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:33:59 | 显示全部楼层
群聊快点哦,反正这种人不用理得噶啦
' \7 R- m) b3 g7 D7 l9 o基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:29
6 D4 }- a) i& n) R, q
- `- n, G+ q4 l5 k

6 p. B6 `& M7 ]4 c9 G& P8 l! p; b0 @I版已经话晒我知了

inber 发表于 2011-10-11 20:38:06 | 显示全部楼层
我表示咩都無講過,只系貼左兩條link出黎

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:47:41 | 显示全部楼层
I版已经话晒我知了
+ h" `# F* B6 E, l) n* F: ]漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:33

( Q4 L4 c0 R- F- {% x& N2 q9 I& F0 A7 c/ k* ?! h

! Q# A8 x8 [' y# q/ n: D    漫步真是消息灵通

漫步雲端 发表于 2011-10-11 21:00:46 | 显示全部楼层
漫步真是消息灵通
1 K& j6 W0 b" M2 w( q8 W基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:47

8 a, b% @9 \9 O" I% |! }5 v/ S6 x0 {0 N1 p6 ~+ K
) G0 x( V! U; y7 h: w! f& ~1 H
一切归功于inber
" h( b! C0 X  D/ u茶实楼主勇气可嘉居然仲敢返黎求档。。。

lwj23 发表于 2011-10-11 21:01:49 | 显示全部楼层
回复 9# 李嘉明
) y) k% ^9 _& f/ |$ t) s& \  Y- Q0 r( V1 ^2 X( ?8 h

& }" V* L. c) S    唔记得,印象中好似系DVD

基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:09:07 | 显示全部楼层
一切归功于inber
$ V1 i+ B7 H* S6 _* |2 w) J茶实楼主勇气可嘉居然仲敢返黎求档。。。
/ J! w, f$ [& L* k漫步雲端 发表于 2011-10-11 21:00
6 G! N. p+ {8 G2 R
# Q* {6 Y7 B+ o& p: U
9 e  A+ l+ X- Z
他到现在还大条道理,当然勇气啦,要不怎么会被T后,又死求人放他回来,当初还那么大义说走