[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 4991 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:29:27 | 显示全部楼层
我纯打酱油路过看戏的~
, Y+ L9 r* a! A8 k/ Y2 elwj23 发表于 2011-10-11 21:25
: e% J. `5 \/ j! Q: Q: F
/ B% s' p) i/ _5 e: c
) I0 C8 P; D) p$ @* _& T2 ~: _5 M' D/ l
    我都路过,睡觉去也

李嘉明 发表于 2011-10-11 22:01:18 | 显示全部楼层
回复 13# 基拉杰特
  ?( C0 v! {; K5 P* D! K1 i但唔係我求K社啵。这Q应该是k社的吧 QQ截图未命名.png

李嘉明 发表于 2011-10-11 22:03:02 | 显示全部楼层
回复 21# 漫步雲端 2 Y3 A1 ^  \8 t- n% M# z
我不心虚,所以敢回来。我不像有些人。我回来了,他就受不了,血压升高了(小气)

李嘉明 发表于 2011-10-11 22:03:54 | 显示全部楼层
回复 22# lwj23 + z6 Z$ s4 ^+ o% W
原来有出DVD啊

inber 发表于 2011-10-11 22:52:10 | 显示全部楼层
2 g/ N- Z4 ~8 z' ?2 j
0 |/ ^+ ]* c! H! u- m9 n; J# k睇唔明37樓張圖,貌似九唔搭八2 P( {) K  H& ^, B2 }8 i8 z

% a$ A0 `2 R  I7 e我估37樓的圖系為左證明自己無求K社 解除禁言, D$ u  Y0 i# t0 d# p/ L0 z" v4 t
但系張咁嘅圖證明唔到啲咩,上傳張圖都系廢嘅
+ w" \3 I! j) n( w
; ?% N9 Z: Q, H, h; p& A打個比喻,如果你系要  求K社 解禁嘅1 N7 G+ q6 C- d
唔一定透過QQ求,可以msn, pm, 電話,寄信, 心靈感應 (雖然系誇張左,但應該明我的意思)

kyo1983 发表于 2011-10-12 00:27:47 | 显示全部楼层
原来呢度都咁热闹,我都来凑下热闹先。。

timaousi 发表于 2011-10-12 00:55:01 | 显示全部楼层
睇唔明37樓張圖,貌似九唔搭八* p; V8 y+ ~7 v' n3 R* j/ G

$ R: M1 `; p, M! n# ]& _" Y我估37樓的圖系為左證明自己無求K社 解除禁言
% V+ J; A8 d  z但系張咁嘅圖證明唔到啲咩, ...) H* E; _5 y, k* ]' o6 \. z
inber 发表于 2011-10-11 22:52
/ ]4 b4 Y) G9 S9 W7 Z1 L3 u% E

7 H( H2 U$ c! }0 v, n" m( i
  Q1 K0 h) I# ^6 k8 D    厉害啊~心灵感应都出埋黎

wulove 发表于 2011-10-12 02:07:18 | 显示全部楼层
回复 1# 李嘉明
2 z; r( A: J- y$ E0 Y$ J, Y1 s' A0 q! o7 a: t+ B6 p

5 w& D& @. Z0 ~8 |! a" Y) D    我有原隻DVD 一世 , 二世 , GT 版(500集呀好多!!)6 L2 P- v9 a; B" |; p" a
要的話教我抽音頻吧!!字幕當然也有啦!!

kwanyeung 发表于 2011-10-12 04:45:57 | 显示全部楼层
睇唔明37樓張圖,貌似九唔搭八/ ?" l+ g; f- C( ?( K+ y2 t6 `
6 V7 D" u* t  X# O
我估37樓的圖系為左證明自己無求K社 解除禁言1 l/ [  f' x" h4 f4 K5 l
但系張咁嘅圖證明唔到啲咩, ...# N9 O- x3 W* ]. u, k. @
inber 发表于 2011-10-11 22:52
0 A$ y# j( K2 B0 o0 H
你咁鬼霸氣嘅又用紅字。 ' o& ]& O; G2 |2 y1 O7 w7 h* c
我都怕咗你走人先。

Ace0210 发表于 2011-10-12 05:42:52 | 显示全部楼层
你地就放過啦6 i* P4 b+ C* l
明明有一都版, q( S5 D7 H" V  `5 e/ S' t9 k
佢點解唔搵- v' M/ r1 d+ |' x4 r2 u
仲有點解唔要合成

inber 发表于 2011-10-12 06:35:09 | 显示全部楼层
, h7 a% w* v6 x1 S5 ?8 c
你咁鬼霸氣嘅又用紅字。 . c+ O2 h* ?: {; |
我都怕咗你走人先。% Z! v& ]( A+ i& ]+ A/ k
kwanyeung 发表于 2011-10-12 04:45

) S' m  V- j! Z% |8 w( K" J/ F& m
9 |, Y3 |# y/ ?* T2 C
" x- l- Q# \- H. @我打字多,表達能力差
" @; c, k( V; S5 H+ ^9 `" z所以先用紅字  Q5 p2 p7 M$ m+ }1 ~4 n; C: u7 N/ P

) @4 K5 R; Z- d( K- |+ y, [比無耐性的人睇' y( R6 \+ v: f( O% e
比睇唔明我講嘢嘅人睇, M/ e6 L! \( J' }

9 C* A9 a: r6 i- t8 R# D8 f不過都要多謝你提醒,我改用藍字了 (咁應該令所謂的"霸氣"大減吧)9 \6 w! V5 m2 ]/ U
希望下次重記得

inber 发表于 2011-10-12 06:39:11 | 显示全部楼层
厉害啊~心灵感应都出埋黎' I3 [1 H- D' m- @) L1 Z
timaousi 发表于 2011-10-12 00:55
  c5 J' @7 T" @) \
0 c0 F- j3 V8 u" z( \( R

$ i5 ], h, y) P4 B  Z) K 誇張法姐5 i7 K+ |6 h/ k& T6 L4 R
- T7 H! I! P' f, [
話說原來你重記得我